הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין להתחטב...אך מיואש... אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור naorbu
  • פורסם בתאריך
N

naorbu

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם, אני בחור בן 31 וחצי שוקל 84 קילו מתנשא לגובה של1.88 עם 17.5 אחוזי שומן מבדיקה אחרונה שעשיתי, אני הגעתי למצב של יאוש בכל נושא הפיתוח גוף וכמובן נושא החיטוב ולאחר מכן העליה במסה. כרגע מטרתי היא להוריד את הבטן שיש וכמובן לחטב את עצמי. אני משתדל לאכול בצורה מסודרת עקבית וכמובן מתאמן במשך השבוע בין 4-5 אימונים,אני מרגיש שאני מאוד מבולבל מכיוון שמצד אחד אני רוצה לחטב ומצד שני אני לא יודע מה לאכול ואיך לבצע את נושא האירובי בשילוב עם המשקולות. אשמח לעזרה רצינית ומפורטת...כמו כן שאלה חשובה.. באם אני משלב אימון משקולות יחד עם אירובי, האם לשתות את השייק חלבון לאחר המשקולות ולפני האירובי או אחרי האירובי?

תתחיל בזה שתקרא קצת מאמרים בפורטל, זה יעשה לך סדר בראש.
בשורה התחתונה יורדים במשקל מגרעון קלורי ולא משום דבר אחר.
לגבי שאלת השייק - זה לא ממש משנה.

לגבי השייק.. מה שלא עושה לך כאב בטן.. 😃
אני למשל לא הייתי מסוגל לשתות משהו כזה כבד לפני פעילות אירובית עצימה, סביר שהייתי מקיא את זה אחרי כמה דק'.

אני מתערב איתך שאתה לא 17.5 אחוז שומן
תפרט את הבדיקה
ואם זה היה לעמוד על מכשיר בחדר כושר אז זה חארטה
אם ענית על זה כן תעלה פרונט ואז נוכל לדעת אם אתה צריך חיטוב

אין ממה להתייאש - מאזן קלורי שלילי לאורך זמן עם העמסות ותפריט מאוזן - בלי צ'יטים יביאו להצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית