הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Carbb loading

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
הבנתי שיש שיטה של לאכול הרבה פחמימות או מלחים או משהו בסגנון ביום יומיים לפני תחרות בילדינג (או במקרה שלי פאנג'ויה) על מנת להיראות דווקא יותר חטוב רזה ועם ורידים בולטים (למרות שזה נשמע לא אינטואיטיבי) מישהו יכול להסביר?

אחרי חיטוב ארוך מאגרי הגליקוגן ריקים ובעצם אתה נראה מרוקן מנוזלים,
יום-יומיים לפני התחרות עושים העמסת פחמימות ובעצם ממלאים את אותם מאגרים מה שנותן לשריר את המראה ה"מלא".

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מרוקן מגליקוגן, נוזלים ופחמימות סביר להניח שתגיע לפנג'ויה ותראה כמו מצוף.
לא הבנתי בדיוק, אני עכשיו באמצע חיטוב לא אוכל הרבה פחמימות די מרוקן מגליקוגן אתה לא ממליץ אס על העמסה או כן?

לא הבנתי בדיוק, אני עכשיו באמצע חיטוב לא אוכל הרבה פחמימות די מרוקן מגליקוגן אתה לא ממליץ אס על העמסה או כן?
כמה פחמימה אתה אוכל ביום?
מה האחוז שומן שלך?
כמה זמן אתה כבר אוכל את הכמות פחמימה שאתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
כמה פחמימה אתה אוכל ביום?
מה האחוז שומן שלך?
כמה זמן אתה כבר אוכל את הכמות פחמימה שאתה אוכל?
5 חודשי חיטוב עם חודש וחצי מסה באמצע מאמין שכרגע על 15 א.ש ואוכל ממש קצת פחמימה לא יותר מ100

5 חודשי חיטוב עם חודש וחצי מסה באמצע מאמין שכרגע על 15 א.ש ואוכל ממש קצת פחמימה לא יותר מ100
על 15 אחוז שומן לא ממש תראה הבדל.
מהניסיון שלי כל עוד אתה לא מתחת לבערך 50 גרם פחמימה ביום באופן קבוע לתקופה יחסית ממושכת לא רואים ממש את האפקט הויזואלי של העמסת פחמימות.

הבנתי שיש שיטה של לאכול הרבה פחמימות או מלחים או משהו בסגנון ביום יומיים לפני תחרות בילדינג (או במקרה שלי פאנג'ויה) על מנת להיראות דווקא יותר חטוב רזה ועם ורידים בולטים (למרות שזה נשמע לא אינטואיטיבי) מישהו יכול להסביר?

ה"שיטה" הזאת מתחילה בבסיס טוב של אחוז שומן נמוך מאוד ושרירים מפותחים אחרי תוכנית מוקפדת ונועדה להדגיש הפרדות וחיתוך רציני שגם ככה קיים. בין היתר יש שם חומרים מייבשים, משחק עם נוזלים ומלחים ושיזוף. להיראות בין רגע חטוב עם ורידים בולטים רק כי היית דל פחמימה כמה ימים ופתאום אכלת כמויות של תפוח אדמה/פסטה/אורז זה חסר משמעות, תוותר על השטות ותהנה מהחיים גם לפני הפאנגויה.

זה
על 15 אחוז שומן לא ממש תראה הבדל.
מהניסיון שלי כל עוד אתה לא מתחת לבערך 50 גרם פחמימה ביום באופן קבוע לתקופה יחסית ממושכת לא רואים ממש את האפקט הויזואלי של העמסת פחמימות.
בדיוק באתי לכתוב תא זה דיאטה דלת פחמימה זה רק מתחת ל50 גרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית