הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתרן בקוטג

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
למה לא מוציאים קוטג דל נתרן?
לאנשים שאוכלים נגיד גביע זה חצי מהצריכת נתרן היומית הממולצת וגם ככה היום קשה להימנע מנתרן שנמצא בכל מקום

הם יחיו. או יומותו מהתקף לב כי הם שמנים. נראה.

העולם הוא לא גנון, אני ואתה לא גננות.
לא כל מי ששמן סוחב מטען רגשי שבגללו הוא שמן. יכול להיות שהוא סתם עצלן.

Meh, walk it off
וככה הם יהרגו 2 ציפורים במכה, גם ירזו וגם ההליכה תרגיע אותם.

זה ממש חמוד שבכל פוסט מחדש אתה Nut hugger של אלחנן.
יש לך גישה מסריחה כלפי שמנים, זה כאילו שאתה לא מכיר אף שמן באמת.
או ליתר דיוק, גם אם יהיה לך דיבור קל עם שמן, לא באמת מעניין אותך מה עובר לו בתוך הלב.

לקארמה או לאלוהים יש דרך להביא אותך לברכיים, כשמישהו שאתה אוהב נפגע מהדבר שאין לך טיפת סבלנות אליו, כמו חלילה שהילד או האישה שלך יסבולו מהקושי הנפשי והפיזי לרדת ממשקל העודף שלהם.
או שתחכים ותלמד להבין ולהכיל מושג שהיה קשה לך בעבר, או שתזיק ותינזק מהחוויה.

מאחל לך רק טוב, ואני מקווה שזה רק הסטרואידים שמדברים.

יש לך גישה מסריחה כלפי שמנים, זה כאילו שאתה לא מכיר אף שמן באמת.
או ליתר דיוק, גם אם יהיה לך דיבור קל עם שמן, לא באמת מעניין אותך מה עובר לו בתוך הלב.
אתה צריך לדעת להפריד בין השומן של הבנאדם ובין האישיות שלו. אכפת לי מה עובר לקרובים אליי בתוך הלב בין אם הם שמנים/רזים/מכוערים/יפים.
יחד עם זאת, בגלל שאכפת לי מהם לפעמים הם או אפילו אני צריכים לקבל סטירה בפנים ולשמוע את האמת כמו שהיא, גם אם היא כואבת כי מחלות שקשורות בהשמנה או כל דבר חמורות הרבה יותר ממילים.
לקארמה או לאלוהים יש דרך להביא אותך לברכיים, כשמישהו שאתה אוהב נפגע מהדבר שאין לך טיפת סבלנות אליו, כמו חלילה שהילד או האישה שלך יסבולו מהקושי הנפשי והפיזי לרדת ממשקל העודף שלהם.
או שתחכים ותלמד להבין ולהכיל מושג שהיה קשה לך בעבר, או שתזיק ותינזק מהחוויה.
אין דבר כזה קארמה.
בניגוד אליך אני לא מתיימר לדעת מה האל עושה או חושב בקשר לגישה שלי. אני שמח שאתה חושף על גבי הפורום את השגעון גדלות שלך, רק שלא ידעתי כמה הוא חמור.
מאחל לך רק טוב, ואני מקווה שזה רק הסטרואידים שמדברים
עצוב.
מקווה שתתחיל טיפול צמוד עם פסיכולוג/פסיכיאטר. אני מזהה אצלך כמה הפרעות מאוד רציניות.

• פותח/ת השרשור
חבל שבחרת לפרש את התגובה כ'כעס נגד שמנים'.
תיארתי קבוצת אנשים שנמצאת בסיכון גבוה למחלות כאלה ואחרות שחלק מהגורמים זה שהם נמצאים במצב של השמנת יתר.

ממתי ראיה זה סרטוני יוטיוב? זאת רמה של בן 15 שאין לו כוח לקרוא/ ידע באנגלית אז הוא רואה יוטיוברים...

ממתי ראיה זה סרטוני יוטיוב? זאת רמה של בן 15 שאין לו כוח לקרוא/ ידע באנגלית אז הוא רואה יוטיוברים...
בדקת מי זה ליין נורטון? תואר, מחקרים שלקח בהם חלק, תחום התמחות וכו?
הוא מצרף את כל המחקרים הרלוונטיים בתיאור של הסרטון.
כל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית