הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף סוף מתחילים לראות חיטוב בטן תחתונה

צפה בקובץ המצורף 16778 גם כאן לדעתך אין לי מסת שריר?
אין דבר כזה "אין מסת שרירי". גם לאנשים אנורקסיים יש מסת שריר, אחרת הם היו מתים.
השאלה היא כמה מסת שריר?
את פשוט רזה מאוד. ועם אחוז שומן מאוד נמוך ולכן כל סיב וכל שריר, שיש לך, נראה בצורה בולטת.
בתמונה שצירפת אכן יש לך ידיים גדולות יותר מאשר אלו שיש לך כיום. שימי לב שלא אמרתי שהן חטובות יותר, אלא גדולות יותר!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "אין מסת שרירי". גם לאנשים אנורקסיים יש מסת שריר, אחרת הם היו מתים.
השאלה היא כמה מסת שריר?
את פשוט רזה מאוד. וען אחוז שומן מאוד נמוך ולכן כל ביב וכל שריר שיש לך נרטה בצורה בולטת.
בתמונה שצירפת אכן יש לך ידיים גדולות יותר מאשר אלו שיש לך כיום. שימי לב שלא אמרתי שהן חטובות יותר, אלא גדולות יותר!
גדולות יותר הכוונה עם יותר מסה של שריר, לא?

מיכל

אני מתנצל מראש אם אני אשמע כאילו אני יורד לפסים אישיים, אבל את חיה בסתירה למציאות: כל אשכול שלך כמעט נוגע לשאלות על מאסה, קלוריות, אימונים לעלייה במשקל וכד', ובסוף את מתלהבת מחיטובים בבטן התחתונה.

מציינת שקשה לך לעלות במשקל למרות כל הדרכים שניסית, בזמן שאת עדיין תקועה על כמות אימונים מטורפת (אירובי וכוח גם יחד).

מהתמונות שהעלית כמובן שניכר שאת ספורטאית ברמה מעל הממוצע, אך הנתונים היבשים שלך רחוקים מלהיות אידאליים למרות המראה (משקל וגובה).

לדעתי את רזה מידי ולא עושה מה שצריך לעשות כדי לעלות במאסה.
בתור בן אדם שמכיר את דניאל(שהוא בחור משכמו ומעלה אבל לא קשור לאשכול פה) כל מילה שלו היא דבש. יותר מכדאי להקשיב לו.

• פותח/ת השרשור
יום יבוא ואני עוד אגיע לאחוזי שומן שלך.. עם מאסה פגז ואני אגיע לשם.. יום אחד בעתיד.. כרגע השאיפה שלי זה לרמה שלך, כל הכבוד לך

• פותח/ת השרשור
יום יבוא ואני עוד אגיע לאחוזי שומן שלך.. עם מאסה פגז ואני אגיע לשם.. יום אחד בעתיד.. כרגע השאיפה שלי זה לרמה שלך, כל הכבוד לך
תודה על המחמאה. הכל עיניין של החלטה, נחישות, כח רצון והתמדה

נתת לי מוטיבציה חזקה להגיד פאק מאסה עליתי מספיק אחוזי שומן הגיע הזמן להגיע ל12 אחוז חזרה. באמת שאני ממש רוצה את זה.
מחכה שיסתיים החג ולחזור לתפריט שלי. מחכה לCARDIO החזק.. מחכה ל FIBER 1 בבוקר עם יגורוט וסקופ חלבון..

פשוט מחככה לזה..

• פותח/ת השרשור
נתת לי מוטיבציה חזקה להגיד פאק מאסה עליתי מספיק אחוזי שומן הגיע הזמן להגיע ל12 אחוז חזרה. באמת שאני ממש רוצה את זה.
מחכה שיסתיים החג ולחזור לתפריט שלי. מחכה לCARDIO החזק.. מחכה ל FIBER 1 בבוקר עם יגורוט וסקופ חלבון..

פשוט מחככה לזה..
כל פעם שאתה בפני פיתוי להשבר בתפריט, תעצור ותחשוב על זה שאתה תהנה מהטעם לכמה דקות (במקרה הטוב לא כמה שניות...) וחאחכ "תשלם" על זה כמה שבועות. לא משתלם!!!!!
וכנל לגבי ויתור/דילוג על אימונים... אולי באותו רגע לא בא לך להתאמן ויותר תהנה לעשות משהו אחר/לישון וכו, אבל כל הזמן תחשוב על המטרה שלך ועל איזה חרא תרגיש למחרת שתדע שיום לפני כן ויתרת ולא התאמנת... זה לפחות מה שעובד אצלי... ושמחתי לשמוע שקיבלת ממני מוטיבציה חיובית 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית