הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Quads בדדליפט

• פותח/ת השרשור Galgal
  • פורסם בתאריך

Galgal

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
2
29
2
בקיצור מאז ומתמיד השרשרת האחורית שלי חזקה יותר מהקוואדז בא לידיי ביטוי בדדליפט, איך אני יודע את זה? כי כשאני מגיע למשקלים שקשים לי אני מתחיל לזייף, או שאני עושה rdl במקום דדליפט (כי הקוואדס פשוט לא עומדים בעומס) או שמעקל את הגב.אני חלש מהרצפה ואני מרגיש פשוט חלש מהרצפה
שמתי לב שקל לי יותר כשאני מתחיל מגבוהה כי זה פחות שימוש ברגל קדמית (אבל אז אני נוטה לעקל גב יותר).
אני רוצה למצוא איזון או להפטר מהחולשה הזאת
יש לי פרונט סקוואט כבר בתוכנית, חושב להוריד משקל בדדליפט ולעשות פאוזים

נערך לאחרונה:
יותר קל לך מהגבהה כי זה פחות טווח , הייתי אומר שאם תעלה סרטון טכניקה יהיה יותר קל לחשוב למה קשה לך הניתוק מאשר להעלות השערות ככה באוויר.
לגבי זה שאתה מזייף במשקלים שקשים לך , ככה זה שזה נהיה ממש קשה לרוב הטכניקה מתחילה להיות פחות טובה ומגלים מקומות שחלשים בהם , זה טבעי

• פותח/ת השרשור
יותר קל לך מהגבהה כי זה פחות טווח , הייתי אומר שאם תעלה סרטון טכניקה יהיה יותר קל לחשוב למה קשה לך הניתוק מאשר להעלות השערות ככה באוויר.
לגבי זה שאתה מזייף במשקלים שקשים לך , ככה זה שזה נהיה ממש קשה לרוב הטכניקה מתחילה להיות פחות טובה ומגלים מקומות שחלשים בהם , זה טבעי

אולי לא הסברתי טוב, להתחיל מגבוהה אני מתכוון שהתחת גבוהה יותר מהרצפה ולא מבלוקים. המוט עובר את אותה הדרך

תנסה דדליפט עם עצירה ישר אחרי הניתוק, לא תהיה לך ברירה אלא לשמור על פוזיציה

אם זה לא עובד אולי יש שינוי טכני אחר שאפשר לעשות כמו לשחק עם העמידה והאחיזה

• פותח/ת השרשור
תנסה דדליפט עם עצירה ישר אחרי הניתוק, לא תהיה לך ברירה אלא לשמור על פוזיציה

אם זה לא עובד אולי יש שינוי טכני אחר שאפשר לעשות כמו לשחק עם העמידה והאחיזה
כן חשבתי לעשות משהו כזה, כי הניתוק מזיין אותי ומנתקים עם הרגל קדמית, אם אני עושה חזרות נגיע ועלייה זה הרבה יותר קל מלהפיל את המשקל ולנתק מחדש

מהניסיון שלי, יש מצב גדול שזה חולשה בקוואדס, אבל זה לא באמת משנה, אתה יכול להמשיך עם הטכניקה הנוכחית ולהתקדם המון.

כדאי לחזק את הקוואדס, אבל יותר את הסקוואט. אם תצליח להעלות מספרים בסקוואט, יש סיכוי גדול שזה יפתור לך את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי, יש מצב גדול שזה חולשה בקוואדס, אבל זה לא באמת משנה, אתה יכול להמשיך עם הטכניקה הנוכחית ולהתקדם המון.

כדאי לחזק את הקוואדס, אבל יותר את הסקוואט. אם תצליח להעלות מספרים בסקוואט, יש סיכוי גדול שזה יפתור לך את הבעיה.

בהחלט עובד על הסקוואט , מתקדם יותר מהר בו מאשר בדדליפט .יש ביניהם כרגע רק 20 קילו וזה מצתמצם עם הזמן, אלא אם כן אני מעקל גב בדדליפט
ויש גם עומק קצת נמוך מקו ברכיים. אני עושה לוו בר.

בהחלט עובד על הסקוואט , מתקדם יותר מהר בו מאשר בדדליפט .יש ביניהם כרגע רק 20 קילו וזה מצתמצם עם הזמן, אלא אם כן אני מעקל גב בדדליפט
אם החולשה שלך היא לכאורה בקוואדס, ואתה עושה סקוואט, והוא במומנטום טוב וטס קדימה..
אז איפה בדיוק הבעיה? 😛

• פותח/ת השרשור
אם החולשה שלך היא לכאורה בקוואדס, ואתה עושה סקוואט, והוא במומנטום טוב וטס קדימה..
אז איפה בדיוק הבעיה? 😛
הבעיה שאני מתקדם בסקוואט ובנץ ולא בדדליפט,
בנץ אמור להיות קשה יותר והוא מתקרב לדדליפט, לא הגיוני לי, אני מרגיש כאילו הרגליים שלי שבריריות מהרצפה בדדליפט לא מרגיש חזק והטכניקה שלי לקויה
בסקוואט המוט מאחוריי בדדליפט לפני זה משנה לי
האמת שזה שעברתי מhigh bar לlow bar לא נראה לי טרם לכל הסיפור

לא חושב שפרונט סקוואט זה תרגיל טוב לקוואדס כי אצל הרוב הגדול של האנשים מה שיגביל אותם יהיה הגב העליון וההחזקה של המוט.

אתה יכול לשלב דדליפט מדפיציט באחד הימים של הדדליפט במהלך השבוע ולראות אם זה עוזר.

סיכוי טוב גם שזה עניין של פוזיציה לא משהו, ושאתה לא ממש מצליח לשלוט בשוקיים שקופצות אחורה בתחילת הניתוק ועבודה על התנועה תעזור לשפר את זה. מעבר לממש לחשוב על זה ולנסות להשאיר את השוקיים צמודות למוט יותר זמן, אתה יכול לשחק עם פאוז דדליפט אחרי הניתוק או טמפו דדליפט, שתי ואריציות שיאפשרו לך לעבוד על החלק הזה ולהתמקד בו.

לא יודע אם הייתי ישר מאפיין דבר כזה כקוואדס חלש ומנסה לחזק אותו בתרגילים מבודדים, סיכוי טוב שהייתי הולך קודם כל לעבודה הטכנית ומנסה לסדר את זה שם, אבל כמובן שזה אינדיבידואלי וזה רק ניחוש מושכל באינטרנט מאדם שלא מכיר אותך.

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה אבל אני בספק שיש חולשה בקוואדס כשיש מרחק של 20 קילו בין הסקוואט ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שפרונט סקוואט זה תרגיל טוב לקוואדס כי אצל הרוב הגדול של האנשים מה שיגביל אותם יהיה הגב העליון וההחזקה של המוט.

אתה יכול לשלב דדליפט מדפיציט באחד הימים של הדדליפט במהלך השבוע ולראות אם זה עוזר.

סיכוי טוב גם שזה עניין של פוזיציה לא משהו, ושאתה לא ממש מצליח לשלוט בשוקיים שקופצות אחורה בתחילת הניתוק ועבודה על התנועה תעזור לשפר את זה. מעבר לממש לחשוב על זה ולנסות להשאיר את השוקיים צמודות למוט יותר זמן, אתה יכול לשחק עם פאוז דדליפט אחרי הניתוק או טמפו דדליפט, שתי ואריציות שיאפשרו לך לעבוד על החלק הזה ולהתמקד בו.

לא יודע אם הייתי ישר מאפיין דבר כזה כקוואדס חלש ומנסה לחזק אותו בתרגילים מבודדים, סיכוי טוב שהייתי הולך קודם כל לעבודה הטכנית ומנסה לסדר את זה שם, אבל כמובן שזה אינדיבידואלי וזה רק ניחוש מושכל באינטרנט מאדם שלא מכיר אותך.
הרגליים שלי חלשות יחסית לפלג גוף עליון, כמו שאמרתי הבנץ שלי כבר קרוב לסקוואט ולדדליפט(בעבר הבנץ היה יותר מהסקוואט)
ואני עושה כבר פרונט סקוואט פעם בשבוע כחלק מה תוכנית אני עושה nsuns

הרגליים שלי חלשות יחסית לפלג גוף עליון, כמו שאמרתי הבנץ שלי כבר קרוב לסקוואט ולדדליפט(בעבר הבנץ היה יותר מהסקוואט)
ואני עושה כבר פרונט סקוואט פעם בשבוע כחלק מה תוכנית אני עושה nsuns

לא מכיר את התכנית, אבל סבבה. הייתי מנסה במקומך להתרכז כרגע בשיפור הטכני ופחות במה הנקודות החלשות שלך.

תעשה קצת לג פרס תגיע למשקלים שם זה אחלה של תרגיל בשביל לתת עוד קצת אהבה ל קוואדס

ואז שאתה עושה דדליפט תתחיל מהרצפה ותכניס לעצמך לראש שעד שהמוט מגיע לברכיים אתה בעצם עושה לג פרס

• פותח/ת השרשור
תעשה קצת לג פרס תגיע למשקלים שם זה אחלה של תרגיל בשביל לתת עוד קצת אהבה ל קוואדס

ואז שאתה עושה דדליפט תתחיל מהרצפה ותכניס לעצמך לראש שעד שהמוט מגיע לברכיים אתה בעצם עושה לג פרס
כן הגיוני אני גם חלש בלג פרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית