הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CARB BACK LOADING

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
קראתי על השיטה כמה מאמרים וזה נשמע מעניין לנסות עכשיו יש לי רק כמה שאלותלסגור פינות אחרונות שאני לא בטוח לגביהן

1)נגיד אני אוכל את הארוחה האחרונה שלי ב20:00 בערב אז עכשיו את הארוחה הבאה שלי אני אוכל רק בשעה 12:00 בצהריים כעבור 16 שעות?
2)מדברים הרבה עם פחמימות פשוטות בזמן ההעמסה שלאחר האימון אז השאלה היא העם באמת עדיף פחמימות פשוטות כאלה או פחמימות קצת יותר מורכבות?
3)ההמלצה הכללית לגבי האימונים בזמן הCBL לפי מה שהבנתי היא על אימוני כוח יש למישהו איזה מאמר עם קצת יותר דגשים לגבי האימונים או דוגמאות לאימונים בזמן CBL?

תודה מראש ערב טוב והרבה היפרטרופיה לכולם:)

נשמע כמו סתם התעסקות מיותרת. נתקעת במשקל או משהו כזה שאתה רוצה ללכת לכיוון הזה בכלל? בד"כ מנסים תוכניות כאלו כשאין כבר מה לעשות ונתקעים במשך זמן רב. בעיקרון CBL דוגל בכמה וכמה שיטות. אני מכיר את ה-10 ימים הראשונים עד 30 גרם פחמימה ולאחר מכן 1 גרם פחמימה לק"ג משקל. בימי מנוחה ממשיכים לאכול 30 גרם פחמימה (עד 30 גרם) ובימי אימון אוכלים את אותו ה-1 גרם מיוחל לק"ג משקל גוף.
אני מאמין שאם סה"כ תעשה גירעון קלורי ממוצע בין כל ימות השבוע ולא תעלה ותרד בין הימים, תרד את אותו המשקל. אבל תנסה, שום דבר רע לא יקרה אם אתה ממש רוצה להתעסק בזה.

1. אפשר, ההפרש לא כזה חשוב.
2. בעיקרון זה לא חשוב כל עוד אכלת לפני האימון.
3. אין הבדל בין אימונים על CBL לבין אימונים בכל דיאטה אחרת (חוץ מהקיצוניות למינהן שזה PSMF ו UD2). אתה יכול להוסיף קצת נפח לאימונים בתוכנית הזו כי אתה אוכל כביכול יותר פחמימות ביום הזה = יכול להתאמן יותר "עצים" (עם יותר נפח, אבל בדגש על עצימות).

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו סתם התעסקות מיותרת. נתקעת במשקל או משהו כזה שאתה רוצה ללכת לכיוון הזה בכלל? בד"כ מנסים תוכניות כאלו כשאין כבר מה לעשות ונתקעים במשך זמן רב. בעיקרון CBL דוגל בכמה וכמה שיטות. אני מכיר את ה-10 ימים הראשונים עד 30 גרם פחמימה ולאחר מכן 1 גרם פחמימה לק"ג משקל. בימי מנוחה ממשיכים לאכול 30 גרם פחמימה (עד 30 גרם) ובימי אימון אוכלים את אותו ה-1 גרם מיוחל לק"ג משקל גוף.
אני מאמין שאם סה"כ תעשה גירעון קלורי ממוצע בין כל ימות השבוע ולא תעלה ותרד בין הימים, תרד את אותו המשקל. אבל תנסה, שום דבר רע לא יקרה אם אתה ממש רוצה להתעסק בזה.

1. אפשר, ההפרש לא כזה חשוב.
2. בעיקרון זה לא חשוב כל עוד אכלת לפני האימון.
3. אין הבדל בין אימונים על CBL לבין אימונים בכל דיאטה אחרת (חוץ מהקיצוניות למינהן שזה PSMF ו UD2). אתה יכול להוסיף קצת נפח לאימונים בתוכנית הזו כי אתה אוכל כביכול יותר פחמימות ביום הזה = יכול להתאמן יותר "עצים" (עם יותר נפח, אבל בדגש על עצימות).

קודם כל תודה רבה דבר שני במקורות שאני קראתי מהם דיברו על 1 גרם פחמימה לכל פאונד מהמשקל גוף לא כל קילו ואפילו יותר עם רוצים להשתמש בשיטה בשביל עלייה במסה ולא אני לא מעוניין לרדת עוד אני פונה לשיטה הזאת בשביל לנסות לעלות בצורה יחסית נקייה שהם טוענים שזה עובד טוב בשיטה

אני מכיר את זה בתור משהו אחר
להחזיר בהדרגתיות את הפחמימות אחרי חיטוב ארוך
נגיד סיימת חיטוב ואכלת 150 גרם פחמימה כל יום, אז לעלות 10-20 גרם פחמימה בשבוע לאורך זמן (עד שתגיע למטרה שלך)
אני עשיתי את זה השנה וזה עזר לי לשמור על התוצאות ולא לברוח ל"מסה" ישר
יש לך קישור לשיטה שאתה הצגת?

קודם כל תודה רבה דבר שני במקורות שאני קראתי מהם דיברו על 1 גרם פחמימה לכל פאונד מהמשקל גוף לא כל קילו ואפילו יותר עם רוצים להשתמש בשיטה בשביל עלייה במסה ולא אני לא מעוניין לרדת עוד אני פונה לשיטה הזאת בשביל לנסות לעלות בצורה יחסית נקייה שהם טוענים שזה עובד טוב בשיטה
זה לפאונד, צודק.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את זה בתור משהו אחר
להחזיר בהדרגתיות את הפחמימות אחרי חיטוב ארוך
נגיד סיימת חיטוב ואכלת 150 גרם פחמימה כל יום, אז לעלות 10-20 גרם פחמימה בשבוע לאורך זמן (עד שתגיע למטרה שלך)
אני עשיתי את זה השנה וזה עזר לי לשמור על התוצאות ולא לברוח ל"מסה" ישר
יש לך קישור לשיטה שאתה הצגת?
http://www.cutandjacked.com/Guide-Carb-Back-Loading
.
ואתה יכול פשוט לחפש בגוגל CARB BACK LOADING ולחפש על השיטה עוד אני קראתי על זה איזה 5 מאמרים זה שנתתי לך קישור אליו הוא קצר ובלי הרבה זיוני שכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית