הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ושוב, חשבתי שאני יודע הכל. ואז נתקלתי בעוד סרטון שמערער לי את הבטחון על ידע באימונים

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
הסרטון מדבר על כתפיים.

במסה שלי, מתאים לי לעשות 4 סטים לכל חלק בכתף, אז אני עושה כ10 חזרות עד כמעט כשל בכל סט.

לחיצת כתפיים לFRONT

LATERAL RAISES לMID

FACEPULLS לBACK

ובסרטון, הוא אומר לעשות סופר סטים, ועוד לאותו שריר, לכל חלק בכתף, ועוד מפציץ במושגים של SHORTENED וLENGTHEND

אז איך נכון לפעול?

הסרטון -

ברור לך שאין את "אימון הקסם" נכון? יש כמה המלצות מאוד כלליות שכל עוד תעבוד לפיהן תתקדם, ותכלס גם אם תסטה טיפה מהן תתקדם.

ודרך אגב, עצה, אף פעם אל תחשוב שאתה יודע הכל על תחום מסויים. זה מגביל לך את היכולת לקבל מידע חדש.

• פותח/ת השרשור
ברור לך שאין את "אימון הקסם" נכון? יש כמה המלצות מאוד כלליות שכל עוד תעבוד לפיהן תתקדם, ותכלס גם אם תסטה טיפה מהן תתקדם.

ודרך אגב, עצה, אף פעם אל תחשוב שאתה יודע הכל על תחום מסויים. זה מגביל לך את היכולת לקבל מידע חדש.

אוקיי, איך אני מגלה מה הכי מתאים לי? איפה אני צריך ללמוד את זה?

אוקיי, איך אני מגלה מה הכי מתאים לי? איפה אני צריך ללמוד את זה?
ההבדלים בין אנשים, בעיקר לא מתקדמים, הוא לא כזה גדול. כרגע אתה לא צריך לגלות מה הכי מתאים לך, אלא פשוט לעשות תוכנית סטנדרטית שמתאימה ללוז שלך ולהתקדם איתה. עם הזמן אתה לאט לאט מגלה לאיזה תרגילים, נפח, עצימות וכו אתה יותר מתחבר ולאיזה פחות, וזה עניין של נטו ניסוי וטעייה, אבל זה לא איזה משהו דרמטי שישנה לך את הגוף מקצה לקצה.

תאמן כל שריר עם 10-20 סטים שבועיים או 20-30 אם אתה מתקדם יותר. תקדם את הנפח עבודה לאורך זמן. תדאג שכל סט יבוצע ל5-20 חזרות. תעשה את זה ותראה תוצאות, כל השאר יכול אולי לשפר טיפה, אבל לא משהו קיצוני.

22bhs0.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית