HACK DEADLIFT

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
מישהו מכיר את החרא הזה?
ראיתי איזה מעוכב שיכלית עושה 300KG של החרא הזה, טכניקת החתול המפוחד,
ותהיתי. קודם כל איך אין לו פריצת דיסק,
שנית מה זה לעזעזל ולמה זה תורם?
ניסיתי לדבר איתו, אבל האגו שלו לא נתן לו כלכך..
בנוסף, האם יש למישהו הארכה גסה מה היחס בין זה לדדליפט רגיל?
פיס

קודם כל איך אין לו פריצת דיסק
כי גב עגול לא קשור לפריצת דיסק
אם המטרה שלו זה כוח כללי/ היפרטרופיה/ דדליפט כבד יותר אני לא רואה יתרון מיוחד בתרגיל הזה, לא שאי אפשר להשתמש בו, פשוט אין בו איזה קסם. אבל אולי המטרה של התרגיל הזה היא התרגיל עצמו? אם זאת המטרה שלו אז אין לו דרך יותר טובה להגיע אליה מאשר מה שהוא עושה כרגע.

חבל שאתה סתם שופט אותו ככה בלי לדעת עליו כלום, ניסית להוציא אותו "מעוכב שכלית" בלי שום סיבה.
ובוא, אם הוא מושך 300 קילו כנראה שהוא יודע מה הוא עושה.

קודם כל איך אין לו פריצת דיסק
שאלה טובה, בגלל שהמוט לא נצא במגע תמידית בגוף, אלא מרחף מסביב לגוף במצב נעילה, לדעתי יש יותר סיכוי לטכניקה לא אחידה ואולי לפציעה. באמת לא תרגיל מומלץ לדעתי.
עוזר להרים שקיות מהסופר.
סתם, כל תרגיל עוזר לך להיות חזק בתרגיל הזה, סקוואט עוזרת לסקוואט, ודדליפט לדדליפט. האק דדליפט דומה בטכניקה שלו לרבע סקוואט.
בנוסף, האם יש למישהו הארכה גסה מה היחס בין זה לדדליפט רגיל?
הערכה גסה שלי לדדליפט שלו אם הוא לא עושה בכלל דדליפט, בערך 220 אולי. אבל לא יודע בדיוק, מדובר בתרגיל שיותר דומה לסקוואט, אבל בלי העומק של הסקוואט.

שאלה טובה, בגלל שהמוט לא נצא במגע תמידית בגוף, אלא מרחף מסביב לגוף במצב נעילה, לדעתי יש יותר סיכוי לטכניקה לא אחידה ואולי לפציעה. באמת לא תרגיל מומלץ לדעתי
למה שהוא לא יהיה במגע עם הגוף? במשקל כבד לדעתי אפילו יותר קל לשמור על מגע תמידי בואריאציה הזאת מאשר בדדליפט רגיל

• פותח/ת השרשור
כי גב עגול לא קשור לפריצת דיסק

אם המטרה שלו זה כוח כללי/ היפרטרופיה/ דדליפט כבד יותר אני לא רואה יתרון מיוחד בתרגיל הזה, לא שאי אפשר להשתמש בו, פשוט אין בו איזה קסם. אבל אולי המטרה של התרגיל הזה היא התרגיל עצמו? אם זאת המטרה שלו אז אין לו דרך יותר טובה להגיע אליה מאשר מה שהוא עושה כרגע.

חבל שאתה סתם שופט אותו ככה בלי לדעת עליו כלום, ניסית להוציא אותו "מעוכב שכלית" בלי שום סיבה.
ובוא, אם הוא מושך 300 קילו כנראה שהוא יודע מה הוא עושה.
לגבי חלק א', מעניין לא ידעתי, תודה.
לגבי חלק ב',
האיש האלמוני מודה לך על הניסיון הלא ברור להגן עליו.
לא יודע להשוות לדדליפט קלאסי אבל איך שלא תהפוך את זה, לנתק 300 קילו מהריצפה זה הישג מרשים. בטח ובטח אם הוא הצליח להתיישר איתו לעמידה.
לגמרי מרשים
שאלה טובה, בגלל שהמוט לא נצא במגע תמידית בגוף, אלא מרחף מסביב לגוף במצב נעילה, לדעתי יש יותר סיכוי לטכניקה לא אחידה ואולי לפציעה. באמת לא תרגיל מומלץ לדעתי.

עוזר להרים שקיות מהסופר.
סתם, כל תרגיל עוזר לך להיות חזק בתרגיל הזה, סקוואט עוזרת לסקוואט, ודדליפט לדדליפט. האק דדליפט דומה בטכניקה שלו לרבע סקוואט.

הערכה גסה שלי לדדליפט שלו אם הוא לא עושה בכלל דדליפט, בערך 220 אולי. אבל לא יודע בדיוק, מדובר בתרגיל שיותר דומה לסקוואט, אבל בלי העומק של הסקוואט.
תודה

למה שהוא לא יהיה במגע עם הגוף? במשקל כבד לדעתי אפילו יותר קל לשמור על מגע תמידי בואריאציה הזאת מאשר בדדליפט רגיל
המוט מרחף מסביב לגוף שלך, רק הידיים מחזיקות בו.

המוט מרחף מסביב לגוף שלך, רק הידיים מחזיקות בו.
הוא צמוד לך לגוף בדיוק כמו דדליפט קונבנציונלי, רק מאחורה. למה שהוא ירחף, אני באמת לא מבין?
לגבי חלק ב',
האיש האלמוני מודה לך על הניסיון הלא ברור להגן עליו.
לא מבין מה אתה רוצה, ירדת על מישהו בלי סיבה, אני צריך להכיר אותו בשביל להגן עליו?

בכל מקרה תשאל אותו, מעניין מה הוא יאמר (ובשביל שהוא יענה לך ברצינות תשאל אותו בלי זלזול ולא באמצע סט או משהו).

הוא צמוד לך לגוף בדיוק כמו דדליפט קונבנציונלי, רק מאחורה. למה שהוא ירחף, אני באמת לא מבין?

לא מבין מה אתה רוצה, ירדת על מישהו בלי סיבה, אני צריך להכיר אותו בשביל להגן עליו?

בכל מקרה תשאל אותו, מעניין מה הוא יאמר (ובשביל שהוא יענה לך ברצינות תשאל אותו בלי זלזול ולא באמצע סט או משהו).
טעות שלי, התבלבלתי עם טראפ באר דדליפט.

תרגיל בטוח מאוד, קל יותר מהדדליפט אבל לא בהרבה, הניתוק יותר קל, הנעילה יותר קשוחה.

כמה הדדליפט הקונבנציונלי שלו? אולי 20-30 ק"ג פחות.

• פותח/ת השרשור

מה אתה יודע איזה סיבה יש?
אם אתה מכיר את האיש ואתה רוצה לדבר על האירוע אין לי בעיה, אם לא תפסיק לברבר לי בשכל
לא ניסיתי להעליב, העניין שאתה מצדיק אותו כבר כמה הודעות מבלי שום ביסוס מניח את הדעת
אם אתה לא מכיר את התרגיל
ולא מכיר את הגורמים לפריצות דיסק

מה היו הטיעונים שלך כשהלכת לדבר איתו?
מי אמר שהצגתי טיעונים?

חבר'ה, לא זילזלתי בבחור מלכתחילה, עד שהוא לא דיבר אליי כמו פלוץ.
המשקל לא באמת משנה אם אתה דושבאג, לא יודע למה אנשים פה מתחרמנים מהמספר,
אם הם מכירים את האיש ורוצים לדבר זה בסדר, אל תלכו מסביב או תניחו שהוא מלך בגלל משקל כזה או אחר שהוא מרים כי זה לא נראה שיש לכם סיבה אחרת לגונן עליו

נערך לאחרונה:
שנאת חיי חופרים כמוך במכון
תתאמן בשקט ואל תציק
וקבל מוניטין שלילי על הסתירה בין זה שאתה מתלונן שמישהו דושבג ובאותה נשימה אתה עונה כמו אחד כזה

אני לא יודע איזה סיבה יש לרדת עליו, ובגלל זה לא ירדתי עליו. אתה לעומת זאת לא הבאת סיבה לרדת עליו, ובכל מקרה ירדת עליו.
אם אתה מכיר את האיש ואתה רוצה לדבר על האירוע אין לי בעיה
אני לא צריך להכיר מישהו בשביל לרצות שלא ירדו עליו שלא בצדק, קוראים לזה "מוסר", תקרא על זה
אם לא תפסיק לברבר לי בשכל
למה, אני מעכב לך אותו?
לא ניסיתי להעליב, העניין שאתה מצדיק אותו כבר כמה הודעות מבלי שום ביסוס מניח את הדעת
אני לא מצדיק אותו, אני פותח אותך לאופציה שאולי הוא צודק, ולא שופט אותו לרעה כל עוד אני לא יודע את הפרטים עליו. אתה לעומת זאת קבעת שהוא מעוכב שכלית ואגואיסט בלי ביסוס מניח את הדעת.
מי אמר שהצגתי טיעונים?
מה אמרת לו כש
ניסיתי לדבר איתו, אבל האגו שלו לא נתן לו כלכך..
?

• פותח/ת השרשור
שנאת חיי חופרים כמוך במכון
תתאמן בשקט ואל תציק
וקבל מוניטין שלילי על הסתירה בין זה שאתה מתלונן שמישהו דושבג ובאותה נשימה אתה עונה כמו אחד כזה
אם אתה לא מכיר את התרגיל
ולא מכיר את הגורמים לפריצות דיסק

מה היו הטיעונים שלך כשהלכת לדבר איתו?
אם עניתי כמו דושבאג, אני מתנצל. בינתיים אתה זה שתוקף.
שנית אם כבר סתירות,
תתאמן בשקט או שאתה רוצה לדעת את הטיעונים?
נשמע כאילו מציקים לך בחדר כושר שלך, תוציא את התיסכולים במקום אחר חבר

אני לא יודע איזה סיבה יש לרדת עליו, ובגלל זה לא ירדתי עליו. אתה לעומת זאת לא הבאת סיבה לרדת עליו, ובכל מקרה ירדת עליו.

אני לא צריך להכיר מישהו בשביל לרצות שלא ירדו עליו שלא בצדק, קוראים לזה "מוסר", תקרא על זה

למה, אני מעכב לך אותו?

אני לא מצדיק אותו, אני פותח אותך לאופציה שאולי הוא צודק, ולא שופט אותו לרעה כל עוד אני לא יודע את הפרטים עליו. אתה לעומת זאת קבעת שהוא מעוכב שכלית ואגואיסט בלי ביסוס מניח את הדעת.

מה אמרת לו כש

?
עזוב אחי, אין לי כח להיכנס לזה, מעריך את הנסיון שלך לקבל את דעת האחר THO
יאללה חברים היה נעים

אם אתה מכיר את האיש ואתה רוצה לדבר על האירוע אין לי בעיה, אם לא תפסיק לברבר לי בשכל
אני לא מכיר את האיש, אבל שאלת האם התרגיל מסכן פציעה, וענינו לך שלא (אני אמרתי שכן כי טעיתי בתרגיל).
צריך גב חתול בשביל התרגיל הזה, זאת הדרך האופטימלית להרים את המשקל בצורה הזאת.
נתתי לך את ערכתי לדדליפט הקונבנציונלי שלו.

כל זה לא קשור לאישיות, פיגור שכלי וכל דבר אחר שאפשר לומר על הבן אדם.
זה לא יפה לעלות נושא ולשאול שאלות תוך כדי שאתה זורק טיעונים ריגשיים לא קשורים לשאלות שלך.
זה לא רלוונטי הפיגור השיכלי או הדושבגיות של אותו מתאמן.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר את האיש, אבל שאלת האם התרגיל מסכן פציעה, וענינו לך שלא (אני אמרתי שכן כי טעיתי בתרגיל).
צריך גב חתול בשביל התרגיל הזה, זאת הדרך האופטימלית להרים את המשקל בצורה הזאת.
נתתי לך את ערכתי לדדליפט הקונבנציונלי שלו.

כל זה לא קשור לאישיות, פיגור שכלי וכל דבר אחר שאפשר לומר על הבן אדם.
זה לא יפה לעלות נושא ולשאול שאלות תוך כדי שאתה זורק טיעונים ריגשיים לא קשורים לשאלות שלך.
זה לא רלוונטי הפיגור השיכלי או הדושבגיות של אותו מתאמן.
אתה צודק חבר, תודה שהעמדת אותי על טעותי.
האמת שהוא ענה בצורה ממש לא מכבדת להצעה מאוד חברית מצידי,
לפחות ככה אני וחבר שלי שנכחנו באירוע הרגשנו וכנראה רציתי להוציא קצת אדים.
אם מישהו נעלב אני מתנצל, אני לא חשבתי שאנשים יפגעו מה"טיעונים הריגשיים" האלו.
תודה ההערכה לדדליפט הקונבנציונלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית