הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אמצעי בטיחות מפני נפילת מוט בלחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
היי
אני עושה לחיצת חזה לבד בלי ספוטר ומחפש אמצעי בטיחות שהמוט לא יקרוס עלי.

זה הסטנד שאני משתמש בו
IMG-20220613-194132

יש איזה משהו שאפשר לסדר או שכדאי לקנות חדש?

היי
אני עושה לחיצת חזה לבד בלי ספוטר ומחפש אמצעי בטיחות שהמוט לא יקרוס עלי.

זה הסטנד שאני משתמש בו
IMG-20220613-194132

יש איזה משהו שאפשר לסדר או שכדאי לקנות חדש?

או שתקנה/תסדר safety כלשהו, שזה לא טריוויאלי בבנץ׳
חמורי עץ כמו שכתבו פה למעלה הם דווקא עבדו לי טוב, עם סקוואטים אמנם. יש דרגות שונות של משקל שהם יכולים לשאת וכמובן הם לא נועדו לזה, אבל עשו את העבודה כשהיה צריך.

אני אישית עברתי ל-floor press באימונים בחצר כשאין אף אחד באזור
כל שאר האופציות הן הימור על פציעה ועל דרגת הפציעה.

ברגע שהבנץ כבד מספיק (3-4 ארבע פלטות של עשרים או יותר) זה לא יעבוד טוב כמו שאתה חושב.

יש 3 אופציות טובות:
1) ספוטרים.
2) לעבוד בתוך כלוב.
3) roll of shame:

bsEMJT.gif

גלגלתי מעל 130 על הבטן כי רוב הזמן אני בלי ספוטרים לבנץ וזה לא נורא בכלל.
זה עובד לי תמיד ואני מרים מעל 100 קילו...(בלי סוגרים)

תשמע, סטנד כזה זה פשוט לא דבר בטיחותי וכל עוד אין לך כלוב עם סייפטיז נורמלים אני פשוט לא הייתי אי פעם מתאמן כבר מספיק שאתה עלול להיכשל, ובכל סט נתון דואג להישאר עם לפחות 2 חזרות בטנק, ואם באמצע סט אתה מרגיש שיש לך רק עוד 2 חזרות עוצר אותו גם אם לא הגעת לחזרות שרצית. אם יש לך את המקום לזה, הייתי מציע לך פשוט לחסוך את הכסף ולקנות כלוב. ביד 2 מדי פעם צצים כלובים זולים שיכולים לעלות גם 1000-1200 שקל.
זה למשל דיי צעצוע ולא הייתי סומך עליו לסקוואט, אבל לבנץ' הוא כנראה יעשה את העבודה:
Aanmelden bij Facebook

בפועל ממליץ לך לדלג על השלב של הבזבוז כסף + להתאמן לבד מדוכא + להשתמש בציוד לא מקצועי (מוטות מתברגים שלוקחים לך את כל הזמן בין המנוחות וכו וכו, הברגת משקלים הורדה החזרה) + טיפול שוטף וניקיון של הציוד למנוע זיהומים למינהם + חידוש משקלים ולקנות כל פעם עוד צלחות ולמצוא את עצמך עם מלא צלחות של 5 של 10 של 15 של 7.5 של 2.5 של 20
באמת עדיף לך ללכת למכון
בתור אחד שמספר פעמים בסקוואטים כבדים והיפ טארסטים כבדים הוריד נודים *כבדים* שברחו להם ועדיין אני מתייצב במכון אין שום סיבה שלא תלך למכון
הבזבוז הכי גדול שיש זה חדכ ביתי אם אתה לא עשיר כמובן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית