עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני מצטרף ל20% הזה כנראה.שני תוספי התזונה היחידים שהוכחו מחקרית כמשפרי ביצועים הם קריאטין וקפאין. עם זאת כ20% (לא לתפוס אותי במספר המדוייק) מהאוכלוסייה הם non-responders. אני חושב למשל שאני ביניהם, אף פעם לא הצלחתי להרגיש שום שינוי בין לצרוך קריאטין או לא.
אם אני רוצה להתחיל להשתמש, איך לבחור? אני רואה יש אבקות ב100-200 שקל ויש כדורים ב50 שקללפי איזה מחקרים אין לקיראטין השפעה?
קיראטין זה אולי התוסף הכי נחקר שנמצאה בו יעילות.
הכל אותו הדבר, רק שים לב שאתה מזמין קיראטין מונוהידראט.אם אני רוצה להתחיל להשתמש, איך לבחור? אני רואה יש אבקות ב100-200 שקל ויש כדורים ב50 שקל
כל יום אני לוקח נגיד 4 גרם אבקה עם מים? והזמן שאני לוקח לא משנה? או שכדאי לפני האימון?הכל אותו הדבר, רק שים לב שאתה מזמין קיראטין מונוהידראט.
אבקה יצא יותר משתלם כלכלית, 3-5 גרם ליום אין צורך בהפסקות.
לדעתך כדאי גם בנוסף לקריאטין לקחת כדורי קפאין כדי לשפר ביצועים או שזה מיותר? כי הבנתי שבקפה שחור נגיד רוב הקפאין לא נכנס לגוף בכלל..הכל אותו הדבר, רק שים לב שאתה מזמין קיראטין מונוהידראט.
אבקה יצא יותר משתלם כלכלית, 3-5 גרם ליום אין צורך בהפסקות.
לא משנה מתי, הייתי נצמד ל5 ג' כי לדעתי זו גם הכפית הגשה שמגיעה בקיראטין.כל יום אני לוקח נגיד 4 גרם אבקה עם מים? והזמן שאני לוקח לא משנה? או שכדאי לפני האימון?
אז לאן הולך הקפאין?לדעתך כדאי גם בנוסף לקריאטין לקחת כדורי קפאין כדי לשפר ביצועים או שזה מיותר? כי הבנתי שבקפה שחור נגיד רוב הקפאין לא נכנס לגוף בכלל..
כאילו הוא נשאר בתחתית איפה שהקפה בסוף. חוץ מזה שבשביל להגיע לכמות המומלצת שזה בערך פי 5 מ"ג לכל משקל גוף צריך 3 קפה שחור חזק נראה לי. אנסהלא משנה מתי, הייתי נצמד ל5 ג' כי לדעתי זו גם הכפית הגשה שמגיעה בקיראטין.
אז לאן הולך הקפאין?
אתה יכול לנסות ולבדוק, יש פה כמה מאמרים שבדקו את המינון המומלץ לשיפור ביצועים.
אם זה היה עובד ככה היית שותה מים חמים עם קפה בקרקעית אבל איכשהו אתה שותה קפה'כאילו הוא נשאר בתחתית איפה שהקפה בסוף.
אתה יכול להתחיל מהרבה פחות מפי 5 ממ.ג, פי 2-3 ממ.ג בתור התחלה לדעתי יספיק.חוץ מזה שבשביל להגיע לכמות המומלצת שזה בערך פי 5 מ"ג לכל משקל
אתה אומר שקפאין לא מעיר אותך? לא נותן לך יותר אנרגיה?גם אני מצטרף ל20% הזה כנראה.
לא קריאטין ולא קפאין שיפרו לי את הביצועים.
זה מעורר, אבל עירנות ומרץ לא בהכרח אומרים יותר משקל או יכולת עבודה.אתה אומר שקפאין לא מעיר אותך? לא נותן לך יותר אנרגיה?
לא שמעתי על אנשים שזה לא משפיע עליהם.
אכן יש כמות קטנה של אנשים שקפאין פועל הפוך עליהםאתה אומר שקפאין לא מעיר אותך? לא נותן לך יותר אנרגיה?
קריאטין וקפאין משפרים ביצועים בדרכים מאוד שונות.לדעתך כדאי גם בנוסף לקריאטין לקחת כדורי קפאין כדי לשפר ביצועים או שזה מיותר? כי הבנתי שבקפה שחור נגיד רוב הקפאין לא נכנס לגוף בכלל..
לי אישית הדבר היחיד שזה נותן זה לחרבן, שום תחושת עירנות וכו. מה שכן עם הזמן התמכרתי לקפאין ואם אני לא מכניס יותר מידי זמן אני נהיה חולה (יעני מגרנות וכאלה). כרגע לא צורך כמעט בכלל ומרגיש כמו חרא:)אתה אומר שקפאין לא מעיר אותך? לא נותן לך יותר אנרגיה?
תתפלא אבל יש כאלו שזה לא משפיע עליהםאתה אומר שקפאין לא מעיר אותך? לא נותן לך יותר אנרגיה?