הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב

• פותח/ת השרשור aviel95
  • פורסם בתאריך

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
ככה לפני כמה חודשים עשיתי בפעם הראשונה שלי מסה, עליתי מ80 קילו ל92, לאחר מכן עברתי לחיטוב אני כיום שוקל 81 קילו, עכשיו אני הרזיתי והגוף נהיה שוב קטן כזה בידיים כתפיים והחזה טיפה מעוצב עם מסת שריר קטנה אבל לא גדול ושאר הגוף לא מחוטב כמעט בכלל אין בליטה של קוביות וכאלה מה צריך לעשות ? להמשיך חיטוב או להתחיל מסה ?

אתה צריך לשאול את עצמך שאלה פשוטה מאוד: מה אתה יותר רוצה/ צריך לטווח הקצר- עוד מסת שריר או פחות שומן?

ברגע שתענה לעצמך על זה תדע לבד.

אם אתה מרגיש ניטרלי ואתה רוצה את שניהם באותה מידה אז לא כזה משנה מה תעשה, כי בכל מקרה לטווח הארוך תיכנס לסייקלים של מסה- חיטוב- מסה- חיטוב- וכו'.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לשאול את עצמך שאלה פשוטה מאוד: מה אתה יותר רוצה/ צריך לטווח הקצר- עוד מסת שריר או פחות שומן?

ברגע שתענה לעצמך על זה תדע לבד.

אם אתה מרגיש ניטרלי ואתה רוצה את שניהם באותה מידה אז לא כזה משנה מה תעשה, כי בכל מקרה לטווח הארוך תיכנס לסייקלים של מסה- חיטוב- מסה- חיטוב- וכו'.

תודה רבה על התשובה !
אשמח אבל לדעת מה לדעתך אני צריך לעשות בנושא אני עשיתי מסה ועכשיו בתהליך חיטוב אבל אני רואה שאני ממש נהיה רזה והגוף נהיה יותר קטן אבל אין כל כך מסת שריר שבולטת לי ואני אחרי מסה של כ5 חודשים .. מה לדעתך צריך לעשות שוב מסה ואז לחטב שוב ?

תודה רבה על התשובה !
אשמח אבל לדעת מה לדעתך אני צריך לעשות בנושא אני עשיתי מסה ועכשיו בתהליך חיטוב אבל אני רואה שאני ממש נהיה רזה והגוף נהיה יותר קטן אבל אין כל כך מסת שריר שבולטת לי ואני אחרי מסה של כ5 חודשים .. מה לדעתך צריך לעשות שוב מסה ואז לחטב שוב ?
אם עשית מסה ואז חיטוב, חזרת לאותו משקל גוף + קילו, ובסוף לא ראית התקדמות - סימן שאתה לא מתאמן כמו שצריך. אם תעשה ככה סייקלים של מסה חיטוב ותחזור לאותו משקל גוף או טיפה יותר ותעבוד כמו שצריך בהכרח תראה שרירי יותר.

אז לדעתי אתה צריך קודם כל ללמוד יותר על אימונים, מוזמן לקרוא פה נושאים ישנים בפורום או לפתוח חדשים בנושאים שמעניינים אותך.

• פותח/ת השרשור
אם עשית מסה ואז חיטוב, חזרת לאותו משקל גוף + קילו, ובסוף לא ראית התקדמות - סימן שאתה לא מתאמן כמו שצריך. אם תעשה ככה סייקלים של מסה חיטוב ותחזור לאותו משקל גוף או טיפה יותר ותעבוד כמו שצריך בהכרח תראה שרירי יותר.

אז לדעתי אתה צריך קודם כל ללמוד יותר על אימונים, מוזמן לקרוא פה נושאים ישנים בפורום או לפתוח חדשים בנושאים שמעניינים אותך.

הכוונה במידה ושקלתי 80 קילו שהייתי רזה ללא מסת שריר עליתי ל92 וחיטבתי והגעתי שוב ל80 קילו ואני נראה כמו פעם שעברה אותו הדבר זה הכוונה נכון שלא הייתה עליה במסת שריר נכון?

הכוונה במידה ושקלתי 80 קילו שהייתי רזה ללא מסת שריר עליתי ל92 וחיטבתי והגעתי שוב ל80 קילו ואני נראה כמו פעם שעברה אותו הדבר זה הכוונה נכון שלא הייתה עליה במסת שריר נכון?
אני מניח שהייתה עלייה כלשהי במסת שריר ואתה שופט את עצמך לרעה, אבל בגדול כן, לא הייתה יותר מידי עלייה במסת שריר. מציע לך ללמוד פה בפורום כמו שאמרתי, יש פה ים ידע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית