עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה 'איכותי' במקורות השומן שציינת? הכול שומן צמחי מפוצץ אומגה 6. ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי. הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.ממש לא, זה יכול לגרום להרבה מאוד בעיות בגלל אידיוטים כמו דרור אפשטיין שאוסרים על המתאמנים שלהם לאכול שומנים אחרי זה יש בעיות בריאותיות גדולות. חובה לדעתי לאכול לפחות 0.7-8 גרם שומן ביום לכל ק"ג גוף.(כל גרם יותר זה מבורך) לתעדף את רוב השומן היומי לשומן איכותי- אבוקדו, שמן זית, זיתים, טחינה, אגוזים, שקדים, חמאות שקדים ובוטנים למיניהן וכו'.
אני מאמין שהכוונה הייתה לשוני בהכלת שומן טראנס.ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי
אז למה להמליץ על מקורות מפוצצים שומן רווי עם וסיכוי לא רע להעלאת LDL?הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.
מה 'איכותי' במקורות השומן שציינת? הכול שומן צמחי מפוצץ אומגה 6. ההבדל בין רוב המקורות האלו לשמן סויה או שמן קנולה הוא אפסי. הייתי שם דגש בראש ובראשונה על שמן דגים, שהוא המקור היחידי לאומגה 3 בכמות משמעותית, שומן בקר, ביצים ושמן קוקוס.