הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור PJ
  • פורסם בתאריך

PJ

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
2
24
2
תמונה 2.jpg תמונה 1.jpg
על כמה אחוז שומן אני לדעתכם? אם זה רלוונטי אני שוקל 62 קילו ואני 1.69 מטרים

נניח שנאמר לך מספר. נניח אתה עם X אחוז שומן. מה תעשה פרקטית עם המידע הזה?

• פותח/ת השרשור

כולה שאלתי מה לשים בפיתה

חחח ועכשיו ברצינות, רק רציתי הערכה (אפילו גסה) של אחוז השומן שלי כי זה עניין אותי ותמיד אמרתי "מה זה משנה, החיטוב גם ככה יוריד לי את כל זה" אבל כשהחיטוב לא עזר (ירדתי כמה קילוגרמים אבל לא ראיתי אפילו שינוי הכי קטן באחוזי שומן) זה יותר העסיק אותי

אבל פרקטית, מה תעשה עם המידע הזה? כלומר נניח שנתנו לך הערכה של X אחוז שומן, איך זה יגרום לך להתנהל אחרת מאשר אם היו אומרים לך שיש לך Y אחוז שומן?

צפה בקובץ המצורף 80658 צפה בקובץ המצורף 80659
על כמה אחוז שומן אני לדעתכם? אם זה רלוונטי אני שוקל 62 קילו ואני 1.69 מטרים
זה כמובן משתנה מאדם לאדם, אבל עושה רושם שאין לך מסת שריר גדולה, ומבחינת משקל וגובה(הרבה יתנגדו למה שאני רושם) אתה אמור להיות עם אחוז שומן יותר גבוהה מימה שנראה בתמונות, או שאתה מכניס את הבטן או שיש הצטברות שומן בפלג גוף תחתון.

אתה נראה אדם עם אחוז שומן לא גבוהה אבל נראה כאדם שלא מתאמן . לא יודע מה המטרות שלך אבל אם אתה רוצה לפתח גוף אתה בנקודת פתיחה טובה.

איזו תשובה פרקטית נתת לו עם התגובה שלך?
ניסיתי להסביר לו שזאת התעסקות בקקי, ואם באיזה אחוז שומן הוא זה מה שקובע אם זה הזמן להתחיל מסה או חיטוב אז שישנה את זה לאם הוא רוצה לגדול או להתחטב.
אני גם די בטוח שהבנת לאן חתרתי לבד וסתם ניסית להתווכח.

ניסיתי להסביר לו שזאת התעסקות בקקי, ואם באיזה אחוז שומן הוא זה מה שקובע אם זה הזמן להתחיל מסה או חיטוב אז שישנה את זה לאם הוא רוצה לגדול או להתחטב.
אני גם די בטוח שהבנת לאן חתרתי לבד וסתם ניסית להתווכח.
לגיטימי לחלוטין שמישהו ירצה לדעת כמה אחוז שומן הוא ללא תלות במה הוא יעשה עם המידע הזה.
ובכללי, מה זה משנה אם שאל כדי שתהיה לו הערכה כרפרנס במועד מאוחר יותר או סתם כדי לדעת איפה הוא עומד כרגע?

הבנתי בדיוק לאן התגובה שלך חתרה וכמובן שאין מניעה שתגיב אותה, אבל מצד שני לא נראה לי שפותח הפוסט חיפש שתטיף לו על השאלה שלו.

לא נראה לי שפותח הפוסט חיפש שתטיף לו על השאלה שלו
לא הבנתי מה אתה רוצה. אני בסך הכל ניסיתי להוביל אותו למסקנה שתשפר לו את התהליך. עד עכשיו כבר הסברתי את זה לכמה אנשים בפורום בעבר ואני זוכר שכמה אנשים אמרו וואלה, עזרת לי, תודה. אם אני הייתי במקומו (והייתי ואהיה בשאלות/ טיפים אחרים) הייתי רוצה שמישהו יכתוב לי מה שכתבתי לו.

כולה ניסיתי להיות נחמד ולעזור, למה אתה ישר מנסה להתווכח תמיד

איזו תשובה פרקטית נתת לו עם התגובה שלך?

אין תשובה פרקטית. זה גוף הטיעון. א״ש זה כלום ושום דבר, מה שאתה רואה זה מה שיש. מה זה משנה אם זה 7% או 70%
(כמובן כל עוד עוסקים באסתטיקה ולא בבריאות, כמובן בבריאות יש משמעות לא״ש.)

לא הבנתי מה אתה רוצה. אני בסך הכל ניסיתי להוביל אותו למסקנה שתשפר לו את התהליך. עד עכשיו כבר הסברתי את זה לכמה אנשים בפורום בעבר ואני זוכר שכמה אנשים אמרו וואלה, עזרת לי, תודה. אם אני הייתי במקומו (והייתי ואהיה בשאלות/ טיפים אחרים) הייתי רוצה שמישהו יכתוב לי מה שכתבתי לו.

כולה ניסיתי להיות נחמד ולעזור, למה אתה ישר מנסה להתווכח תמיד
אני לא מנסה להתווכח.
אני מנסה לגרום לך לראות שיכולת לנסח את התשובה בצורה שתתקבל בצורה טובה יותר אצל השואל וככה הוא יפיק יותר תועלת.
עצם זה שחשבת שאני 'מתווכח' איתך מראה שבאותו סגנון מענה כמו שלך אני מצליח לגרום לאנטגוניזם אצל מי שמקבל את התשובה.
אין תשובה פרקטית. זה גוף הטיעון. א״ש זה כלום ושום דבר, מה שאתה רואה זה מה שיש. מה זה משנה אם זה 7% או 70%
(כמובן כל עוד עוסקים באסתטיקה ולא בבריאות, כמובן בבריאות יש משמעות לא״ש.)
לא, לא היה לו אפילו טיעון בתגובה שלו (אולי לא קראנו את אותה התגובה?)
פרקטית, הוא לא נתן לפותח את הפוסט מענה, אלא ניסה לגרום לו לחשוב שהשאלה מיותרת (שזה טיעון לגיטימי) אבל היה אפשר לנסח את זה יותר טוב עם מענה יותר טוב.

לא, לא היה לו אפילו טיעון בתגובה שלו (אולי לא קראנו את אותה התגובה?)
פרקטית, הוא לא נתן לפותח את הפוסט מענה, אלא ניסה לגרום לו לחשוב שהשאלה מיותרת (שזה טיעון לגיטימי) אבל היה אפשר לנסח את זה יותר טוב עם מענה יותר טוב.

בפשטות, לפי הבנתי פותח הפוסט שאל שאלה והוא טען שהשאלה חזרת משמעות.

ובצדק
אחוז שומן לא אומר כלום שאין מסת שריר
ולחשוב על לחטב לא רלוונטי ולא ייתן שום אפקט שאין את מה לחטב
בשואה כולם היו 3 אחוז שומן.. הם היו נראים כמו cbum? מ.ש.ל

אין באמור המלצה או כוונה לפגוע בפותח האשכול אלא רק לכוונו לדרך האמת והישר

זה כבר יותר הכיוון.
עכשיו, אם היית שואל שאלה והייתי אומר לך שהיא לא רלוונטית או מצד שני אומר לך שהיא לא רלוונטית, מסביר למה ונותן את דעתי איך כדאי להמשיך מכאן.
ממה היית מפיק יותר תועלת?

זה כבר יותר הכיוון.
עכשיו, אם היית שואל שאלה והייתי אומר לך שהיא לא רלוונטית או מצד שני אומר לך שהיא לא רלוונטית, מסביר למה ונותן את דעתי איך כדאי להמשיך מכאן.
ממה היית מפיק יותר תועלת?

אני חושב שלגרום לאדם להבין לבד את השגיאה של עצמו היא הדרך הטובה ביותר ללמד מישהו. בידיוק כמו שנעשה בתגובה הראשונה לפוסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית