הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הקשר ביין EMG והיפרטרפויה

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
ככה הופתעתי לגלות בכתב עת ביין הגדולים והמכובדים ביותר בעולם

EMG הבוחן את שרירי הבטן

ככה ואני מדגיש מאמר בחן רק EMG של כל תרגיל וגילה שפלנקים(התרגיל של הבטן הסטטי הידוע כל הגוף ישר ונשענים על מרפקים ורגליים על הריצפה)

שהוא יעיל בהרבה יותר בפעולתו על ה RECTUS ABDOMINIS
מכל ה CURL UP
AND THE SIT UPS
ולא רק ברקטוס אלא בפלנקס יעייל בהרבה גם באובילקיים ובטרנורסס
בכל מיקרה יצא הפלנק יעיל בהרבה אחוזים מאשר כל הכפיפות בטן המוכרות

אבל בעצם שאלתי כזאת EMG בעצם הוא הולכה עצבית כהגדרה

ואני יודע שיש קשר ל EMG והיפרטרופיה אבל אשמח לדעת עם מישהו יודע להסביר תקשר הזה?

ולפי המחקר הזה תארוטית לא צריך בכלל כפיפות על מנת לפתח ריבועים (כמובן בדגש אם יש לך אחוז שומן נמוך מאוד....)?

דיון פורה
ונסו בלי ספאם

ככה הופתעתי לגלות בכתב עת ביין הגדולים והמכובדים ביותר בעולם

EMG הבוחן את שרירי הבטן

ככה ואני מדגיש מאמר בחן רק EMG של כל תרגיל וגילה שפלנקים(התרגיל של הבטן הסטטי הידוע כל הגוף ישר ונשענים על מרפקים ורגליים על הריצפה)

שהוא יעיל בהרבה יותר בפעולתו על ה RECTUS ABDOMINIS
מכל ה CURL UP
AND THE SIT UPS
ולא רק ברקטוס אלא בפלנקס יעייל בהרבה גם באובילקיים ובטרנורסס
בכל מיקרה יצא הפלנק יעיל בהרבה אחוזים מאשר כל הכפיפות בטן המוכרות

אבל בעצם שאלתי כזאת EMG בעצם הוא הולכה עצבית כהגדרה

ואני יודע שיש קשר ל EMG והיפרטרופיה אבל אשמח לדעת עם מישהו יודע להסביר תקשר הזה?

ולפי המחקר הזה תארוטית לא צריך בכלל כפיפות על מנת לפתח ריבועים (כמובן בדגש אם יש לך אחוז שומן נמוך מאוד....)?

דיון פורה
ונסו בלי ספאם

על מנת ליצור דיון פורה נתחיל מרפרנס\לינק למחקר 😃

• פותח/ת השרשור
אם אני לט טועה מחקר של MCGILL בעיה כרגע להביא תמחקר זה מהספר ומצגת שהעבירו לי עליוו
אני יכול לנסות

אבל זה חלק קטן מהמחקר שלו מה שרשמתי ואלא היו המסקנות בהתיחס כמובן רק למה שאני התייחסתי כמובן שההרצאה היתה הרבה יותר מקיפה

ונגעה בתחומים אחרים שקשורים בעיקר לעמוד שידרה

אם אני לט טועה מחקר של MCGILL בעיה כרגע להביא תמחקר זה מהספר ומצגת שהעבירו לי עליוו
אני יכול לנסות

אבל זה חלק קטן מהמחקר שלו מה שרשמתי ואלא היו המסקנות בהתיחס כמובן רק למה שאני התייחסתי כמובן שההרצאה היתה הרבה יותר מקיפה

ונגעה בתחומים אחרים שקשורים בעיקר לעמוד שידרה

מי העביר לך הרצאה ועל מה?😃

ממילותיו של ד"ר מקגיל

Doing a sit-up doesn’t train your ab muscles to do the job for which they were designed – keeping your spine straight and secure and providing power for your movements. In everyday life, “the abdominals are braces,” says McGill, author of "Ultimate Back Fitness and Performance" (Stuart McGill, 2004). When doing any athletic movement—even opening a door—“the spine is in a neutral posture, not flexed, and the abdominal muscles are contracted to brace the spine.”

When people are doing curl up over gym balls and sit-ups, and this kind of thing, they are replicating a very potent injury mechanism on their back,” says McGill

---------- התגובה התווספה ב 18:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:12 ----------

http://www.backfitpro.com/media/interview.mp3

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית