הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרשון יריצ'ובר - חרדי טבעי 820 טוטאל

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
טוב אין לי מושג איך לא העלו את הדבר המופלא הזה לכאן.

הייתי מתאמן ומאמן במכון כושר בירושלים הרבה שנים, ותמיד רק סיפרו לי כמה הוא חזק ויוצא דופן.

כרגע חיפשתי סרטון ביוטיוב מתוך תקווה, ומסתבר שכנראה אליהו העלה את הסרטון הזה וגם ממש לאחרונה.
פשוט מעורר השראה, והזוי. וכל הכבוד לו על הצניעות וההתמדה

בניגוד למה שפעם היה מקובל לחשוב על תאי שומן - שהם סך הכל ריקמה של טריגליצרידים / מאגר אנרגיה של הגוף - היום יודעים שזה איבר אנדוקרינולוגי פעיל שמפריש הורמונים.
וכשאתה נמצא בעודף שלו בהכרח אתה מוביל לרמה דלקתית מוגברת בגוף וזה בטווח זמן מספיק ארוך מקצר חיים וקטליסט לכל מני מחלות כרוניות.
או דוגמא נוספת זה אינזים Aromatase שפעיל בתאי שומן וממיר טסט לאסטרוגן ,שאצל גברים יכול לגרום לבעיות מטבוליות, בעיות עצם בעיות פוריות ובעקבות כל אלו גם לדיכאון.
(וזה בלי בכלל לציין את המובן מאליו בכל מה שקשור ליתר לחץ דם, רמות כולסטרול וכו)

אחוז שומן גבוה הוא מחיר שספורטאי אליט צריכים לשלם לפעמים בתחום הכח, אחוז שומן גבוה הוא הזנחה, הוא פוגע בבריאות ומעוות אנשים לאין היכר משחית להם את הגוף ומקצר להם את החיים.

אני לא מבין על מה הוויכוח פה
על עניין הבריאות אין ויכוח כלל.
העניין פה שאנשים שמנים כן יכולים להצליח,כן יכולים להוביל,כן יכולים לשנות..

על עניין הבריאות אין ויכוח כלל.
יש וויכוח.

למיטב ידיעתי להיות פעיל בריא יותר מלהיות במשקל תקין. זאת אומרת, ספורטאי שמן לכאורה בריא יותר מאדם יושבני רזה.
אין הוכחה שלהיות שמן כל כך מזיק לבריאות מעצם להיות שמן, אלא בגלל מה שמתלווה לזה.

_____

העניין פה שאנשים שמנים כן יכולים להצליח,כן יכולים להוביל,כן יכולים לשנות..
גם אנשים שקרנים, וגם אנשים עצלנים יכולים להוביל יכולים לשנות ויכולים להצליח, אף אחד לא אמר שלא.
הנקודה שאלו דברים שליליים באופן מובהק ואין פה איזה אמצע שאפשר וצריך לכבד או לחוס עליו בביקורת או להגן עליו מביקורת

יש וויכוח.
Unfit men had a significantly higher relative risk
for all-cause mortality than their fit counterparts in each BMI category (Table 2). Importantly, relative risk for all-cause mortality is lower in fat but fit men when compared with lean but unfit men. This is the crucial finding of the study cited often as “being fat and fit is better than unfat and unfit.” The finding suggests that the hazardous health effects of adiposity may be counterbalanced by an improvement of CRF.

Fat or Fit: What Is More Important?

כי אם לא שמת לב,
הפלטפורמה היא פייסבוק כרגע.
לא העלו לפה המון דברים שקרו מאז 2016 בערך
כבודו
אני חושב שזה אתה(קפץ לי סירטון שלך ביוטיוב)
ואתה סופר חזק 😃
תן את מישנתך,על קצה המזלג בנושא הבנץ פרס..
טיפים אולי
תודה

כבודו
אני חושב שזה אתה(קפץ לי סירטון שלך ביוטיוב)
ואתה סופר חזק 😃
תן את מישנתך,על קצה המזלג בנושא הבנץ פרס..
טיפים אולי
תודה
דווקא בנץ'?
זו ההרמה הפחות טובה שלי (יחסית לסקוואט ודדליפט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית