הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס מהבוקר הנוכחי

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
אני פותח כל בוקר עם קוטג' דל שומן וחביתה וטונה או בלי חביתה וסלט אבל זה מעיק לקום בבוקר ובמשך עשר דקות רבע שעה להכין ארוחת בוקר מישהו יכול להמליץ איך לצמצם את זה או לאכול אוכל בבוקר שמצריך פחות התעסקות אך עדיין מספק כמות חלבון נדרשת ואבות מזון אני אשמח תודה

חלב, אבקת חלבון, שיבולת שועל וחמאת בוטנים, אפשר להוסיף בננה / אוכמניות. לשים בבלנדר ולשתות

אתה יכול להכין כמות של סלט ולשמור במקרר, אחר כך רק תשים את השמן, לימון ומלח פלפל בבוקר.
החביתה לא דורשת הרבה התעסקות, רוב הזמן של ההכנה שלה אפשר לתת לה להתבשל לבד.
הקוטג' והטונה בכלל באים בקופסא אז אני מניח שאין איתם בכלל בעיה.

בכל מקרה מה שאפשר פשוט לקנות מוכן או להכין מראש כמות.

• פותח/ת השרשור
חלב, אבקת חלבון, שיבולת שועל וחמאת בוטנים, אפשר להוסיף בננה / אוכמניות. לשים בבלנדר ולשתות
אני פחות בקטע של כל הרעל התעשייתי המעובד הזה ( בעיניי לפחות ) לכל אחד יש דעה שונה על זה
אתה יכול להכין כמות של סלט ולשמור במקרר, אחר כך רק תשים את השמן, לימון ומלח פלפל בבוקר.
החביתה לא דורשת הרבה התעסקות, רוב הזמן של ההכנה שלה אפשר לתת לה להתבשל לבד.
הקוטג' והטונה בכלל באים בקופסא אז אני מניח שאין איתם בכלל בעיה.

בכל מקרה מה שאפשר פשוט לקנות מוכן או להכין מראש כמות.
כן אבל לאכול אותו דבר זה טיפה משעמם אין גיוון צרים משהו חדש

אני פחות בקטע של כל הרעל התעשייתי המעובד הזה ( בעיניי לפחות ) לכל אחד יש דעה שונה על זה
אין עם זה בעיה
כן אבל לאכול אותו דבר זה טיפה משעמם אין גיוון צרים משהו חדש
זה משהו אחר, את זה לא אמרת. אם ככה פשוט תאכל כל יום משהו אחר. משקל מזון + אפליקציית myfitnesspal.

אני מכין לי בכל ערב פנקייק שש, ומחמם בבוקר דקה במיקרוגל. תוסיף לזה קופסת גבינה או יוגורט פרו וירקות - בגרסה המלוחה.
דבש ופרי בגרסה המתוקה.
זה מעדן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית