הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים של מייק

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
היי חברה

שאלה ראשונה -
האם מישהו התנסה בתכנית אימונים של מייק יזראטל (mike israetel) ?
בנוייה מחמישה שבועות,
ארבע שבועות של עלייה בנפח + דילואוד.
מה דעתכם עליה? מצטרף קישור

Dr. Mike Israetel Training Volume Landmarks Hypertrophy Routine | LiftVault.com

שאלה שנייה -
אם אני שומר על:
עלייה בנפח באופן שבועי,
עבודה עם RIR,
מספר סטים שבועי לכל שריר (לפי ההמלצות של מייק - יש לו טבלה כזאת)
ובקיצור כל מה שמבחינת מייק חשוב,

ובנוסף אני עובד גם בארבעה שבועות של עליית נפח ולפעמים עושה שבוע חמישי דילואוד,

האם הייתם ממליצים בכל זאת לעבוד עם תכנית מסודרת ומוכנה, או שכל תכנית שקיים בה הדברים שציינתי, היא טובה?

נראית תוכנית טובה, הייתי מנסה.

לפני שאני עושה שינויים בתוכנית רשומה (ואני תמיד עושה שינויים), אני ממליץ לעשות אותה לפחות פעם אחת בדיוק כמו שרשום.
הבן אדם השקיע המון מחשבה בצורת התוכנית במדויק, לפני שאני נותן לה פידבק, אני חייב לתת לה צ'אנס.

• פותח/ת השרשור

לפני שאני עושה שינויים בתוכנית רשומה (ואני תמיד עושה שינויים), אני ממליץ לעשות אותה לפחות פעם אחת בדיוק כמו שרשום.
הבן אדם השקיע המון מחשבה בצורת התוכנית במדויק, לפני שאני נותן לה פידבק, אני חייב לתת לה צ'אנס.

תודה רבה אלחנן היקר

• פותח/ת השרשור
@elchonon

שאלה קצרה - מקווה שתענה לי אלחנן,
אני אחסוך לך להכנס לקישור לתכנית ולחפש את הימים האלה,
מייק חילק את השרירים ל-6 ימי אימון אבל יש שני אימונים עוקבים שיש בהם כמה שרירים שעובדים עליהם יום אחרי יום, כמו בייסיפס, טרפזים, כתפיים, מה אתה חושב?

חשבתי לגעת קצת ולשים לפחות יום מנוחה אחד בין כל שריר זה באמת נראה לי מוזר מאוד אבל ככה מייק החליט אז מי אני שאטיל ספק?!

@elchonon

שאלה קצרה - מקווה שתענה לי אלחנן,
אני אחסוך לך להכנס לקישור לתכנית ולחפש את הימים האלה,
מייק חילק את השרירים ל-6 ימי אימון אבל יש שני אימונים עוקבים שיש בהם כמה שרירים שעובדים עליהם יום אחרי יום, כמו בייסיפס, טרפזים, כתפיים, מה אתה חושב?

חשבתי לגעת קצת ולשים לפחות יום מנוחה אחד בין כל שריר זה באמת נראה לי מוזר מאוד אבל ככה מייק החליט אז מי אני שאטיל ספק?!
בכלל לא מדאיג אותי לעבוד על שריר יום אחרי יום.
תאר לעצמך שהוא היה רושם לך לעשות 10 סטים לחתירה באותו יום, זה היה נשמע לך הגיוני. אז אין שום בעיה לעשות 5 ביום אחד, ו5 ביום למחרת.

לא הייתי משנה את זה לפני שהייתי מנסה, אתה תלמד הרבה דברים מלנסות דברים חדשים שהולכים נגד כל מה שחשבת, זה היופי בתוכניות כאלו.

אני לא סגור מה דרגת הקושי שהוא רוצה ממך, יש לי הרגשה שהוא רוצה RPE8 ושלא יהיה אף הרמה שתפספס. זה כבר יותר הגיוני ככה לעשות יום אחרי יום אותו תרגיל.

חשוב למייק הטכניקה שלך, ושלא תפספס הרמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית