עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי בדיוק, אני עכשיו באמצע חיטוב לא אוכל הרבה פחמימות די מרוקן מגליקוגן אתה לא ממליץ אס על העמסה או כן?אם אתה לא מרוקן מגליקוגן, נוזלים ופחמימות סביר להניח שתגיע לפנג'ויה ותראה כמו מצוף.
כמה פחמימה אתה אוכל ביום?לא הבנתי בדיוק, אני עכשיו באמצע חיטוב לא אוכל הרבה פחמימות די מרוקן מגליקוגן אתה לא ממליץ אס על העמסה או כן?
תדאג להגיע לשם עם ארנק לא מרוקן ויהיה בסדר 😃פאנג'ויה
5 חודשי חיטוב עם חודש וחצי מסה באמצע מאמין שכרגע על 15 א.ש ואוכל ממש קצת פחמימה לא יותר מ100כמה פחמימה אתה אוכל ביום?
מה האחוז שומן שלך?
כמה זמן אתה כבר אוכל את הכמות פחמימה שאתה אוכל?
על 15 אחוז שומן לא ממש תראה הבדל.5 חודשי חיטוב עם חודש וחצי מסה באמצע מאמין שכרגע על 15 א.ש ואוכל ממש קצת פחמימה לא יותר מ100
הבנתי שיש שיטה של לאכול הרבה פחמימות או מלחים או משהו בסגנון ביום יומיים לפני תחרות בילדינג (או במקרה שלי פאנג'ויה) על מנת להיראות דווקא יותר חטוב רזה ועם ורידים בולטים (למרות שזה נשמע לא אינטואיטיבי) מישהו יכול להסביר?
בדיוק באתי לכתוב תא זה דיאטה דלת פחמימה זה רק מתחת ל50 גרםעל 15 אחוז שומן לא ממש תראה הבדל.
מהניסיון שלי כל עוד אתה לא מתחת לבערך 50 גרם פחמימה ביום באופן קבוע לתקופה יחסית ממושכת לא רואים ממש את האפקט הויזואלי של העמסת פחמימות.