הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אמצעי בטיחות מפני נפילת מוט בלחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
היי
אני עושה לחיצת חזה לבד בלי ספוטר ומחפש אמצעי בטיחות שהמוט לא יקרוס עלי.

זה הסטנד שאני משתמש בו
IMG-20220613-194132

יש איזה משהו שאפשר לסדר או שכדאי לקנות חדש?

• פותח/ת השרשור
לא לשים סוגרים ולהפיל הצידה אם לא מצליח
עובד 1000%

לא עובד 1000%

היה לי משהו הזייה באימון האחרון, מאז הפסקתי להתאמן בבית, ואין לי מוטיבציה להרשם לחדר כושר ולהתחיל לחכות שהספסל יהיה פנוי.

הגעתי לכשל. ניסיתי בכל הכל לדחוף, המוט נגע בתושבת שלו אבל מלמטה. המשכתי לדחוף חזק.

לא היה לי כח כבר. המוט פשוט קרס אל מאחורי הראש שלי (בחצי עיגול אחורה). נפל על הספסל. מאז אני לא יודע אם הספסל לא איבד מהבטיחות שלו וצריך חדש.

היה ממש מפחיד ומסוכן.
משהו כזה יכול להיות פתרון?
https://www.rodensport.co.il/product/מתקן-משקולות-squat-stand-הזמינו-אונליין/

לגלגל את המוט על הבטן
או כמו שציינו ללא סוגרים (תרפד את הרצפה איכשהו חבל שישברו הבלטות)
תמיד עדיף שיהיה מישהו שישמור עלייך
ממליץ אם כבר אתה לוקח את הסיכון אל תלך על משקלים גבוהים (בטח שלא pr)

• פותח/ת השרשור
לגלגל את המוט על הבטן
או כמו שציינו ללא סוגרים (תרפד את הרצפה איכשהו חבל שישברו הבלטות)
תמיד עדיף שיהיה מישהו שישמור עלייך
ממליץ אם כבר אתה לוקח את הסיכון אל תלך על משקלים גבוהים (בטח שלא pr)

מה זה pr?
ותראה את ההודעה למעלה כבר הגעתי לכשל שהמוט פשוט קרס לי אחורה

לא לשים סוגרים ולהפיל הצידה אם לא מצליח
עובד 1000%
ברגע שהבנץ כבד מספיק (3-4 ארבע פלטות של עשרים או יותר) זה לא יעבוד טוב כמו שאתה חושב.

יש 3 אופציות טובות:
1) ספוטרים.
2) לעבוד בתוך כלוב.
3) roll of shame:

bsEMJT.gif

גלגלתי מעל 130 על הבטן כי רוב הזמן אני בלי ספוטרים לבנץ וזה לא נורא בכלל.

ברגע שהבנץ כבד מספיק (3-4 ארבע פלטות של עשרים או יותר) זה לא יעבוד טוב כמו שאתה חושב.

יש 3 אופציות טובות:
1) ספוטרים.
2) לעבוד בתוך כלוב.
3) roll of shame:

bsEMJT.gif

גלגלתי מעל 130 על הבטן כי רוב הזמן אני בלי ספוטרים לבנץ וזה לא נורא בכלל.
את ה130 שגלגלת מעל הבטן יכולת להצליח אותו (לא בטוח כמובן) אבל עצם החשיבה של הכשל + שינוי טווח התנועה כלפי הבטן זה לא אידיאלי אני מאמין שלא עשית רול אוף שיים שהמוט כבר מקביל כמעט לצוואר שלך
חוץ מזה שלהכנס למשקל כזה בלי ספוטר זה לקחת סיכון על החיים שלך 130 שנופלים עלייך זה לא כמו 60-80
יכול ליפול עלייך מכל מיני סיבות: פק טיר, החלקה של היד, כניסה לא טובה (אחיזה) וכו וכו כמובן שאני לא מדבר עלייך אישית אצל כל אחד אינדיבידואלי

ברגע שאני מרגיש שאני נכשל, אני מוריד את את המוט חזרה לחזה, משתמש ב bounce ומקפיץ את המוט לעבר האגן, ומתיישב.
עבד עם 100 קילו שעבדתי איתם.

• פותח/ת השרשור
את ה130 שגלגלת מעל הבטן יכולת להצליח אותו (לא בטוח כמובן) אבל עצם החשיבה של הכשל + שינוי טווח התנועה כלפי הבטן זה לא אידיאלי אני מאמין שלא עשית רול אוף שיים שהמוט כבר מקביל כמעט לצוואר שלך
אתה יכול לעשות את זה אחרי שהמוט כבר נפל על החזה שלך ואתה פשוט לא מצליח להרים אותו. כמובן שאם הוא עף אחורה זה לא יעבוד כי הוא יפול לך על הראש, מצד שני אתה לא אמור ללחוץ אל הראש, אלא לנעול מרפקים ורק אז להחזיר אחורה.

ספוטרים תכלס יעזרו לך מנפילות אל הראש רק אם הם כמו בתחרות, אם לא כנראה שהוא לא יספיק להרים 130 קילו שנופלים בהפתעה.

בכל מקרה הכי טוב לעבוד עם מוטות ביטחון שאתה סומך עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית