ייעוץ Carb Back Loading

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלוםם
אני מתחפשש בקרוב ומתחיל לחזור לאימונים, ומכאן אני רוצה לחשוב על התזונה הנכונה והיעילה ביותר בשביל להגיע לתוצאות הטובות ביותר. אני מתכנן לעשות SS עד שאחזור למשקלים גבוהים, והתזונה הזאת נשמעת לי מאוד מעניינת. העקרונות העיקריים:
-משטר תזונה של 10 ימים עם כמות מינימלית של פחמימות לפני תחילת התזונה
-אכילת חלבונים ושומנים במהלך היום, ואכילת פחמימות בכמות גדולה ( נותנים דגש עם פחמימות עם אינדקס גבוה) אחרי האימון
-תזונה דלת פחמימות בימי אוף

דעתכם? האם יש עוד עקרונות? כדי לקרוא עוד על התזונה הזאת?

ממה שזכור לי אתה כרגע מאוד רזה.
הייתי במקומך הולך על משהו יותר "קלאסי", SS עם מאזן חיובי גדול נראה לי יעשה את העבודה בצורה היעילה והמהירה ביותר.
אני עושה cbl, וזה לא בשבילך, לפחות לא בשלב זה עד שתחזיר את מה שאיבדת.
זו דעתי...

• פותח/ת השרשור
ממה שזכור לי אתה כרגע מאוד רזה.
הייתי במקומך הולך על משהו יותר "קלאסי", SS עם מאזן חיובי גדול נראה לי יעשה את העבודה בצורה היעילה והמהירה ביותר.
אני עושה cbl, וזה לא בשבילך, לפחות לא בשלב זה עד שתחזיר את מה שאיבדת.
זו דעתי...
אחרי כמה זמן לדעתך התזונה תוכל להתאים? במשקלים גבוהים? נתונים מסוייימים? אחרי תקופה? אני ממש הייתי רוצה לדחוק את השימוש בחיטוב כמה שפחות חשוב לי לציין שאני כן רוצה לדבוק בתזונה ׳נכונה׳ ( לא תמיד בהכרח ׳בריאה׳)
אני מאוד בעד תזונת הפלאו אבל התזונה אינה ברת מכולת בשביל בגלל הסכומים שאני צריך להשקיע, לכן אני שואף להשיג את רוב הקלוריות שלי מקוניות, ירקות, שומנים וחלבונים. אני אצטרך להוסיף פחמימות מלב ברירה בשלבים מאוחרים יותר כשאני אתחיל לזייף במשקלים\גוף...

אחרי כמה זמן לדעתך התזונה תוכל להתאים? במשקלים גבוהים? נתונים מסוייימים? אחרי תקופה? אני ממש הייתי רוצה לדחוק את השימוש בחיטוב כמה שפחות חשוב לי לציין שאני כן רוצה לדבוק בתזונה ׳נכונה׳ ( לא תמיד בהכרח ׳בריאה׳)
אני מאוד בעד תזונת הפלאו אבל התזונה אינה ברת מכולת בשביל בגלל הסכומים שאני צריך להשקיע, לכן אני שואף להשיג את רוב הקלוריות שלי מקוניות, ירקות, שומנים וחלבונים. אני אצטרך להוסיף פחמימות מלב ברירה בשלבים מאוחרים יותר כשאני אתחיל לזייף במשקלים\גוף...

שתרגיש שאתה מיצית את הSS בצורה הרגילה שלה+צברת כמה קילוגרמים טובים במשקל גוף+משקלי העבודה חזרו להיות סבירים.
רק כשכל התנאים האלה התקיימו ובמידה ותהיה באחוז שומן די גבוהה (לאו דווקא, העיקר להחזיר משקלי עבודה ומסה רזה שהלכו לאיבוד בגלל צה"ל) cbl יכולה להתאים לך, אגב זו לא דיאטה זולה כל כך.
קשה להתקדם לאורך זמן ללא פחמימות במיוחד בתוכנית כמו SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית