עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך מגיעים ל-150 קילו ככה, למשל?יכול להיות שהוא סתם עצלן
עכשיו שאתה אומר את זה ככה, אני שם לב וחושב ש-פאק, אתה צודק...זה ממש חמוד שבכל פוסט מחדש אתה Nut hugger של אלחנן.
יש לך גישה מסריחה כלפי שמנים, זה כאילו שאתה לא מכיר אף שמן באמת.הם יחיו. או יומותו מהתקף לב כי הם שמנים. נראה.
העולם הוא לא גנון, אני ואתה לא גננות.
לא כל מי ששמן סוחב מטען רגשי שבגללו הוא שמן. יכול להיות שהוא סתם עצלן.
Meh, walk it off
וככה הם יהרגו 2 ציפורים במכה, גם ירזו וגם ההליכה תרגיע אותם.
זה ממש חמוד שבכל פוסט מחדש אתה Nut hugger של אלחנן.
אתה צריך לדעת להפריד בין השומן של הבנאדם ובין האישיות שלו. אכפת לי מה עובר לקרובים אליי בתוך הלב בין אם הם שמנים/רזים/מכוערים/יפים.יש לך גישה מסריחה כלפי שמנים, זה כאילו שאתה לא מכיר אף שמן באמת.
או ליתר דיוק, גם אם יהיה לך דיבור קל עם שמן, לא באמת מעניין אותך מה עובר לו בתוך הלב.
אין דבר כזה קארמה.לקארמה או לאלוהים יש דרך להביא אותך לברכיים, כשמישהו שאתה אוהב נפגע מהדבר שאין לך טיפת סבלנות אליו, כמו חלילה שהילד או האישה שלך יסבולו מהקושי הנפשי והפיזי לרדת ממשקל העודף שלהם.
או שתחכים ותלמד להבין ולהכיל מושג שהיה קשה לך בעבר, או שתזיק ותינזק מהחוויה.
עצוב.מאחל לך רק טוב, ואני מקווה שזה רק הסטרואידים שמדברים
חבל שבחרת לפרש את התגובה כ'כעס נגד שמנים'.
תיארתי קבוצת אנשים שנמצאת בסיכון גבוה למחלות כאלה ואחרות שחלק מהגורמים זה שהם נמצאים במצב של השמנת יתר.
בדקת מי זה ליין נורטון? תואר, מחקרים שלקח בהם חלק, תחום התמחות וכו?ממתי ראיה זה סרטוני יוטיוב? זאת רמה של בן 15 שאין לו כוח לקרוא/ ידע באנגלית אז הוא רואה יוטיוברים...