לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
מילים שלך, מסקנות שלך. אדם חכם.

"רוב האוכלוסיה עושה דברים לא בריאים ביום יום". SO? מה זה קשור לזריקה של סטרואידים? בגלל שכולם עושים משהו לא בריא זה לא מביא לגיטימציה כולשהיא, תירוץ לדחוף מחטים לגוף, עצוב שצריך להסביר לך את זה.
אבל זה לא תירוץ להזריק, הצבעתי שההשוואה שלך צבועה. עצוב שצריך להסביר לך את זה יא illiterate fuck

אני מבין שאני מדבר על ליצן...
מתנצל אם הייתי פגיע, באמת. זאת לא הייתה הכוונה. פשוט היהירות של כולם פה לצאת על אדם עם דיעה שונה היא מעצבנת. תסכים איתי שהשיח כאן מוביל הרבה פעמים שלא בצדק למקומות לא נחמדים.
@Bubble Trouble
יא ילד זין , יא מניאק , מי אתה ?
אני מדווח עליך. לא פעם ראשונה שאתה מתסיס נגדי, ועל כלום.

אני מדווח עליך. לא פעם ראשונה שאתה מתסיס נגדי, ועל כלום.
תדווח עליי עד מחר כפרה.. עוד פעם אתה מצטט את Black Beard of Death או את Dark Soul Omega אחים שלי אני מבטיח למצוא אותך יא מניאק

מתנצל אם הייתי פגיע, באמת. זאת לא הייתה הכוונה. פשוט היהירות של כולם פה לצאת על אדם עם דיעה שונה היא מעצבנת. תסכים איתי שהשיח כאן מוביל הרבה פעמים שלא בצדק למקומות לא נחמדים.

מקבל.
אבל שתדע לך שהכרתי מספיק אנשים שסטרואידים וטסט בפרט שיקמו אותם נפשית.
הרימו אותם מדיכאון וחרדה, שיפרו הפרעות שינה.

זה לא שחור או לבן, יש פה שימוש נכון, עם הבנה, בדיקות דם, מעקב, שיקום.
תדווח עליי עד מחר כפרה.. עוד פעם אתה מצטט את Black Beard of Death או את Dark Soul Omega אחים שלי אני מבטיח למצוא אותך יא מניאק

חברה לא צריך לריב. כולה מנהלים פה דיון.

מקבל.
אבל שתדע לך שהכרתי מספיק אנשים שסטרואידים וטסט בפרט שיקמו אותם נפשית.
הרימו אותם מדיכאון וחרדה, שיפרו הפרעות שינה.

זה לא שחור או לבן, יש פה שימוש נכון, עם הבנה, בדיקות דם, מעקב, שיקום.
כוונתי היא לשימוש לא בשל מצב רפואי. אני לא רופא אבל בריא זה לא.
טוב

בוא נתחיל מספורטאים שעוברים בדיקות.
זה אמנם לא מוכיח שהם טבעיים, אבל לפחות המינון, והזמנים שיהיו מוזרקים פוחת משמעותית.
ג'וני קנדיטו, ברייס מקולגרי בארבל (תמיד מסתבך עם השם משפחה שלו), ריי וויליאמס, מאט וינה- כל אלה התחרו בipf ובעלי פציעות.
אני לא נכנס לשאר הדיון פה כי אין לי ידע בתחום בכלל.

בוא נסכם שכולנו כבני אדם עושים דברים מסוכנים תוך כדי 'חישוב סיכונים'.. אפילו שלא במודע.
נסיעה ברכב, טיסה במטוס.. חלקנו שותים אלכוהול, חלק עושים סמי מסיבות, חלק מקיימים יחסים לא מוגנים..

בסופו של יום אדם יעשה מה שטוב לו.

ג'וני קנדיטו, ברייס מקולגרי בארבל (תמיד מסתבך עם השם משפחה שלו), ריי וויליאמס, מאט וינה- כל אלה התחרו בipf ובעלי פציעות.
יש עוד רשימה ארוכה. עוד לא הגענו לשלב הזה בדיון אפילו, אנחנו עדיין בשלב של הבדיקות סמים.

אגב בדיקות סמים - לפאולו קוסטה יש קרב היום בUFC, שמשתמשים בשירותים של USADA לבדיקות סימום. USADA נחשבים למובילים בתחום בדיקות הסימום.

נאחל בהצלחה לפאולו, שאין דרך אחרת לתאר אותו מALL NATURAL, הוא אפילו דיבר מאוד יפה אל USADA בסיקור התקשורתי לפני הקרב:

FZ1IK0NXoAAtLno.jpeg.jpg

לטענתך
לפי מה שאני ראיתי בסרט איקרוס, הכל אפשרי.
זה לא נכון
אני מניח שלא ראית איקרוס זה דוקו
הבחור שם מראה איך הוא לוקח חומרים ועובר בדיקות
באיקרוס הבחור הצליח להגיע לרמה גבוה ביותר ביחס לספורטאים אחרים שעברו בדיקות.
אני מסכים שיש רמאים טובים יותר ופחות.
אבל בוא נשווה את הטופ הנבדק ביחס לטופ שלא נבדק, הבדל שמיים וארץ.
אתה בן אדם מאוד תמים.
זה חמוד התמימות הזו
אולי, אני לא יודע בוודאות.
אני מאמין שיש חומרים שבעת הבדיקה לא יכולים להיות בגוף, וזאת הגבלה מסוימת.
צפה ב'איקרוס' זה ייתן לך התחלה טובה להבין שמה שאתה אומר לא קרוב למציאות.
ומעבר למה שתראה באיקרוס, חומרים כמו GH וIGF מאוד קשה לבדוק ולאתר. ספורטאי יכול להשתמש בהם ולמרות שהארגון בדק לא ימצאו את זה.
יש חומרים שיוצאים מהגוף בתוך שעות ספורות, אפשר להשתמש בעירוי דם לאחר הבדיקה שהספורטאי עובר ויש גם חומרים או סמים ש'יסתירו' את החומרים שבהם הספורטאי משתמש.
אני לא מבין בסימום, ואין לי שאיפה להבין בזה גם כן.
אני בטוח שיש עדיין רמאים, ויש אולי חומרים שלא ניתנים לבדיקה. אבל הגבלה מסוימת למתחרים האלו יש.

אבל זה לא הדיון, הנושא שכמות ורמת הפציעות שלהם נמוכה לדעתי מהפציעות בתחרויות ללא בדיקות כלל.
אגב, מה שאמרת שהספורטאי המוזרק חשוף יותר לפציעות כי השריר מתחזק יותר מהעצם זה בולשיט. הרבה מאוד סטרואידים גורמים לסינתוז קולגן מוגבר שמחזק את הרקמות והעצמות ואם כבר דיברנו על GH, IGF, הם גם עוזרים בנושא של חיזוק העצמות, רקמות, גידים וגם עוזרים בהחלמה במידת הצורך. כל זה ועוד לא התחלנו לדבר על פפטידים.

You're out of your depth here, חביבי.
אני זוכר ש @masterspliter שהוא התחרה בשימוש ולא בשימוש טען אותה טענה. אם אני זוכר נכון גם @kotzer טען את זה.

אשמח לשמוע דעות של אנשים שיודעים מה זה פאוורליפטינג והפציעות בתחום על פני מה שקראתי כאן עכשיו.
זה טיעון כל כך צבוע, אני חא אומר שזה בריא או שצריך להזריק. אבל רוב האוכלוסייה עושה דברים הרבה יותר לא בריאים ביום-יום.
למה זה צבוע? זה צבוע מצידי שלא אוכל צבע מאכל לחשוב ולטעון שזה לא בריא ואני לא מבין למה יש כאלו שאוכלים?
בתור מי שלא מזריק, גם אני לא מבין למה להזיק לבריאות שלך ככה.
@Bubble Trouble
יא ילד זין , יא מניאק , מי אתה ?
אבל זה לא תירוץ להזריק, הצבעתי שההשוואה שלך צבועה. עצוב שצריך להסביר לך את זה יא illiterate fuck
אני באמת לא מבין למה זה מתחמם ונעשה אישי כל כך מהר, כולה דיון לגיטימי על הנזק של PEDS. לאנשים כמוני ורבים זה נראה פי כמה יותר מזיק מרוב ההרגלים המזיקים של אנשים. ואולי אני טועה, אבל זה כולה דיון שיכול להישאר מכבד ברמה מינימלית.
ברור, רובם כמובן לא באמת טבעיים לדעתי, אבל גם הם עם פציעות הרבה פחות חמורות ממה שתראה בוואסטסייד ואצל מוזרקים שנפצעו.
ואגב, יבושי הנוזלים בIPF כל כך קרוב לתחרות ובלי יכולת לשנות קטגוריה למיטב ידיעתי הוא חלק ממה שהולך שם להבנתי.
@elchonon הפנקס פתוח והיד רושמת
הבריונות רשת שלך לא מכבדת אותך

אני לא מבין בסימום, ואין לי שאיפה להבין בזה גם כן.
אני בטוח שיש עדיין רמאים, ויש אולי חומרים שלא ניתנים לבדיקה. אבל הגבלה מסוימת למתחרים האלו יש.
אין צורך לדאוג לנבדקים, יש להם מבחר לא רע.
אבל זה לא הדיון, הנושא שכמות ורמת הפציעות שלהם נמוכה לדעתי מהפציעות בתחרויות ללא בדיקות כלל.
@OYP כתב כמה. אפשר לצרף עוד ואפשר גם להוסיף עוד ספורטאים מעוד תחומי ספורט.
למה זה צבוע? זה צבוע מצידי שלא אוכל צבע מאכל לחשוב ולטעון שזה לא בריא ואני לא מבין למה יש כאלו שאוכלים?
בתור מי שלא מזריק, גם אני לא מבין למה להזיק לבריאות שלך ככה.
זה צבוע כי רוב האוכלוסייה עושה דברים הרבה יותר 'לא בריאים'.
אני באמת לא מבין למה זה מתחמם ונעשה אישי כל כך מהר, כולה דיון לגיטימי על הנזק של PEDS. לאנשים כמוני ורבים זה נראה פי כמה יותר מזיק מרוב ההרגלים המזיקים של אנשים. ואולי אני טועה, אבל זה כולה דיון שיכול להישאר מכבד ברמה מינימלית.
הגבתי באותה הגישה שהגיבו לי, לא רואה סיבה להתפלאות הזאת...

זה צבוע כי רוב האוכלוסייה עושה דברים הרבה יותר 'לא בריאים'.
אם השואל לא עושה דברים גרועים יותר, זה לא צבוע.
וזה גם נושא לדיון מה יותר גרוע ממה.
הגבתי באותה הגישה שהגיבו לי, לא רואה סיבה להתפלאות הזאת...
הגבת לאדם מעבר לגוף העניין.
אולי זה השימוש שלך באנגלית? אני יודע שיש ישראלים שלא מתרגלים אנגלית עם דוברי אנגלית מספיק, ומשתמש במילים פוגעניות בלי לשים לב לרמת הוולגריות של המילים.

לידעתך לקורא למישהו בשם גנאי ואחריו fuck, זה נחשב משהו מאוד וולגרי.
@OYP כתב כמה. אפשר לצרף עוד ואפשר גם להוסיף עוד ספורטאים מעוד תחומי ספורט.
זה לא יעזור לעשות רשימה של כל הנפצעים שעברו בדיקות, צריך להשוות לתחרויות בלי בדיקות.

למה להזריק את זה בכלל? זה לא בריא.
יש הרבה סיבות ל-למה כן להזריק.
בריאות היא כנראה לא אחת מהם ברוב המקרים.

אני יכול להבין למה אנשים הגיבו למה שכתבת, הרי אף אחד לא שאל אותך האם זה בריא או לא, פשוט כתבת את זה משום מקום, דבר שנשמע כמו הטפה(הרי ברור שהם לא חושבים להזריק את זה בגלל שזה בריא, וכבר יש להם את השיקולים שלהם).

אני לא יכול להבין את האופן שבו הם הגיבו, גם כי זה לא מכבד אבל גם כי זה.. חרא טענות.

אם השואל לא עושה דברים גרועים יותר, זה לא צבוע.
וזה גם נושא לדיון מה יותר גרוע ממה.
לא הייתה הץייצס לטוען. הייתה התייחסות לטענה.
הגבת לאדם מעבר לגוף העניין.
אולי זה השימוש שלך באנגלית? אני יודע שיש ישראלים שלא מתרגלים אנגלית עם דוברי אנגלית מספיק, ומשתמש במילים פוגעניות בלי לשים לב לרמת הוולגריות של המילים.

לידעתך לקורא למישהו בשם גנאי ואחריו fuck, זה נחשב משהו מאוד וולגרי.
אני דובר אנגלית מבית. אני יודע בדיוק מה הגבתי, פשוט לא אכפת לי. צריך להיות מאוד חלש נפשית כדי להפגע מכמה מילים באינטרנט.
זה לא יעזור לעשות רשימה של כל הנפצעים שעברו בדיקות, צריך להשוות לתחרויות בלי בדיקות.
מה בדיוק אתה רוצה להשוות? נפצעים יש בשני הקטגוריות, בכל מני חומרות פציעה.

אני חייב לשתף...
היה לי מכר שהיה מתאמן רציני, משלב crossfit ו powerlifting.
לפני כמה שנים הוא נפצע באימון ומאז הוא לא הצליח להשתקם פיזית ולחזור לעצמו מבחינת האימונים.

לפני כמה חודשים הוא החליט לקחת את חייו בדרך נוראית, הוא השאיר מכתב ובחלקו תיאר את הדיכאון והתסכול שבאו מהפציעה ואת הרצון לא לסבול יותר.

אנחנו אלה שנשארו מאחור נותרנו המומים ושבורים.
חבל שהוא לא דיבר או ביקש עזרה...

בקיצור אל תתביישו לדבר או לבקש עזרה במידה וקשה לכם, זה לא עושה אתכם פחות גברים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית