הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב קשוח לפני חול

YOSSISA

משתמש מתחיל
44
8
נק' מוניטין:
8
44
8
אני חודש הבא נוסע לחול ליעד שיש בו המון בריכות וים וכו'
אני שוקל 98 קילו מתאמן תשע חודש עם מסה נחמדה מאוד , פשוט הייתי מתאמן במאזן נייטרלי
כמה גרעון אני יכול להיות מקסימום בלי לפגוע יותר מדי במסת השריר ?
אני רוצה למעזר את הכרס לפני חול חח

לרצות לא לאבד שריר ומנגד לקבל תוצאות של הורדת כרס בלי לפגוע במסת שריר בחודש זה 2 דברים סותרים...

בגדול בשביל לאבד כמה שפחות שריר תצטרך גירעון קלורי נמוך של 200 קלוריות. אני לא יודע כמה אתה שוקל ועל כמה אחוז שומן אתה, אבל אם אתה על אחוז שומן גבוהה לא תוך חודש תגיע ליעד...

תבחר מה אתה מעדיף... דיאטת כסאח ואיבוד מסת שריר , או גירעון קטן לרדת מעט במשקל אבל עם מינימום פגיעה במסת שריר

בהצלחה, אתה תזדקק לזה.
לרצות לא לאבד שריר ומנגד לקבל תוצאות של הורדת כרס בלי לפגוע במסת שריר בחודש זה 2 דברים סותרים...

בגדול בשביל לאבד כמה שפחות שריר תצטרך גירעון קלורי נמוך של 200 קלוריות. אני לא יודע כמה אתה שוקל ועל כמה אחוז שומן אתה, אבל אם אתה על אחוז שומן גבוהה לא תוך חודש תגיע ליעד...

תבחר מה אתה מעדיף... דיאטת כסאח ואיבוד מסת שריר , או גירעון קטן לרדת מעט במשקל אבל עם מינימום פגיעה במסת שריר
על אחוז שומן גבוה בהנחה והצריכת חלבון נאותה - אין ממש סכנה של איבוד מסת שריר, הסכנה הגדולה יותר היא שהוא יכנס למעגלים של בינג'ים בגלל דיאטה שהוא לא יכול לעמוד בה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית