מידע אינסולין ועלייה בשומן --> מאמר חדש!!!

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
האם אינסולין גורם לעלייה בשומן? האם ישנו הבדל בין אורז לבן לאורז חום בדיאטה? איך אינדקס גליקמי (GI) המדד שמשתמשים בו ברחבי העולם באמת משנה לאדם הממוצע מין השורה? האם כדאי לאכול פחמימות? אם כן עד כמה ואיך הדבר ישפיע? כל זאת מסוכם במאמר הבא.

אינסולין ועלייה בשומן - לחץ כאן

תהונו.

כן לעשות חיטוב מאוזן עם 150 - 200 גרם פחמימה (אם יש בעיה עם פחמימה ואינסולין) וכל השאר חלבון ושומן.
AD זה ספר מטומטם שנעשה ע"י בן אדם מטומטם עם גישה מטומטמת שמתבסס על מחקרים מטומטמים

כן לעשות חיטוב מאוזן עם 150 - 200 גרם פחמימה (אם יש בעיה עם פחמימה ואינסולין) וכל השאר חלבון ושומן.
AD זה ספר מטומטם שנעשה ע"י בן אדם מטומטם עם גישה מטומטמת שמתבסס על מחקרים מטומטמים
אתה מטומטם בעצמך וגם פיכסה~~~~!@#!@# :(😲:nono:

אבל אתה הצעת לי בעצמך לעשות AD :(
וזו חצי מהסיבה שאני מנסה את זה.

חצי AD תאכל 150 גרם פחמימה מה קשה.
עודד אתה אוכל תפריט שמורכב מ 50% פחמימה ומזיין פה תמוח

סתם 150ג פחמימות זה לא כל הדיאטה...יש מאמרים מסויימים שאני יכול לעקוב אחריהם תהליך אחר תהליך ומה לעשות כל פעם? (כמו העמסות, מתי להוריד פחמימות וכול)

אם אתה אוכל 150 גרם פחמימה בחיטוב, אין לך מה להעמיס ממש. אם אתה אוכל 30, מומלץ להעמיס. עוד יתרון לדל פחמימה זה שהעמסה היא לא רק עתירת פחמימות אלא גם עתירת קלוריות ויש לזה אפקטים לא רעים על הגוף בהקשר של חיטוב. גם נראה לי טיפשי להחליף קלוריות עם ערך ביולוגי גבוה כמו בשר אדום, ביצים, אגוזים בעוד כמה פרוסות לחם, 2 כפות אורז ועוגייה גם אם אין הבדל בתוצאות (נניח). עדיף להמנע מהכמויות האפסיות האלה, ובסוף השבוע לאכול קילו פחמימה

נערך לאחרונה:
אם אתה אוכל 150 גרם פחמימה בחיטוב, אין לך מה להעמיס ממש. אם אתה אוכל 30, מומלץ להעמיס. עוד יתרון לדל פחמימה זה שהעמסה היא לא רק עתירת פחמימות אלא גם עתירת קלוריות ויש לזה אפקטים לא רעים על הגוף בהקשר של חיטוב. גם נראה לי טיפשי להחליף קלוריות עם ערך ביולוגי גבוה כמו בשר אדום, ביצים, אגוזים בעוד כמה פרוסות לחם, 2 כפות אורז ועוגייה גם אם אין הבדל בתוצאות (נניח). עדיף להמנע מהכמויות האפסיות האלה, ובסוף השבוע לאכול קילו פחמימה
אני אשמח אם תוכל להפנות אותי למאמר הנכון שאיתו אני אוכל להבין מה לעשות בחיטוב(חלק אם פחמימה חלק בלי)
יש כאן בעיה, אין לי נגישות גבוהה מדי לבשר, ושוב אפקט האמא המעצבנת לוקח פה חלק משמעותי (^^)

איזה העמסה אתה מכיר שהיא לא עתירת קלוריות? שום העמסה לא עושים על הנייטרלי.. כולם עושים 500 או 1000 מעל.. (למעט UD2 שמגיעים מרוקנים לגמרי להעמסה וזה אפילו 3000 מעל הנייטרלי)
וSUGARZAZA - העמסה עושים בכל מצב של גירעון קלורי משמעותי

איזה העמסה אתה מכיר שהיא לא עתירת קלוריות? שום העמסה לא עושים על הנייטרלי.. כולם עושים 500 או 1000 מעל.. (למעט UD2 שמגיעים מרוקנים לגמרי להעמסה וזה אפילו 3000 מעל הנייטרלי)
וSUGARZAZA - העמסה עושים בכל מצב של גירעון קלורי משמעותי
מה זה משנה, 1000 מעל התחזוקה או 3000 מעל התחזוקה, אתה גם ככה מקיא את זה בסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית