הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתרן בקוטג

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
למה לא מוציאים קוטג דל נתרן?
לאנשים שאוכלים נגיד גביע זה חצי מהצריכת נתרן היומית הממולצת וגם ככה היום קשה להימנע מנתרן שנמצא בכל מקום

כן ..איך זה קשור?

עד כמה שיודע לי שתיה מרובה יכולה לעזור בהפרשת מלחים מהגוף..
תנסה לעבור לגבינה לבנה , אני אישית לא אוהב אבל הכמות נתרן שם נמוכה בהרבה לעומת בגבינת קוטג'.

למה לא מוציאים קוטג דל נתרן?
לא חושב שזאת שאלה שחברי הפורום באמת יכולים לענות עליה. תכלס? כנראה לא משתלם כלכלית לייצר פס של קוטג' מופחת/ללא נתרן.
אין מודעות לנתרן,
איזו מודעות לנתרן? אם אין לך בעיות לחץ דם צריכה של נתרן זה דבר חשוב. במיוחד אם אתה מתאמן בצורה אינטנסיבית. במיוחד בקיץ. בהלת הנתרן היא אוברייטד.
ולמה אין אופציה לקוטג דל נתרן
פנה לתנובה/שטראוס עם השאלה, בטוח שתקבל תשובה טובה ומפורטת יותר.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שזאת שאלה שחברי הפורום באמת יכולים לענות עליה. תכלס? כנראה לא משתלם כלכלית לייצר פס של קוטג' מופחת/ללא נתרן.

איזו מודעות לנתרן? אם אין לך בעיות לחץ דם צריכה של נתרן זה דבר חשוב. במיוחד אם אתה מתאמן בצורה אינטנסיבית. במיוחד בקיץ. בהלת הנתרן היא אוברייטד.

פנה לתנובה/שטראוס עם השאלה, בטוח שתקבל תשובה טובה ומפורטת יותר.
בהלת הנתרן ממש לא אוברייטד, האדם ההמוצע תורך כמעט פי 2 מהצריכה הממולצת כי המזון ובפרט המזון המתועש שאנחנו קונים מכיל הרבה נתרן, וזאת אחת הסיבות למחלות הלב שנמצאות בעלייה

בהלת הנתרן ממש לא אוברייטד, האדם ההמוצע תורך כמעט פי 2 מהצריכה הממולצת כי המזון ובפרט המזון המתועש שאנחנו קונים מכיל הרבה נתרן, וזאת אחת הסיבות למחלות הלב שנמצאות בעלייה
זה הרבה יותר קשור לזה שרוב האנשים היום הם פאט פיסז אוף שיט שלא זזים יותר מדי במהלך היום. שותים, מעשנים, אוכלים ג'אנק עם מלא שומן וחיים אורך חיים שמלווה בהרבה סטרס.
אתה אדם בריא? מתאמן? יכול וכדאי שתצרוך יותר נתרן מהאדם הממוצע.

• פותח/ת השרשור
זה הרבה יותר קשור לזה שרוב האנשים היום הם פאט פיסז אוף שיט שלא זזים יותר מדי במהלך היום. שותים, מעשנים, אוכלים ג'אנק עם מלא שומן וחיים אורך חיים שמלווה בהרבה סטרס.
הנתרן לא נמצא רק בגאנק.
מוזמן להסתכל כמה נתרן יש בלחם וכמה בגבינה.
השאלות שלך כל כך כלליות שזה לא נכון, יש מיליון סוגי "מתאמנים", וההמלצה שלך לצרוך יותר מהממוצע לא נכונה ויכולה לעשות נזק בטווח הארוך שעלול לגרום לבעיות גם לאדם בריא(כליות, יתר לחץ דם..)

הנתרן לא נמצא רק בגאנק.
לא דיברתי על נתרן בג'אנק. אלא כמות שומן גבוהה, קרא שוב.
כשאני אומר מתאמן אני מתכוון למישהו שעובד קשה 3-5 פעמים בשבוע ופעיל גם מחוץ לאימונים.
מתחת לזה זה לא מתאמן, אלא 'עוסק בפעילות גופנית'.
רוב האנשים יורידו לעצמם את הסיכויים לבעיות לחץ דם, מחלות לב, כליות ומה לא אם יפסיקו להיות יושבנים, שמנים חסרי תועלת שעסוקים בלדחוף זבל לגוף כל היום.

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על נתרן בג'אנק. אלא כמות שומן גבוהה, קרא שוב.
כשאני אומר מתאמן אני מתכוון למישהו שעובד קשה 3-5 פעמים בשבוע ופעיל גם מחוץ לאימונים.
מתחת לזה זה לא מתאמן, אלא 'עוסק בפעילות גופנית'.
רוב האנשים יורידו לעצמם את הסיכויים לבעיות לחץ דם, מחלות לב, כליות ומה לא אם יפסיקו להיות יושבנים, שמנים חסרי תועלת שעסוקים בלדחוף זבל לגוף כל היום.
ואני לא מדבר על שומן, אני מדבר על נתרן שאגב הוא אחד הבעיות העיקריות עם מזון מהיר.
הלם: יש לא מעט אנשים רזים עם בעיות לחץ דם ולב, לא הכל קשור להשמנה

ואני לא מדבר על שומן, אני מדבר על נתרן שאגב הוא אחד הבעיות העיקריות עם מזון מהיר.
הלם: יש לא מעט אנשים רזים עם בעיות לחץ דם ולב, לא הכל קשור להשמנה
הלם: גם אם אתה לא שמן אתה עדיין יכול להיות יושבני שלא עושה כלום כל היום, מעשן, שותה המון, אוכל חרא וזה ישפיע הרבה יותר מנתרן.

אגב, במקרה שלך, מה מהם נכון?

אכן, יתר לחץ דם
באופן כללי לא מבין למה אין מודעות לנתרן, ולמה אין אופציה לקוטג דל נתרן
היה פעם הורידו מהמדפים..
יש לך גבינה של ריקוטה שהיא דלת נתרן לגמרי (כמו בתמונה, יש עוד גרסא של ריקוטה שהיא עשירה בסידן אבל שם יש נתרן רגיל)
7290000554822-300x300.png

בכל מקרה כל מזון מוצק שאין סימון אדום הכמות שקיימת היא נמוכה מ400 מ"ג (ונוזלי 300 מ"ג) נתרן

הנתרן לא נמצא רק בגאנק.
מוזמן להסתכל כמה נתרן יש בלחם וכמה בגבינה.
השאלות שלך כל כך כלליות שזה לא נכון, יש מיליון סוגי "מתאמנים", וההמלצה שלך לצרוך יותר מהממוצע לא נכונה ויכולה לעשות נזק בטווח הארוך שעלול לגרום לבעיות גם לאדם בריא(כליות, יתר לחץ דם..)
כל המלצה יכולה לעשות נזק, עודף וחוסר נתרן שניהם בעיות לא נעימות.

אם אתה ספורטאי אינטנסיבי במיוחד אם אתה גם מזיע המון, כנראה שתצטרך לדאוג למספיק נתרן בתזונה שלך, אולי אפילו להוסיף מלח שולחן, למרות שנתרן קיים בשפע בתזונה.
אחרת כדאי באמת לעקוב אחרי כמות הנתרן שאתה צורך באמת.
אתה לא סימפטי במיוחד אני רואה.
לאן מופנה הכעס נגד שמנים שלך? לשמן הפנימי שלך? או לשמנים ברחוב?😆

אתה לא סימפטי במיוחד אני רואה.
לאן מופנה הכעס נגד שמנים שלך? לשמן הפנימי שלך? או לשמנים ברחוב?😆
חבל שבחרת לפרש את התגובה כ'כעס נגד שמנים'.
תיארתי קבוצת אנשים שנמצאת בסיכון גבוה למחלות כאלה ואחרות שחלק מהגורמים זה שהם נמצאים במצב של השמנת יתר.
אני אדם בריא שמתאמן. על סמך איזו ראיה ההמלצה שלך מבוססת?

תיארתי קבוצת אנשים שנמצאת בסיכון גבוה למחלות כאלה ואחרות שחלק מהגורמים זה שהם נמצאים במצב של השמנת יתר.
כן, אבל תיארת אותם בצורה לא מחמיאה בלשון המעטה.
אם לתרגם לעברית את מה שכתבת, קראת להם חתיכות שמנות של חרא.

לתאר את הקבוצה בצורה סימפתית יהיה לומר אנשים מסכנים שלא דואגים מספיק לבריאות שלהם.
כנראה כתוצאה של מטענים רגשיים לא קלים.

אבל זה לא עצם הדיון, סתם התפלאתי על ההתבטאות הלא שגרתית לאנשים חולים וסובלים.

האמן לי, הבעיה לא באלחנן:sarcastic:😆😆

כן, אבל תיארת אותם בצורה לא מחמיאה בלשון המעטה.
אם לתרגם לעברית את מה שכתבת, קראת להם חתיכות שמנות של חרא.
הם יחיו. או יומותו מהתקף לב כי הם שמנים. נראה.
לתאר את הקבוצה בצורה סימפתית יהיה לומר אנשים מסכנים שלא דואגים מספיק לבריאות שלהם.
כנראה כתוצאה של מטענים רגשיים לא
העולם הוא לא גנון, אני ואתה לא גננות.
לא כל מי ששמן סוחב מטען רגשי שבגללו הוא שמן. יכול להיות שהוא סתם עצלן.
אבל זה לא עצם הדיון, סתם התפלאתי על ההתבטאות הלא שגרתית לאנשים חולים וסובלים
Meh, walk it off
וככה הם יהרגו 2 ציפורים במכה, גם ירזו וגם ההליכה תרגיע אותם.

האמן לי, הבעיה לא באלחנן:sarcastic:😆😆
זה ממש חמוד שבכל פוסט מחדש אתה Nut hugger של אלחנן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית