הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה ויד אחורית

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
אחרי אימון חזה + כתפיים , אני מרגיש גמור ביד האחורית
אני לא מצליח לבצע כמו שצריך חזרות אפקטיביות אלא מרגיש שהשריר מותש
וזה בניגוד לאימון השני שלי - יד קדמית אחרי שאני עושה גב , שם אני מרגיש שהיד הקדמית נקרעת לגמרי ואני נותן עבודה כמו שצריך

השאלה שלי היא האם זה בסדר , אם המטרה שלי היא פיתוח שרירים בלבד?

בסופו של דבר , בסוף האימון היד האחורית גמורה
האם זה משנה שזה הגיע מלחיצות לחזה ולכתפיים במקום עבודה מבודדת על היד האחורית?
אני עושה 3 סטים בלבד של יד אחורית באימון AB

האם לעשות יד אחורית בתחילת האימון יפתור לי את הבעיה?

לא הייתי מסתמך רק על תרגילים שמערבים אותה, הייתי עושה כמה סטים ממוקדים לטרייספס (לא חייב מבודדים דווקא).
מה שכן לפיתוח גוף זה לא באמת משנה אם אתה כבר עייף בסטים האלה, פשוט תתקדם בנפח לאט לאט ותגדל.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מסתמך רק על תרגילים שמערבים אותה, הייתי עושה כמה סטים ממוקדים לטרייספס (לא חייב מבודדים דווקא).
מה שכן לפיתוח גוף זה לא באמת משנה אם אתה כבר עייף בסטים האלה, פשוט תתקדם בנפח לאט לאט ותגדל.

לא כל כך הבנתי את התשובה
התשובה שלך שזה בעצם לא משנה?

בנוגע לאימון
אני עושה פושדאון בכבל , כן מרגיש את היד עובדת אבל גמורה לגמרי , אחרי שאני עושה באימון 3 סטים מכל תרגיל - לחיצת חזה , חזה בשיפוע , ולחיצת כתפיים

מה אתה אומר על להתחיל את האימון ביד אחורית?
אני כן עושה יד אחורית אבל כפי שאמרתי מרגיש שאני לא עובד על היד האחורית כמו שאני עובד על הבייסיפס

לא כל כך הבנתי את התשובה
התשובה שלך שזה בעצם לא משנה?
זה לא משנה שאתה מותש
מה אתה אומר על להתחיל את האימון ביד אחורית?
שאחרי זה גם הבנץ, הבנץ בשיפוע והפרס יהיו תרגילים ליד אחורית ולא לחזה וכתפיים. זה נקרא התשה מוקדמת.
אני כן עושה יד אחורית אבל כפי שאמרתי מרגיש שאני לא עובד על היד האחורית כמו שאני עובד על הבייסיפס
כל עוד אתה מתקדם זה סבבה. ואולי בכלל בבייספס אתה לא דוחף את עצמך מספיק? קיצור שמור על התקדמות ותראה התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית