הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התזונה של blake

• פותח/ת השרשור ALFA
  • פורסם בתאריך

ALFA

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
22
14
2
היי חברים,

רציתי לשאול את הגיוון מאחורי הדיאטה של blake (מי שלא מכיר- blake_201 באינסטגרם).

הבחור עושה צום לסירוגין, לדעתי יש לי 4 שעות של אכילה חופשית(בסוף היום) וכל שאר היום הוא לא אוכל כלום.

מה שכן- ב4 שעות החופשיות שלו הבנאדם מכניס לגוף שלו את כל הגאנק בעולם, לפחות 4000+ קלוריות לגוף שלו(ניתן לראןת בסרטונים) ועדיין מתחטב.

איפה בא לידי ביטוי הנוסחה הפשוטה של גרעון חיובי= עליה במשקל, ושלילי= ירידה ? בהנחה שהוא כל יום בגרעון חיובי ועדיין מצליח להתחטב

תוד

היי חברים,

רציתי לשאול את הגיוון מאחורי הדיאטה של blake (מי שלא מכיר- blake_201 באינסטגרם).

הבחור עושה צום לסירוגין, לדעתי יש לי 4 שעות של אכילה חופשית(בסוף היום) וכל שאר היום הוא לא אוכל כלום.

מה שכן- ב4 שעות החופשיות שלו הבנאדם מכניס לגוף שלו את כל הגאנק בעולם, לפחות 4000+ קלוריות לגוף שלו(ניתן לראןת בסרטונים) ועדיין מתחטב.

איפה בא לידי ביטוי הנוסחה הפשוטה של גרעון חיובי= עליה במשקל, ושלילי= ירידה ? בהנחה שהוא כל יום בגרעון חיובי ועדיין מצליח להתחטב

תוד
1. צום לסירוגין זו אופציה בלי יתרונות יותר מידי מובהקים אל מול דיאטה רגילה מלבד נוחות אישית.
2. אין כזה דבר גירעון חיובי.
3. אם הוא יורד במשקל הוא ב100% לא בפלוס קלורי.
החוק הראשון של התרמודינמיקה – אקו-ויקי

בהנחה שהוא כל יום בגרעון חיובי ועדיין מצליח להתחטב
גרעון לא יכול להיות חיובי..
אם הוא יורד במשקל הוא אוכל פחות ממה שהוא מכניס פשוט מאוד
אבל על סמך התמונות שהוא מעלה אתה לא יודע אם הוא עולה או יורד
אם הוא יורד במשקל הוא ב100% לא בגירעון קלורי.
התכוונת הפוך אני מניח ✌️
@Bubble Trouble אפשר את דעתך המקצועית ?

צום לסירוגין זו אופציה בלי יתרונות יותר מידי מובהקים אל מול דיאטה רגילה מלבד נוחות אישית
נוחות אישית זה ענק אצלי.
היה הרבה יותר קל לי להתמיד בחיטוב כשרק התחלתי לאכול בצהריים.
בשבילי זה היה כלי מאוד נחמד.

נוחות אישית זה ענק אצלי.
היה הרבה יותר קל לי להתמיד בחיטוב כשרק התחלתי לאכול בצהריים.
בשבילי זה היה כלי מאוד נחמד.
מסכים, גם אני השתמשתי בזה לקראת התחרות,
בהחלט כלי נחמד ונתן לי הרבה יותר נוחות שהייתי בתקופות של הגבלה קלורית רצינית.

• פותח/ת השרשור
הוא אוכל יותר ממה שהוא שורף, אלא אם כן הוא שורף מעל ל4000 קל מה שלא נראה לי סביר.

הוא הוריד הרבה משקל בעזרת החיטןב הזה, וגם המתאמנים שלו.
1. צום לסירוגין זו אופציה בלי יתרונות יותר מידי מובהקים אל מול דיאטה רגילה מלבד נוחות אישית.
2. אין כזה דבר גירעון חיובי.
3. אם הוא יורד במשקל הוא ב100% לא בפלוס קלורי.
החוק הראשון של התרמודינמיקה – אקו-ויקי
אתה רוצה להגיד לי שהוא שורף יותר מ4000 קלוריות ביום? כי הוא מעלה את מה שהוא אוכל, ורושם גם קלוריות (נע בין 4000 ל4500).

הוא אוכל יותר ממה שהוא שורף, אלא אם כן הוא שורף מעל ל4000 קל מה שלא נראה לי סביר.

הוא הוריד הרבה משקל בעזרת החיטןב הזה, וגם המתאמנים שלו.

אתה רוצה להגיד לי שהוא שורף יותר מ4000 קלוריות ביום? כי הוא מעלה את מה שהוא אוכל, ורושם גם קלוריות (נע בין 4000 ל4500).

או שהוא מחרטט, או שהוא שורף יותר.
בוא נגיד שהכי פחות סביר שהוא גבר על חוקי הפיזיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית