הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה בסדר לא לצרוך כמעט שומן בחיטוב?

• פותח/ת השרשור PJ
  • פורסם בתאריך
ממש לא, זה יכול לגרום להרבה מאוד בעיות בגלל אידיוטים כמו דרור אפשטיין שאוסרים על המתאמנים שלהם לאכול שומנים אחרי זה יש בעיות בריאותיות גדולות. חובה לדעתי לאכול לפחות 0.7-8 גרם שומן ביום לכל ק"ג גוף.(כל גרם יותר זה מבורך) לתעדף את רוב השומן היומי לשומן איכותי- אבוקדו, שמן זית, זיתים, טחינה, אגוזים, שקדים, חמאות שקדים ובוטנים למיניהן וכו'.

נערך לאחרונה:
אפשר לצרוך לתקופה מסוימת גם 30 גרם שומן שמגיע ממוצרי חלב 3-5% חלמוני ביצה, לא חייב להוסיף שומן מוסף כמו טחינה ואבוקדו,אמנם שומן בלתי רווי הוא בעל יתרונות בריאותיים אבל הוא גם מאוד מרוכז בקלוריות

ממש לא, זה יכול לגרום להרבה מאוד בעיות בגלל אידיוטים כמו דרור אפשטיין שאוסרים על המתאמנים שלהם לאכול שומנים אחרי זה יש בעיות בריאותיות גדולות. חובה לדעתי לאכול לפחות 0.7-8 גרם שומן ביום לכל ק"ג גוף.(כל גרם יותר זה מבורך) לתעדף את רוב השומן היומי לשומן איכותי- אבוקדו, שמן זית, זיתים, טחינה, אגוזים, שקדים, חמאות שקדים ובוטנים למיניהן וכו'.
מה 'איכותי' במקורות השומן שציינת? הכול שומן צמחי מפוצץ אומגה 6. ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי. הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.

ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי
אני מאמין שהכוונה הייתה לשוני בהכלת שומן טראנס.
הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.
אז למה להמליץ על מקורות מפוצצים שומן רווי עם וסיכוי לא רע להעלאת LDL?
Are We Going Nuts on Coconut Oil? - Current Nutrition Reports

מה 'איכותי' במקורות השומן שציינת? הכול שומן צמחי מפוצץ אומגה 6. ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי. הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.

אז אתה אומר שאבוקדו ואגוזים זה שומן לא איכותי. אוקיי פה חשדתי..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית