הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מציאת mrv

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
ראיתי שיש את הסרטון של ישראטל למציאת mrv

הוא אומר שאם עושים מספר סטים מסוים, ובאימון הבא לא מסוגלים להרים את אותו משקל כמו באימון הקודם, זה כבר יותר מדיי.

אבל הוא אומר שמתאמן מתקדם צריך לעשות בין 3-12 סטים לשריר, אבל באימון מסה שלי, לגב למשל, ביצעתי 12 סטים סתם כי זה היה נראה לי הכי טוב לעשות, וגם עשיתי דרופ סטים, ולפעמים עוד 2-3 סטים יותר, ואחרי 4 ימים, תמיד הגעתי למצב שאני מאושש לחלוטין, הdoms היו מעטים, ותמיד הצלחתי להתחיל את האימון במשקל של האימון הקודם, וכל סט היה עם משקל דומה, וכמובן כשהיה צורך להעלות במשקלים בשביל progressive overload העליתי. אז מה זה אומר, שאני צריך להמשיך להעלות בסטים עד שאני מגיע למצב שבאימון הבא אני לא מצליח את אותם המשקלים?

• פותח/ת השרשור
האמת שמאמן טוב כן יחליף לך בלוק כל תקופה של 4-8 שבועות...

אני מרגיש עילג, לא יודע מה זה בלוק אפילו... כל מה שהכניסו לי לראש זה "אותה תוכנית, לא צריך להחליף, 1-2 חזרות מכשל, מידיי חודשיים אל תתאמן שבוע"

אני מרגיש עילג, לא יודע מה זה בלוק אפילו... כל מה שהכניסו לי לראש זה "אותה תוכנית, לא צריך להחליף, 1-2 חזרות מכשל, מידיי חודשיים אל תתאמן שבוע"
אתה לא עילג אתה פשוט לא בקיא ואתה מנסה בכוח לדלות מידע אבל אתה
לא מצליח להבין שגם אם תקבל פה 10 עמודים של תגובות זה אפילו לא 2% ממה שאתה צריך לדעת.

או שתיקח לך תקופה ותלמד את הנושא לעומק או שקח איש מקצוע ותלמד תוך כדי תנועה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא עילג אתה פשוט לא בקיא ואתה מנסה בכוח לדלות מידע אבל אתה
לא מצליח להבין שגם אם תקבל פה 10 עמודים של תגובות זה אפילו לא 2% ממה שאתה צריך לדעת.

או שתיקח לך תקופה ותלמד את הנושא לעומק או שקח איש מקצוע ותלמד תוך כדי תנועה.
בהצלחה

איך אני אלמד את הנושא לעומק? מה, ללכת לוינגייט?

על איזה איש מקצוע אתה ממליץ?

איך אני אלמד את הנושא לעומק? מה, ללכת לוינגייט?
גם וינגייט, גם קורסים שנוגעים בנושאים שמעניינים אותך, למידה מקבוצות / יחידים, קריאת מאמרים וכו'
תלוי במטרה שלך ובמה שאתה מחפש ספציפית.
אם תוכל לפרט מה המטרה שלך ומה אתה מחפש בדיוק אוכל להפנות אותך, מוזמן לשלוח ה"פ.

אני מתעסק בעיקר ורק עם ספורטאים למטרות כוח, לא פיתוח גוף.
@OA הוא תותח בתחום הפיתוח גוף, ליווי של מאמן טוב שווה יותר מכל קורס, ספר או סרטון לדעתי.

אני יכול להמליץ לך על הרבה ספרים בתחום שלי, וזה אמנם חופף פיתוח גוף, אבל לדעתי באמת לא מספיק. לצערי אני לא מכיר ספרים טובים בתחום, למרות שאני בטוח שיש.

תיקח את @OA תקופה של כמה חודשים, שנה או יותר, תשאל הרבה שאלות, תחפור לו, ואחרי תקופה שאתה מרגיש שלמדת את מה שאתה רוצה, תמשיך הלאה לבד.

זה מה שאני עשיתי עם המאמן שלי, ועם המתאמנים שלי.

יש סיכוי שתראה כמה הוא שווה לך, ואולי תמשיך איתו הלאה, אבל תקופה לדעתי הוא קורס הרבה יותר טוב מהזבל שרוב האנשים מוכרים לך.

• פותח/ת השרשור
אני מתעסק בעיקר ורק עם ספורטאים למטרות כוח, לא פיתוח גוף.
@OA הוא תותח בתחום הפיתוח גוף, ליווי של מאמן טוב שווה יותר מכל קורס, ספר או סרטון לדעתי.

אני יכול להמליץ לך על הרבה ספרים בתחום שלי, וזה אמנם חופף פיתוח גוף, אבל לדעתי באמת לא מספיק. לצערי אני לא מכיר ספרים טובים בתחום, למרות שאני בטוח שיש.

תיקח את @OA תקופה של כמה חודשים, שנה או יותר, תשאל הרבה שאלות, תחפור לו, ואחרי תקופה שאתה מרגיש שלמדת את מה שאתה רוצה, תמשיך הלאה לבד.

זה מה שאני עשיתי עם המאמן שלי, ועם המתאמנים שלי.

יש סיכוי שתראה כמה הוא שווה לך, ואולי תמשיך איתו הלאה, אבל תקופה לדעתי הוא קורס הרבה יותר טוב מהזבל שרוב האנשים מוכרים לך.
לקחתי את אור, תודה רבה לכם 😃 @OYP

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית