הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות גדולה ?

• פותח/ת השרשור tren100
  • פורסם בתאריך

tren100

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
-8
68
0
מה קורה חבר'ה

זה כל כך נוראה ? מה שעשתי אני כבר הרבה זמן בחיטוב ולא עשיתי שטיות

קיצר הפעם הייתי חייב ביגלל שרגשתי שאני כבר עצבני ואין לי כוח בגוף ואולי כמו בן אדם מת !

אז ביום חמישי פירקתי חצי בקבוק וודקה אפסלוד חחח אם לימונדה ואל הדרך שורמאה

ואז ביום שישי היה לי מצפון אז הכלתי רק 1800 קלוריות ועשיתי ארובי של שעה

אבל ביום שבת אמרתי אני יעשה המסת פחממות קטנה בסוף יצא שכלתי 2 חבילות של נצר ווהלי בטעם חמת בוטנים שכל החבילה זה 1000 קלוריות חחח אבל זה רק התחלה............

קיצר כל השבת דפקתי 5000 אלף קלוריות אבל רק דברים טובים כמו חטיפים של גרנולה סטייקים טחינה פסטה וקצת פירות

ועכשיו יש לי מצפון הולך למות !$

שמת לב שבצמד המילים "העמסת פחמימות"
אין את המילים שומן/חלבון ?

זה לא יום של אכול כפי יכולתך...
ומה אני אגיד שאתה שותה כמו חזיר על אנבולים...

רק את צמד המילים "תהיה בריא"

לא קרה כלום מקסימום תעלה 200-300 גרם שומן, ביג דיל..בקשר לשתיית וודקה שאתה על אנאבולים.. באמת תהיה בריא :(

• פותח/ת השרשור
שמת לב שבצמד המילים "העמסת פחמימות"
אין את המילים שומן/חלבון ?

זה לא יום של אכול כפי יכולתך...
ומה אני אגיד שאתה שותה כמו חזיר על אנבולים...

רק את צמד המילים "תהיה בריא"

חחח אני יודע מה המסת פחממה אבל אני אומר אל הדרך כבר עשיתי צ'ט כי כבר ים זמן לא עשיתי

מה אפשר לעשות תמשיך רגיל עם החיטוב
בטח הנוזלים ירדו תוך כמה ימים

אני מציע שתיזכר בדיוק במה שאכלת ותריץ את כל האוכל הזה במחשבון תזונה ואולי תיווכח שזה הרבה פחות גרוע ממה שחשבת..

זה משהו שעוזר לי בימי צ'יט לפחות

תיקון למי שלא הבין:מה קורה חברה?זה כל כך נורא מה שעשיתי? אני כבר הרבה זמן בחיטוב אך לא עשיתי שטויות עד כה.הפעם הייתי חייב לאכול שטויות, הרגשתי שאני עצבני ואני מרגיש כמו מת.ביום חמישי לצערי פירקתי חצי בקבוק וודקה אבסולוט, עם לימונדה ועל הדרך דפקתי שווארמה, ואז ביום שישי כמו גדול דפקתי אירובי ואכלתי רק 1801800 קלוריות אבל יום שמת העמסת הפחמימות שלי גלשה לציט מטורף, יצא שאכלתי 2 חבילות ממתקים ובסוף הגעתי ל 5K קלוריות,עכשיו אני מרגיש שאני הולך למות יש לי מצפון, זה נורא?

פשוט תזזריק הפטיטיס B ותסגור עניין, למה לעשות תהליך כזה ארוך ולבזבז כל כך הרבה כסף על התעללות בכבד? תהרוג אותו וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית