הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אם את סבבה עם הסקוואט שלך, למה העלת סירטונים? בישביל לייקים? מוריד את הכובע על המתח. פה הסקוואט נראה קצת יותר טוב אבל עדיין הברכיים עפות קדימה משום מה וחסר קצת עומק. בגלל זה הצעתי לך להוריד משקל ולנסות לרדת קצת יותר עמוק ולהבין מה קורה עם הקטע של הברכיים. את יכולה להיות סבבה עם הסקוואט שלך, זכותך. אבל יש גם ביקורות מסביב. הבאתי לך סירטון מובהק (שכנראה לא ראית בכלל) ואת ממשיכה להתעקש. בחירה שלך.
העליתי את זה בשביל עצמי
לא בשביל לייקים, למרות שאני מאוד מאוד מעריכה את כל התגובות והליקיים
אני מתאמנת מספיק שנים, זה הסקוואט שלי
יש אלפים בעולם
מה גם שדרך סרטון, טיפה קשה לראות ולדעת באמת
אני מרגישה עם זה טוב
זה כנראה לא מושלם וזה בסדר
זו ההתקדמות שלי והיא בתנועה כל הזמן

העליתי את זה בשביל עצמי
לא בשביל לייקים, למרות שאני מאוד מאוד מעריכה את כל התגובות והליקיים
אני מתאמנת מספיק שנים, זה הסקוואט שלי
יש אלפים בעולם
מה גם שדרך סרטון, טיפה קשה לראות ולדעת באמת
אני מרגישה עם זה טוב
זה כנראה לא מושלם וזה בסדר
זו ההתקדמות שלי והיא בתנועה כל הזמן
ברור שזה בסדר שזה לא מושלם. זה לא משנה כמה שנים את מתאמנת. אני מתאמן 12 שנה ועדיין משפר טכניקה ולומד דברים חדשים כל הזמן. אם לא מפריע לך שהברכיים שלך קורסות קדימה זאת כבר בחירה שלך אבל זה לא אומר שזה טוב.

אתה לא אמור להיות קצת יותר בוגר? אני מקווה שאתה מבין שהמוניטין השלילי שלך לא באמת מזיז לי, כן?
אתה אשכרה שופט לפי כמות הודעות? באמת? ואם אגיד לך שאני הייתי בפורום הזה עוד לפני שבכלל הכרתה אותו? נחמד מצידך להגיע למסקנות לפי הודעות, העלתה לי חיוך. לא יודע, אולי תנסה לחשוב שהחלטתי לפתוח מייל חדש עם כינוי חדש כי כמות ההודעות ולהיות "וותיק" לא באמת מעניין אותי. ואני עומד על שלי. לא הייתי כותב תגובה כזאת אם לא הייתי רואה את כל הצביעות פה במשך שנים. אני חוזר ואומר - אם זה היה גבר, הייתה פה ביקורת אחרת לחלוטין. אני מוכן להתערב איתך שהרבה פה סותמים את הפה רק בגלל שהיא בחורה נקודה. ולפותחת הפוסט - מצטער, אבל אם זה מה שהמאמנת המקצועית שלך מלמדת אותך, אז או שתחליפי אותה או שתלמדי לבד. זה שהיא למדה באיזה חור בוינגייט או בעוד איזו מכללה שקר כלשהי לא הופך אותה למקצועית. בסופו של דבר חסר לך עומק ויציבות. שימי את האגו שלך בצד כי כרגע את משקרת לעצמך.

תיראי את זה ותשווי לסקוואט שלך ולסקוואט שלו

אלחנן תתעורר. לא הפריע לו "שלא כתשו אותה על טכניקה. מפריע שאתם צבועים. להגיד למישהו כל הכבוד משקל מכובד ולא להעיר על טכניקה (למרות שהיא כבר העלתה סירטונים) זאת צביעות. הבחורה ליטרלי מודעת לבעיות שלה בסקוואט ועדיין מעלה משקלי עבודה. מה ההגיון? מצד אחד דוגלים כאן על טכניקה נכונה ומצד שני על טכניקה לקויה ועל חצי תנועה? אבל היי, העיקר שהמשקל על המוט עלה

יש אופציה לתת מוניטין שלילי על הודעות שאני לא אוהב או מפריעות לי, אני עושה את זה, אין לי משהו אישי נגדך, אני בטוח שאתה אחלה בן אדם, ואני שמח לשמוע שזה לא מזיז לך. המטרה לא היה להזיז לך, רק להביע דעה.

לא אגיב בשביל מישהו אחר כאן, מי שמפרגן בלי להעיר על הטכניקה כנראה חושב שהטכניקה טובה. זה שאתה חושב שזה בוודאות בגלל שהי אישה, קצת מדאיג.

אני אמנם לא מבקש כאן טיפים על הטכניקה שלי, אבל קיבלתי המון ביקורת על הסקוואט שלי, ובדרך כלל אני ממשיך לעלות משקל בלי לתקן את זה. לא בגלל שאני לא רוצה לתקן את הטכניקה, אלא בגלל שזה לא מספיק משנה בעיניי, ואנסה לתקן את זה אולי בסבב אימונים הבא כשהמשקל קל יותר.

אף אחד לא דוגל בטכניקה נכונה כאן, שכל אחד יעשה מה שנוח לו. @Dissonant Harmony עושה בנץ' פרס מעל הראש, זה כמובן טכניקה זוועה, אבל אני לא אומר לו מילה על זה, כי הוא לא שאל.

יש אופציה לתת מוניטין שלילי על הודעות שאני לא אוהב או מפריעות לי, אני עושה את זה, אין לי משהו אישי נגדך, אני בטוח שאתה אחלה בן אדם, ואני שמח לשמוע שזה לא מזיז לך. המטרה לא היה להזיז לך, רק להביע דעה.

לא אגיב בשביל מישהו אחר כאן, מי שמפרגן בלי להעיר על הטכניקה כנראה חושב שהטכניקה טובה. זה שאתה חושב שזה בוודאות בגלל שהי אישה, קצת מדאיג.

אני אמנם לא מבקש כאן טיפים על הטכניקה שלי, אבל קיבלתי המון ביקורת על הסקוואט שלי, ובדרך כלל אני ממשיך לעלות משקל בלי לתקן את זה. לא בגלל שאני לא רוצה לתקן את הטכניקה, אלא בגלל שזה לא מספיק משנה בעיניי, ואנסה לתקן את זה אולי בסבב אימונים הבא כשהמשקל קל יותר.

אף אחד לא דוגל בטכניקה נכונה כאן, שכל אחד יעשה מה שנוח לו. @Dissonant Harmony עושה בנץ' פרס מעל הראש, זה כמובן טכניקה זוועה, אבל אני לא אומר לו מילה על זה, כי הוא לא שאל.
בחיי שחשבתי שהתלוצצת על לחיצת הכתפיים שלי, ואז הלכתי לראות סרטון שלי (ולהשוות לשל אחרים) כדי להבין שאשכרה התכוונת לזה! 😲

(שברת לי את המוח! לא חשבתי על זה בחיים!)

בחיי שחשבתי שהתלוצצת על לחיצת הכתפיים שלי, ואז הלכתי לראות סרטון שלי (ולהשוות לשל אחרים) כדי להבין שאשכרה התכוונת לזה! 😲

(שברת לי את המוח! לא חשבתי על זה בחיים!)
נתחיל מזה שהישבן רחוק מלגעת בספסל, והמרפקים בורחים לצדדים וגורמים למוט לעלות במסלול מעל הכתפיים ולא החזה.
אבל אתה גבר, לכן לא קיבלת אף הערה על זה.

נתחיל מזה שהישבן רחוק מלגעת בספסל, והמרפקים בורחים לצדדים וגורמים למוט לעלות במסלול מעל הכתפיים ולא החזה.
אבל אתה גבר, לכן לא קיבלת אף הערה על זה.

שמע, אני מוכן לקבל כמעט כל ביקורת לגבי סטאפ, מנחים, מסלול, ו"ריקודים", כי הידע שלי בבנץ' פחות או יותר מסתכם ב: "תוציא, תוריד, תעלה". (ואני אפילו די מעוניין - גם יש סיכוי שאני אעשה קצת בנץ' היום!)

אבל להגיד שהישבן רחוק מהספסל?

Guy Trysker on Instagram: "Bench Press: 3x120kg 27.12.21"

Guy Trysker on Instagram: "Bench Press: 132.5kg 29.12.21"

שמע, אני מוכן לקבל כמעט כל ביקורת לגבי סטאפ, מנחים, מסלול, ו"ריקודים", כי הידע שלי בבנץ' פחות או יותר מסתכם ב: "תוציא, תוריד, תעלה". (ואני אפילו די מעוניין - גם יש סיכוי שאני אעשה קצת בנץ' היום!)

אבל להגיד שהישבן רחוק מהספסל?

Guy Trysker on Instagram: "Bench Press: 3x120kg 27.12.21"

Guy Trysker on Instagram: "Bench Press: 132.5kg 29.12.21"
מה זה התרגיל הזה?
חשבתי שאתה רק עושה תרגילים קונבנציונלים.
תיזהר לא להיפצע ממנה.

ברור שכל אחד יעשה מה שנוח. אבל.. אני לא יכול להיות צבוע ולכתוב לה שקרים. המשקל על המוט מכובד מאוד אבל מבחינתי הביצוע עצמו לא טוב (לא זוועתי כמובן). שים לב שהיא העלתה עוד סירטון ואפשר לראות יותר עומק למרות שהברכיים שלה עדיין קורסות קדימה. זו לא בושה לקבל ביקורת ואני בעצמי שמח לקבל ביקורות לשיפור. כנראה שהביקורת שלי כן עשתה משהו, רק אומר..

• פותח/ת השרשור
ברור שזה בסדר שזה לא מושלם. זה לא משנה כמה שנים את מתאמנת. אני מתאמן 12 שנה ועדיין משפר טכניקה ולומד דברים חדשים כל הזמן. אם לא מפריע לך שהברכיים שלך קורסות קדימה זאת כבר בחירה שלך אבל זה לא אומר שזה טוב.
ברור שכל אחד יעשה מה שנוח. אבל.. אני לא יכול להיות צבוע ולכתוב לה שקרים. המשקל על המוט מכובד מאוד אבל מבחינתי הביצוע עצמו לא טוב (לא זוועתי כמובן). שים לב שהיא העלתה עוד סירטון ואפשר לראות יותר עומק למרות שהברכיים שלה עדיין קורסות קדימה. כנראה שהביקורת שלי כן עשתה משהו, רק אומר..
הסרטון השני צולם לפני הביקורת שלך…….

ברור שכל אחד יעשה מה שנוח. אבל.. אני לא יכול להיות צבוע ולכתוב לה שקרים. המשקל על המוט מכובד מאוד אבל מבחינתי הביצוע עצמו לא טוב (לא זוועתי כמובן). שים לב שהיא העלתה עוד סירטון ואפשר לראות יותר עומק למרות שהברכיים שלה עדיין קורסות קדימה. זו לא בושה לקבל ביקורת ואני בעצמי שמח לקבל ביקורות לשיפור. כנראה שהביקורת שלי כן עשתה משהו, רק אומר..
בלי קשר לדיון, כי נראה לי שמיצינו.
תוכל רק להסביר בבקשה מה זה אומר ברכיים קורסות קדימה? ומה הבעיה בזה?
אני באמת לא מבין.

בלי קשר לדיון, כי נראה לי שמיצינו.
תוכל רק להסביר בבקשה מה זה אומר ברכיים קורסות קדימה? ומה הבעיה בזה?
אני באמת לא מבין.
ללא ספק מיצינו. הברכיים שלה כאילו "עפות" קדימה. לפי מה שידוע לי, זה יכול לגרום ללחץ על הברכיים לפחות במשקלים רציניים יותר (ונראה שהיא דווקא כן מעוניינת בעליית משקלים). בתחילת דרכי זה היה קורה לי. עבדתי הרבה על הטכניקה עם משקלים מאוד נמוכים רק בישביל לתקן את התנועה עצמה. כנראה בגלל שהברכיים שלה קורסות קדימה, זה מה שמשפיע לה על היציבות. תיצפה בסירטון שפירסמתי.

ללא ספק מיצינו. הברכיים שלה כאילו "עפות" קדימה. לפי מה שידוע לי, זה יכול לגרום ללחץ על הברכיים לפחות במשקלים רציניים יותר (ונראה שהיא דווקא כן מעוניינת בעליית משקלים). בתחילת דרכי זה היה קורה לי. עבדתי הרבה על הטכניקה עם משקלים מאוד נמוכים רק בישביל לתקן את התנועה עצמה. כנראה בגלל שהברכיים שלה קורסות קדימה, זה מה שמשפיע לה על היציבות. תיצפה בסירטון שפירסמתי.
הבנתי אותך.
הרעיון שאתה מדבר עליו לקוח אני חושב מהספר של מארק ריפטו.
זה רעיון שמדבר בעיקר למתאמנים מתחילים ולדעת רוב המאמנים שגויה מהיסוד.

בוריס שייקו, מאמן נבחרת הפאוורליפטינג והוויטליפטינג של רוסיה ופרופסור לספורט, מראה תמונות של הטופ העולמי בסקוואט עם ברכיים הרבה אחרי הבהונות.
כרגע אין לי זמן לשלוף לך את התמונות האלו.

אבל חשוב לי לומר שאין לדעתי שום בעיה עם התופעה הזאת.
אין שום סיבה לומר שעומס אומר משהו שלילי, רק שאם כבר יש כאבי ברכיים ואני רוצה להוריד שם עומס, אני באמת אדאג שהברכיים לא ילכו קדימה.

היום כל מאמן פאוורליפטינג יעודד ברכיים קדימה.
האאא, אז כן הסתלבטת על לחיצת הכתפיים! 🤣
גם אם אומר משהו דפוק אתה תחשוב שהתכוונתי למשהו חכם 🤣

מה שניסיתי להגיד זה שנראה שזה דווקא כן פוגע לה ביציבות. האמת שאני לא מצליח להבין אם היא עושה לאו בר או היי באר

@Dissonant Harmony
איזה משקלים בבנץ
סחה עליך
אני בקושי עושה בנץ', ולא יודע לעשות בנץ'. 😕
ומאמין שיש לי יותר מזה אם אני פשוט אחזיק ממש ממש צר.

אבל לא נעים לי ההייג'ק לאשכול, אז נראה לי שאני פשוט אפתח לוג מחודש. 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית