הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Elad5
  • פורסם בתאריך

Elad5

משתמש קבוע
1,561
5
נק' מוניטין:
3,250
1,561
5
היום הלכתי לסינגלים ונכשלתי ב150, הגב היה בסדר, הידיים בגדו בי.
אני לא רוצה לעבור לאחיזה משולבת (ע"ע כל קרועי הבייספס ביוטיוב).
אפשרי לחזק אחיזה ולהצליח למשוך יותר?
זמן לקנות COC?

🙌

זה כמו שאני אגיד שאני לא רוצה לעשות סקוואט או בנץ' ע"ע כל הפצועים שיצאו מזה ביוטוב.
יש הרבה ליצנים שם קח את זה בערבון מוגבל. כל עוד הטכניקה שלך תהיה טובה אין סיבה שיקרע לך הבייספ חח

היום הלכתי לסינגלים ונכשלתי ב150, הגב היה בסדר, הידיים בגדו בי.
אני לא רוצה לעבור לאחיזה משולבת (ע"ע כל קרועי הבייספס ביוטיוב).
אפשרי לחזק אחיזה ולהצליח למשוך יותר?
זמן לקנות COC?

🙌

הוק גריפ

אני מושך משולבת

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז במצב הנוכחי כדאי לקחת אימוני התרגלות למשולבת, או שפשוט לעשות אימון רגיל ולהתחיל ישר מהמשולבת?

מה רע במשולבת?
קרועי הבייספס מנסים להרים את המוט עם היד.
זה לא נכון. גם בטכניקה מושלמת, כשהמשקלים הם כבדים מאוד (מעל 6 פלטות) יש סיכוי טוב שבאחיזה משולבת אתה תמתח גיד\תקרע משו כשהיד בסופינציה. בגלל זה אתה רואה המון אנשים מאוד חזקים, שבתחרויות לא צריכים רצועות, עובדים עם רצועות באימונים.

זה לא נכון. גם בטכניקה מושלמת, כשהמשקלים הם כבדים מאוד (מעל 6 פלטות) יש סיכוי טוב שבאחיזה משולבת אתה תמתח גיד\תקרע משו כשהיד בסופינציה. בגלל זה אתה רואה המון אנשים מאוד חזקים, שבתחרויות לא צריכים רצועות, עובדים עם רצועות באימונים.

יש סיכוי לקרוע משהו כי אתה מחזיק כאילו יותר ממה שהיד יכולה להחזיק? או שהצורה של היד ההפוכה בעייתית?

יש סיכוי לקרוע משהו כי אתה מחזיק כאילו יותר ממה שהיד יכולה להחזיק? או שהצורה של היד ההפוכה בעייתית?

אם היד תהיה ישרה לגמרי לא נראה לי שיהיה לך שום בעיות...
הבעיות מתחילות כשהמפרק לא לגמרי בפשיטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית