הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
האולסטאר גמורות. חוץ מזה מתחיל לעשות קצת קלינים בתקופה הקרובה. נעליים ייעודיות מומלצות במחיר שפוי ?

אם אתה מחפש נעל שטוחה אז לדעתי ואנס עושות עבודה מעולה, ג'ורדן 1 האהובה עליי (הכי נוחה שעשיתי איתה סקוואט ודדליפט אי פעם).
יותר יעודיות - יש לSabo ריינג' של כמה נעליים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש נעל שטוחה אז לדעתי ואנס עושות עבודה מעולה, ג'ורדן 1 האהובה עליי (הכי נוחה שעשיתי איתה סקוואט ודדליפט אי פעם).
יותר יעודיות - יש לSabo ריינג' של כמה נעליים.

הקטע הוא שעכשיו אני מתחיל קצת הנפות, חשבתי אולי כדאי נעליים יותר ייעודיות (הגבהה). אם לא הייתי נשאר עם אולסטאר

הקטע הוא שעכשיו אני מתחיל קצת הנפות, חשבתי אולי כדאי נעליים יותר ייעודיות (הגבהה). אם לא הייתי נשאר עם אולסטאר
אם הייתי אתה קידם הייתי מתחיל את ההנפות, רואה שמסתדר לי ואז קונה נעל עם הגבהה.
אני אישית קניתי בשביל פרונט סקוואט והייבאר אדיפאוור משומשות (הדגם הראשון שיצא) והן אחלה.
שמעתי דברים טובים על הרומילאוס החדשות אבל פחות יודע לעזור לך מעבר לזה.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי אתה קידם הייתי מתחיל את ההנפות, רואה שמסתדר לי ואז קונה נעל עם הגבהה.
אני אישית קניתי בשביל פרונט סקוואט והייבאר אדיפאוור משומשות (הדגם הראשון שיצא) והן אחלה.
שמעתי דברים טובים על הרומילאוס החדשות אבל פחות יודע לעזור לך מעבר לזה.

אני מחויב לתוכנית מסוימת שהתחלתי, ככה שאין לי לאן לברוח מההנפות. הרומילאוס יקרות מאוד. אדיפוואר הבנתי שצרות והרגל שלי רחבה.
אם מישהו מכיר מעבר אשמח להמלצות.
תודה

אני מחויב לתוכנית מסוימת שהתחלתי, ככה שאין לי לאן לברוח מההנפות. הרומילאוס יקרות מאוד. אדיפוואר הבנתי שצרות והרגל שלי רחבה.
אם מישהו מכיר מעבר אשמח להמלצות.
תודה
Reebok Legacy Lifter

קיבלתי לפני שבועיים Sabo Powerlift וגם Deadlift Pro.
פאוורליפט מתאים לסקוואטים ולהנפות כי יש הגבהה ובינתיים אני מבסוט, נראה עוד כמה חודשים כמה זה עמיד.
יש להם גם אחד בשם Weightlift שהוא בדיוק כמו הפאוורליפט רק עם רצועה אחת במקום שתיים, שאמור להיות יותר גמיש ונוח להנפות.
חוץ מזה קיבלתי המון המלצות על Reebok Legacy Lifter, שהיו יקרות מידי לתקציב שלי.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שהdo-wins זולות משמעותית מהשאר (95 דולר), מה ההבדל ? במה הנעליים היקרות טובות יותר ?

אני רואה שהdo-wins זולות משמעותית מהשאר (95 דולר), מה ההבדל ? במה הנעליים היקרות טובות יותר ?
-לא מותג כמו נייקי או אדידס
-עקב פלסטיק, בדרך כלל עץ יקר יותר. (לא זכור לי איזה רומילאוס ואדיפאוור עם עץ אם בכלל ואיזה עם פלסטיק).
-עור סינתטי.

פאוורליפט מתאים לסקוואטים ולהנפות כי יש הגבהה ובינתיים אני מבסוט, נראה עוד כמה חודשים כמה זה עמיד
יש לי את הסאבו פאוורליפט איזה 6-7 שנים, לא כל הזמן הזה רצוף השתמשתי איתן אבל השתמשתי הרבה וגם עם משקלים לא רעים יחסית.
החורים של השרוכים נקרעו חלקית בחלק מהמקומות אבל יש שתי רצועות אז אני מסתדר, חוץ מזה הנעל מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית