הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב וקושי בהגעה ליעד

danielhq1

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
3
13
3
לא מצליח להתחטב לא משנה מה…
אני כבר על 1600 קלוריות, 1.83, שוקל 81.
התחלתי סייקל חיטוב של טסט 350 מל + אנאבר 50 מג ביום.
אני מרגיש תקוע. לא מצליח לחטב את אזור הבטן בעיקר…

יש בפוסט שלך כל כך הרבה טעויות 🙁

1600 קלוריות זה מה שהבת זוג שלי אוכלת בחיטוב. או שאתה שקרן או שאתה מחשב קלוריות לא נכון.

התחלתי סייקל חיטוב
אין דבר כזה. טסט אפשר לקחת כשאתה בחיטוב, מסה או נטרלי, כנ״ל לגביי אנאבר וכל סטרואיד אחר שתבחר. אפשר להגיד שיש כאלו שעובדים טוב יותר בגרעון קלורי או ההפך, אבל אין שום מניעה להשתמש בסטרואיד כזה או אחר במסה / חיטוב.

ולסיום אי אפשר לבחור ״לחטב את הבטן״.
אנחנו מאבדים אחוזי שומן מאזורים שונים בגוף בהתאם לגנטיקה שלנו. יש אנשים שהבטן שלהם תמיד חטובה ויש אנשים שצריכים להקיז דם בשביל קוביות.

• פותח/ת השרשור
יש בפוסט שלך כל כך הרבה טעויות 🙁

1600 קלוריות זה מה שהבת זוג שלי אוכלת בחיטוב. או שאתה שקרן או שאתה מחשב קלוריות לא נכון.

אין דבר כזה. טסט אפשר לקחת כשאתה בחיטוב, מסה או נטרלי, כנ״ל לגביי אנאבר וכל סטרואיד אחר שתבחר. אפשר להגיד שיש כאלו שעובדים טוב יותר בגרעון קלורי או ההפך, אבל אין שום מניעה להשתמש בסטרואיד כזה או אחר במסה / חיטוב.

ולסיום אי אפשר לבחור ״לחטב את הבטן״.
אנחנו מאבדים אחוזי שומן מאזורים שונים בגוף בהתאם לגנטיקה שלנו. יש אנשים שהבטן שלהם תמיד חטובה ויש אנשים שצריכים להקיז דם בשביל קוביות.
אני בטוח שאני לא טועה בקלוריות…
אני שוקל הכל, גם ירקות.
אני באמת על כמות כזאת של קלוריות ולא רואה תוצאות.. מה לדעתך לעשות? אני אשמח להתייעצות

אני שוקל הכל, גם ירקות.
אני באמת על כמות כזאת של קלוריות ולא רואה תוצאות.. מה לדעתך לעשות? אני אשמח להתייעצות

1600 קלוריות ? מה אתה כריס במסטיד בפיק וויק ?
אני אוכל 3200 ויורד ,או שאתה טרול או לא חזק במתמטיקה.

אני שוקל הכל, גם ירקות.

אני מתעקש שאתה טועה עם הקלוריות.
לדעתי תתחיל לאכול כמו בנאדם, זה הדבר הראשון.

איך אתה נשקל? בבוקר? אחריי פיפי? על תחתונים?
מה לגביי היקפים? אתה מודד?

• פותח/ת השרשור
אני מתעקש שאתה טועה עם הקלוריות.
לדעתי תתחיל לאכול כמו בנאדם, זה הדבר הראשון.

איך אתה נשקל? בבוקר? אחריי פיפי? על תחתונים?
מה לגביי היקפים? אתה מודד?
וואלה אתם מוציאים את החשק מלהגיב בפורום הזה באמת..
כןלה רציתי קצת עזרה.
כן, אני בטוח שאני אוכל נכון. תהיה בטוח.
הכל שקול ומדוד ומדויק. אני לא יומיים בעסק.
מי בנה לך את התפריט תזונה?
ובאיזה חומרים אתה משתמש? איזה חברה?
דרגון פארמה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
למה אתה חושב בכלל על חומרים כשחסר לך ידע כזה בסיסי עוד בכושר ותזונה?
תאמין לי שלא חסר לי.
אני רוצה לקבל המלצות ודעות שונות של אנשים.
חבל שאתה תוקף בלי להכיר אותי אפילו חח

תאמין לי שלא חסר לי.
אני רוצה לקבל המלצות ודעות שונות של אנשים.
חבל שאתה תוקף בלי להכיר אותי אפילו חח
אני ממש לא תוקף, איפה ראית שתקפתי? סליחה בכל מקרה אם ככה נשמעתי.
לעניין, לפי הדברים שאתה כותב ברור שחסר לך ידע בסיסי, וחוץ מזה שאני מאמין שזה יכול לגרום לך נזק עם החומרים (כי אם חסר לך ידע בסיסי בכושר ותזונה אז מן הסתם חסר לך גם בחומרים) אבל לא אכנס לזה כי בחומרים אני לא מבין, חבל גם על הכסף, אתה כנראה לא תגיע יותר מידי רחוק, לעומת אם תדע מה אתה עושה/תשקיע את הכסף במאמן (מאמן עם המלצות אמינות כמובן ולא אחד מפרסומת רנדומלית) שעם זה תוכל להתקדם המון גם בתור טבעי, עד שתגיע לרמה מאוד מתקדמת שאז באמת ההתקדמות תאט מאוד.
אני לא נגד חומרים או משהו, פשוט לדעתי לא כדאי להיכנס לזה בלי לדעת מספיק ובלי להיות עם תוצאות מספיק.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא תוקף, איפה ראית שתקפתי? סליחה בכל מקרה אם ככה נשמעתי.
לעניין, לפי הדברים שאתה כותב ברור שחסר לך ידע בסיסי, וחוץ מזה שאני מאמין שזה יכול לגרום לך נזק עם החומרים (כי אם חסר לך ידע בסיסי בכושר ותזונה אז מן הסתם חסר לך גם בחומרים) אבל לא אכנס לזה כי בחומרים אני לא מבין, חבל גם על הכסף, אתה כנראה לא תגיע יותר מידי רחוק, לעומת אם תדע מה אתה עושה/תשקיע את הכסף במאמן (מאמן עם המלצות אמינות כמובן ולא אחד מפרסומת רנדומלית) שעם זה תוכל להתקדם המון גם בתור טבעי, עד שתגיע לרמה מאוד מתקדמת שאז באמת ההתקדמות תאט מאוד.
אני לא נגד חומרים או משהו, פשוט לדעתי לא כדאי להיכנס לזה בלי לדעת מספיק ובלי להיות עם תוצאות מספיק.
אחי הכל בסדר לא מחפש המלצות.
שאלתי את דעתו של הבחורצ’יק למעלה איזה סוג אירובי ולכמה זמן- חיטובים קודמים הצלחתי פשוט ללא אירובי/סוגים שונים של אירובי.
לכן אני רוצה לשמוע דעות שונות של אנשים.
הכל בסדר..

שאלתי את דעתו של הבחורצ’יק למעלה איזה סוג אירובי ולכמה זמן- חיטובים קודמים הצלחתי פשוט ללא אירובי/סוגים שונים של אירובי.
הכל בסדר..
טוב שיהיה לך בהצלחה מה אני אגיד לך

הכל בסדר..

מה שנוח לך,
שק איגרוף, אינטרוולים, הליכה מהירה, מדרגות, שחייה, ריצה, סטפר

אני אישית מתחטב הכי טוב בחודשים שיש לי מלא סקס, כי אני נותן עבודה כיאילו החיים שלי תלויים בזה

• פותח/ת השרשור
מה שנוח לך,
שק איגרוף, אינטרוולים, הליכה מהירה, מדרגות, שחייה, ריצה, סטפר

אני אישית מתחטב הכי טוב בחודשים שיש לי מלא סקס, כי אני נותן עבודה כיאילו החיים שלי תלויים בזה
חחחח אהבתי.
אאמץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית