הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחות למסה

bummieWay

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני בן 18 משקל 60 גובה 176 התחלתי להתאמן לפני כמה חודשים ואני רואה תוצאות אבל אני רוצה להתחיל להיות הרבה יותר רציני
הבעיה העיקרית שלי היא האוכל כי באמת אין לי רעיונות בכלל לארוחות עם הרבה קלוריות ופחמימות.
אז אשמח אם מישהו יכול להציע לי כמה ארוחות טובות שיש לכם למסה. תודה מראש!

דרך אגב, עכשיו אני רעב ממש ואני לא יודע מה לאכול חחחחח

שיבולת שועל, אבקת חלבון טעימה(חייב), חלב שוקולד מריר/כל צורה של שוקולד/חמאת בוטנים/לוטוס וזהו בגדול
שיבולת שועל וחלב raw זה הבייסיק וזה אחלה, כל השאר בונוס
לא, דייסה אני מתכוון מבושלת, שיבולת עם חלב מבחינתי זה לא מבושל

• פותח/ת השרשור

למה אתה מתכוון בשיבולת שועל עם חלב לא מבושל
שיבולת שועל, אבקת חלבון טעימה(חייב), חלב שוקולד מריר/כל צורה של שוקולד/חמאת בוטנים/לוטוס וזהו בגדול

אותו דבר ☝️

איזה אבקת חלבון אתם ממליצים? שגם לא תהיה יקרה מדי. אף פעם לא שתיתי אבקת חלבון דרך אגב

איך אפשר לאכול שיבולת עם חלב לא מבושל חחחחחח
נשמע מוזר
איזה אבקת חלבון אתם ממליצים? שגם לא תהיה יקרה מדי. אף פעם לא שתיתי אבקת חלבון דרך אגב
קנה מה שזול כפרע
העיקר שיהיה טעם טוב

למה אתה מתכוון בשיבולת שועל עם חלב לא מבושל
כמו שזה נשמע - שיבולת שועל עם חלב לא מבושל. כמו קורנפלקס:P:
*שים לב שזה יכול לגרום לבעיות בעיכול, אבל לא בהכרח יגרום
אין הרבה מה לחשוב, אין הרבה הבדל ביניהן. פשוט תקנה אחת זולה ו/או טעימה ו/או במרקם כיף לפי השיקולים שלך.
My protein זולים, טבע בריא אם אני זוכר זולים. לא קניתי אבקת חלבון המון זמן, אז לא זוכר כל כך מחירים, אבל באיזור ה200₪ ומטה ל2.5 קילו זה זול אם אני זוכר נכון.
איך אפשר לאכול שיבולת עם חלב לא מבושל חחחחחח
נשמע מוזר
כמו שאמרתי, כמו קורנפלקס. פחות טעים אבל עדיין טעים, ולא לוקח זמן הכנה וניקיון (לעצלנים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית