הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן

PowerPoint

משתמש קבוע
1,488
874
נק' מוניטין:
1,094
1,488
874
אהלן ח׳ברה
רציתי לדעת..
אני שמנ׳ציק מתאמן כח
מבסוט(תודה לאל) על המראה שלי עקב האימונים.
השאלה שלי כזאת:
האם מאימוני היפרטרופיה אני אשיג יותר מסת שריר(אפילו עם מעטה השומן)
תודה

אהלן ח׳ברה
רציתי לדעת..
אני שמנ׳ציק מתאמן כח
מבסוט(תודה לאל) על המראה שלי עקב האימונים.
השאלה שלי כזאת:
האם מאימוני היפרטרופיה אני אשיג יותר מסת שריר(אפילו עם מעטה השומן)
תודה
תוכנית הממוקדת לבנות מסת שריר תעשה את העבודה הספציפית הזאת מהר וטוב יותר מתוכנית הממוקדת בפיתוח כוח בלבד.
לא במקום הזה כרגע.
מנסה לקבל עצות מחוכמת ההמונים 😃
כל אחד רואה פרט אחד באימונים שלך ונותן עיצה שכנראה לא מתאימה ומקדמת אותך, זה ממש חבל.

אל תיקח מאמן, כבר ברור שזה לא משהו שתעשה, אבל תקרא ספרים לפחות. בלי מאמן, ובלי שתשקיע בעצמך את המינימום זמן לקרוא את מה שצריך לעשות כדי להתקדם לבד, אתה רק פוגע בהתקדמות שלך, ובמצב הגרוע מסכן פציעה.

אפילו את העיצות שנותנים לך אתה מחרבש כי אתה לא מסתפק בעיצה ממקור אחד, אתה מעוניין לשמוע ולשלב את כולם, ואם תנסה לשלב את סמולוב עם וואסטסייד לא תגיע לשום מקום.

קח לך דרך אחת, אם זה קנדיטו, וואסטסייד, קורטה, SS, סמולוב, @StrongEnough , @OYP , ותדבק בזה בלבד לתקופה בלי לבקש ממני, @PowerLifting וכל אחד אחר עיצות.

הספורטאים הגדולים לא בהכרח הכירו המון שיטות התקדמות, הם דבקו במה שהם ידעו והבינו ועבד להם.

אתה מנסה להבין כל כך הרבה, שכל הידע שתצבור רק יבלבל ויטעה אותך, תעשה תוכנית אחת, תקרא ספר אחד, קח מאמן אחד, ותעשה את זה בלבד לתקופה מסוימת, ורק אחר כך תסתכל אחורה האם וכמה זה עבד. אני תמיד סוגר את המוח שלי לכמה חודשים כשאני מבצע תוכנית ורק אחר כך מפיק לקחים. הזמן לחשוב זה לפני ואחרי התוכנית, לא באמצע.

תוכנית הממוקדת לבנות מסת שריר תעשה את העבודה הספציפית הזאת מהר וטוב יותר מתוכנית הממוקדת בפיתוח כוח בלבד.

כל אחד רואה פרט אחד באימונים שלך ונותן עיצה שכנראה לא מתאימה ומקדמת אותך, זה ממש חבל.

אל תיקח מאמן, כבר ברור שזה לא משהו שתעשה, אבל תקרא ספרים לפחות. בלי מאמן, ובלי שתשקיע בעצמך את המינימום זמן לקרוא את מה שצריך לעשות כדי להתקדם לבד, אתה רק פוגע בהתקדמות שלך, ובמצב הגרוע מסכן פציעה.

אפילו את העיצות שנותנים לך אתה מחרבש כי אתה לא מסתפק בעיצה ממקור אחד, אתה מעוניין לשמוע ולשלב את כולם, ואם תנסה לשלב את סמולוב עם וואסטסייד לא תגיע לשום מקום.

קח לך דרך אחת, אם זה קנדיטו, וואסטסייד, קורטה, SS, סמולוב, @StrongEnough , @OYP , ותדבק בזה בלבד לתקופה בלי לבקש ממני, @PowerLifting וכל אחד אחר עיצות.

הספורטאים הגדולים לא בהכרח הכירו המון שיטות התקדמות, הם דבקו במה שהם ידעו והבינו ועבד להם.

אתה מנסה להבין כל כך הרבה, שכל הידע שתצבור רק יבלבל ויטעה אותך, תעשה תוכנית אחת, תקרא ספר אחד, קח מאמן אחד, ותעשה את זה בלבד לתקופה מסוימת, ורק אחר כך תסתכל אחורה האם וכמה זה עבד. אני תמיד סוגר את המוח שלי לכמה חודשים כשאני מבצע תוכנית ורק אחר כך מפיק לקחים. הזמן לחשוב זה לפני ואחרי התוכנית, לא באמצע.
מדויק, @PowerPoint כבר אמרתי לך את זה בעבר, תפסיק לפזול לכל הכיוונים ותתמקד. אתה משקיע מלא, אם תנתב את ההשקעה לכיוון אחד סופסוף תצא מהלופ שאתה תקוע בו.
רק אלחנן, לא הבנתי את ההקשר של התיוג שלי, מה זה אומר?

• פותח/ת השרשור
@elchonon
תודה.
בקשת העצות היא ״איך לשבור את מחסום המשקל״
לא תוכנית כזו או אחרת..
ניסיתי המון תוכניות(8x5) (5x5) היפורבן וכו
בכולם בכולם
מגיע מחסום ה125 לחזרות

לא הגעתי לכאן ״כדי שיבנו לי תוכנית״
אלא לשמוע עצה איך ״לעקוף״ את המחסום,כי ברור לי שלכולם היה את המחסום הזה.

אולי ספר אני לא קורא.. אבל טוחן פודקסטים ויוטיוב
מדויק, @PowerPoint כבר אמרתי לך את זה בעבר, תפסיק לפזול לכל הכיוונים ותתמקד. אתה משקיע מלא, אם תנתב את ההשקעה לכיוון אחד סופסוף תצא מהלופ שאתה תקוע בו.
לא פוזל אח.
אני טוחן תוכנית אחר תוכנית,ונכשל תמיד באותה הנקודה לבסוף.
לכן פניתי לקבל עצה
״אין חכם כבעל נסיון״

לא פוזל אח.
אני טוחן תוכנית אחר תוכנית,ונכשל תמיד באותה הנקודה לבסוף.
לכן פניתי לקבל עצה
״אין חכם כבעל נסיון״
כמובן כמובן לא בקטע לפגוע, רק מנסה לעזור. אבל בערך פעמיים בשבוע אני רואה אותך שואל על כיוון חדש לתוכנית, לפעמים ממש שינוי של הכל ולפעמים רק איזה טוויסט קטן, אבל פעמיים בשבוע שאלה על איך לשפר את התוכנית. חלק מהתשובות שמביאים לך גם סותרות אחת את השניה, לא כי אחת עובדת והשניה לא, פשוט כי זה שתי דרכים שונות, ואתה מחליף כל פעם לפי הדבר האחרון שייעצו לך.

מגיע מחסום ה125 לחזרות
אתה כל כך נעול על '125 לחזרות' שאתה מפספס את הדרך להתחזק.
תחשוב מעבר למספר איקס לחזרות Y.
תחשוב לחזק חולשות, לבנות שריר, להגיע מעבר ל125. כל התמונה תשתנה.

• פותח/ת השרשור
אתה כל כך נעול על '125 לחזרות' שאתה מפספס את הדרך להתחזק.
תחשוב מעבר למספר איקס לחזרות Y.
תחשוב לחזק חולשות, לבנות שריר, להגיע מעבר ל125. כל התמונה תשתנה.
בהחלט.
ה125 צריך להיות לחמישיה לפחות,כדי שאתחזק בשלשה,שתחזק אותי בסינגל.
לכן שאלתי,אולי להוסיף אקססוריז מעט?(אימון שעבר הוספתי)

אתה, אני וכל השאר מיעצים לו דברים כל הזמן, שיתעלם או ממני, או ממך, או מכולם ויתמקד בתוכנית אחת בלבד.
@elchonon
תודה.
בקשת העצות היא ״איך לשבור את מחסום המשקל״
לא תוכנית כזו או אחרת..
ניסיתי המון תוכניות(8x5) (5x5) היפורבן וכו
בכולם בכולם
מגיע מחסום ה125 לחזרות

לא הגעתי לכאן ״כדי שיבנו לי תוכנית״
אלא לשמוע עצה איך ״לעקוף״ את המחסום,כי ברור לי שלכולם היה את המחסום הזה.

אולי ספר אני לא קורא.. אבל טוחן פודקסטים ויוטיוב
התשובה לשאלה שלך היא בתוכנית.
פיק ראוי מתמקד גם בבניית ביטחון עצמי והתמודדות עם משקלים כבדים, השאלות שלך בסוף תמיד חוזרות לתכנון נכון.
ואם התכנון שלך כשל בשבירת מחסומים, זה על הכתפיים שלך כי לא התמקדת מספיק על התוכנית המתאימה, ובתור המאמן של עצמך, עליך להשתפר כדי לשבור את המחסומים האלו.

לשאול מכולם ולא להצליח ככה להבין כלום תשאיר אותך מוגבל, אם רק תעצום עיניים ותזרום עם דבר אחד תוכל לסיים ולבקר אם זה עבד או לא ולהמשיך הלאה לדבר הבא.
מעולם לא ניסיתי לפרטים את הרעיונות של @StrongEnough , מחלקם החכמתי ואימצתי לעצמי בתוך התכנון שלי בדרך שלי, ואת חלקם לא ניסיתי. אני לא פוסל את הפילוסופיות שלו, כמו שהוא כנראה לא פוסל את שלי, יש לנו שיטה ופילוסופיה שעובדת לנו, ונישאר איתה.

הפילוסופיה והשיטה שלי מבוססת מאוד על מה שלמדתי מהמורה שלי אליהו הנקין, אבל היא שונה ולפי השיקולים שלי.

אם אשאל את אליהו איך לתכנן את האימונים שלי, הם יראו אחרת לגמרי, כנ"ל עם כל המאמנים האחרים. באיזשהו שלב אני צריך לומר, אני מנסה דרך מסוימת ומסיק מסקנות עליה בסוף התהליך, גם אם זה שונה.

לדעתי זה מה שחסר לך, נאמנות לדרך מסוימת בצורה עיוורת.
בהחלט.
ה125 צריך להיות לחמישיה לפחות,כדי שאתחזק בשלשה,שתחזק אותי בסינגל.
לכן שאלתי,אולי להוסיף אקססוריז מעט?(אימון שעבר הוספתי)
זה מוכיח בדיוק את מה שאני כותב.
לא צריך בהכרח להתקרב ל125 שנה שלימה בשביל להגיע ל150.
לשאול אם צריך להוסיף משהו מעיד על חוסר התמסרות לתוכנית, השיקולים האלו צריכים להיעשות לפני שהתחלת את התוכנית, ולא להישאל עד אחרי שתסיים אותה.

אתה, אני וכל השאר מיעצים לו דברים כל הזמן, שיתעלם או ממני, או ממך, או מכולם ויתמקד בתוכנית אחת בלבד.

התשובה לשאלה שלך היא בתוכנית.
פיק ראוי מתמקד גם בבניית ביטחון עצמי והתמודדות עם משקלים כבדים, השאלות שלך בסוף תמיד חוזרות לתכנון נכון.
ואם התכנון שלך כשל בשבירת מחסומים, זה על הכתפיים שלך כי לא התמקדת מספיק על התוכנית המתאימה, ובתור המאמן של עצמך, עליך להשתפר כדי לשבור את המחסומים האלו.

לשאול מכולם ולא להצליח ככה להבין כלום תשאיר אותך מוגבל, אם רק תעצום עיניים ותזרום עם דבר אחד תוכל לסיים ולבקר אם זה עבד או לא ולהמשיך הלאה לדבר הבא.
מעולם לא ניסיתי לפרטים את הרעיונות של @StrongEnough , מחלקם החכמתי ואימצתי לעצמי בתוך התכנון שלי בדרך שלי, ואת חלקם לא ניסיתי. אני לא פוסל את הפילוסופיות שלו, כמו שהוא כנראה לא פוסל את שלי, יש לנו שיטה ופילוסופיה שעובדת לנו, ונישאר איתה.

הפילוסופיה והשיטה שלי מבוססת מאוד על מה שלמדתי מהמורה שלי אליהו הנקין, אבל היא שונה ולפי השיקולים שלי.

אם אשאל את אליהו איך לתכנן את האימונים שלי, הם יראו אחרת לגמרי, כנ"ל עם כל המאמנים האחרים. באיזשהו שלב אני צריך לומר, אני מנסה דרך מסוימת ומסיק מסקנות עליה בסוף התהליך, גם אם זה שונה.

לדעתי זה מה שחסר לך, נאמנות לדרך מסוימת בצורה עיוורת.

זה מוכיח בדיוק את מה שאני כותב.
לא צריך בהכרח להתקרב ל125 שנה שלימה בשביל להגיע ל150.
לשאול אם צריך להוסיף משהו מעיד על חוסר התמסרות לתוכנית, השיקולים האלו צריכים להיעשות לפני שהתחלת את התוכנית, ולא להישאל עד אחרי שתסיים אותה.
לא יכול לתת מוניטין:)

• פותח/ת השרשור
@elchonon
מסכים עם הכל.
אבל יש אבל גדול
בוא ניקח את פרק הזמן של 5x5
התחלתי עם משקל נמוך,סחבתי עם התוכנית עד 125,כשלתי אז ניסיתי שוב,ושוב כשלתי.
כלומר מיציתי את התוכנית!
זה נקרא עובר מתוכנית לתוכנית?
שם לב היפבורן טחנתי כמה חודשים ושוב נתקעתי.
אני לא מדלג מאחת לאחת
אני פשוט שבור כבר מהקטע שאין לי תוכנית עם תכלית! כולם מביאות אותי לבאר מבלי לשתות

@elchonon
מסכים עם הכל.
אבל יש אבל גדול
בוא ניקח את פרק הזמן של 5x5
התחלתי עם משקל נמוך,סחבתי עם התוכנית עד 125,כשלתי אז ניסיתי שוב,ושוב כשלתי.
כלומר מיציתי את התוכנית!
זה נקרא עובר מתוכנית לתוכנית?
שם לב היפבורן טחנתי כמה חודשים ושוב נתקעתי.
אני לא מדלג מאחת לאחת
אני פשוט שבור כבר מהקטע שאין לי תוכנית עם תכלית! כולם מביאות אותי לבאר מבלי לשתות
יש שני אופציות איך להסתכל על המצב, כשרק אחד נכון.

1. אתה לא מתאים לתוכנית, תנסה תוכנית אחרת.
2. אתה לא מיישם אותה נכון, כי אלפי אנשים התקדמו איתה הרבה מעבר ל125.

התשובה הראשונה חרטא, אבל זה לא משנה, אם תנסה תוכנית אחרת והיא תעבוד לך, תמשיך איתה. כנראה שמשהו בהבנת בתוכניות שעשית חסרה.

התשובה השניה נכונה, ואם תקרא או תיקח מאמן לזמן קצר אולי תצליח לגרום לתוכניות האלו לעבוד.

אני מבטיח לך שעם 5×5 פשוט 3 פעמים בשבוע לתרגיל אחד בלבד אתקדם יפה מאוד, לא כמו שאני חושב עם תוכנית יותר פיקנטית, אבל אם לא התקדמת הבעיה בתכנון, וזה תמיד יחזור לזה.

משפט שמתאים למצב שלך
"אם הם יכולים לגרום לך לשאול את השאלות הנכונות, הם לא צריכים לדאוג לתשובות שתקבל"

כרגע השאלות שלך לא נכונות, התשובות יובילו אותך לשום מקום לצערי.

• פותח/ת השרשור
יש שני אופציות איך להסתכל על המצב, כשרק אחד נכון.

1. אתה לא מתאים לתוכנית, תנסה תוכנית אחרת.
2. אתה לא מיישם אותה נכון, כי אלפי אנשים התקדמו איתה הרבה מעבר ל125.

התשובה הראשונה חרטא, אבל זה לא משנה, אם תנסה תוכנית אחרת והיא תעבוד לך, תמשיך איתה. כנראה שמשהו בהבנת בתוכניות שעשית חסרה.

התשובה השניה נכונה, ואם תקרא או תיקח מאמן לזמן קצר אולי תצליח לגרום לתוכניות האלו לעבוד.

אני מבטיח לך שעם 5×5 פשוט 3 פעמים בשבוע לתרגיל אחד בלבד אתקדם יפה מאוד, לא כמו שאני חושב עם תוכנית יותר פיקנטית, אבל אם לא התקדמת הבעיה בתכנון, וזה תמיד יחזור לזה.

משפט שמתאים למצב שלך
"אם הם יכולים לגרום לך לשאול את השאלות הנכונות, הם לא צריכים לדאוג לתשובות שתקבל"

כרגע השאלות שלך לא נכונות, התשובות יובילו אותך לשום מקום לצערי.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית