הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד ליפטינג לבית

• פותח/ת השרשור OriFX
  • פורסם בתאריך

OriFX

משתמש מתחיל
133
11
נק' מוניטין:
11
133
11
אהלן
כרגע יש ברשותי ציוד מלא כדי להתאמן לבית ( כלוב , מוטות , פלטות ) אך אף אחד מהן לא ציוד אולימפי.
זה נקנה בתקופת הקורונה בזול יחסית בכוונה ממחשבה שארצה לחזור לחדר כושר .
אך לאחר שהבנתי את הנוחות והכיף שלהתאמן בבית לבד אני מעוניין לשדרג את הציוד שלי לאולימפי מלא ברמה גבוהה .
אני צריך לקנות כלוב שיאפשר לי לעשות מתח / מקבילים וכמובן עם מעמד לבנץ' פרס ולסקואט.
ספה איכותית
מוט
ופלטות
חשוב לציין שאין לי שאיפות גבוהות להרים משקלים מעבר ל150 קילו + כך שקשה לי להאמין שיש לי צורך ממוט עכשיו ב2000 שקל .
אשמח לעזרתכם לגבי איפה ניתן לקנות ציוד כזה במחיר המשתלם ביותר ושיתאים לי למטרות .
אני גר בוילה עם מקום מסודר להתאמן(בחוץ) וקיימים לי אריחי בלימה.
תודה

לא הצלחת להרים את המשקל לברך אבל רצית ללחוץ אותו מהחזה?

אם כבר מכשירים יעילים כאלה... לדעתי זה הדבר הכי טוב שיכול להיות בחדר כושר-

הייתי אומר שזה דבר מאד מיותר ומפתיע אותי שמהנדסים משקיעים בפיתוח של זה

רב מקרי המוות והפצעיות החמורות בבנצ' הם מצניחה חופשית של המוט מהיד לצוואר או לחזה (ומשם לצוואר) , וזה יכול לקרות מרגע אחד שאתה יוצא מהציר ויש יותר מדי עומס על האגודל, זיעה בידיים, או התפוצצות בRM1 כשהידיים טסות למעלה והמוט.. קצת פחות

זה גם דבר ששום ספוטר לא יכול להציל אתכם בו, רק לעבוד עם Saftey straps/Bar שהצוואר נמצא תמיד מתחת לקו הרצועה/saftey bar

זרקת רעיון למקצוע חדש ספוטיונר
אז אם המוט אל חלד- אין בעיה?
גם אל חלד,בנקודות מסוימות יכול להחליד
*נקודות קטנות של ריתוך למינהם.

אולי שהציוד(מוט) לא בשימוש,הייתי מצפה בניילון נצמד.

רב מקרי המוות והפצעיות החמורות בבנצ' הם מצניחה חופשית של המוט מהיד לצוואר או לחזה (ומשם לצוואר) , וזה יכול לקרות מרגע אחד שאתה יוצא מהציר ויש יותר מדי עומס על האגודל, זיעה בידיים, או התפוצצות בRM1 כשהידיים טסות למעלה והמוט.. קצת פחות

זה גם דבר ששום ספוטר לא יכול להציל אתכם בו, רק לעבוד עם Saftey straps/Bar שהצוואר נמצא תמיד מתחת לקו הרצועה/saftey bar
יש בעיות ללא פיתרון ויש בעיות עם פיתרון .

דווקא לא התכוונתי לפציעות\מוות אלא לאפשרות לקחת סיכון לעוד חזרה בלי ספוטר מבלי לחשוש לבזות את עצמך ולהפיל את הפלטות בהטייה של המוט במקרה של כשל

יש בעיות ללא פיתרון ויש בעיות עם פיתרון .

נכון, ובידיוק בגלל זה הספה הזו מיותרת וכלוב עם רצועות הוא מה שצריך
דווקא לא התכוונתי לפציעות\מוות אלא לאפשרות לקחת סיכון לעוד חזרה בלי ספוטר מבלי לחשוש לבזות את עצמך ולהפיל את הפלטות בהטייה של המוט במקרה של כשל
לא בטוח שהחליטו לייצר ספר בשביל למנוע מאנשים לבזות את עצמם, גם בסרטון הם הסבירו בהתחלה על סכנת חיים בלהיתקע עם מוט עליך, שזה דיי לא מדויק ולא הגורם שגורם לבנצ' להיות מסוכן וקטלני כל כך

נכון, ובידיוק בגלל זה הספה הזו מיותרת וכלוב עם רצועות הוא מה שצריך

לא בטוח שהחליטו לייצר ספר בשביל למנוע מאנשים לבזות את עצמם, גם בסרטון הם הסבירו בהתחלה על סכנת חיים בלהיתקע עם מוט עליך, שזה דיי לא מדויק ולא הגורם שגורם לבנצ' להיות מסוכן וקטלני כל כך
אם אני לא טועה, מי שהמציא את הספה הזאת נתקע פעם מתחת למשקל, ולכן הגה את הרעיון.
במקרים מסוימים, להיתקע מתחת מוט זה סכנה גדולה.
נכון שאת הפציעות החמורות זה לא ימנע, אבל לא לזה הוא נועד.
בתור מתאמן ביתי לבד, הפחד להיכשל יכול להקשות על האימונים, אם כי אני נוהג כמו ש @yanivgoft כתב, המגינים שלי נמוכים מגובה החזה, אבל מעל הצוואר שלי. לכן אני יכול להיכשל בלי לחשוש.

א' רצוי שכל הציוד יהיה מפלדת אל-חלד, ב' את כל מה שאתה יכול להכניס פנימה בחורף תכניס פנימה, ואת מה שלא תכסה עם ברזנט וכו' כדי למנוע נזק. פלדת אל-חלד יכולה גם היא להחליד בתנאים מסויימים. סתם לחות כנראה לא תזיז למוט. גשם? נשמע לי לא סביר. שזה אגב גם שיקול שיכול להיות לך רלוונטי לתכנון - מה אפשר לשנע בקלות חזרה פנימה לאנשהו. הייתי לפחות בונה איזה מחסן חצר ושם בו את הדברים העיקריים ואת הכלוב והרצפה מכסה עם ברזנט.

שאלה על ציוד בחוץ- מה עושים בחורף? מה עושים כשיורד גשם? ואחרי הגשם אם אני רוצה להתאמן המשטח גומי לא יהיה סחוט במים? ואם הציוד עשוי מאל חלד הוא עמיד גם מגשם וקור?
תודה.
@yanivgoft , @Whale ,@מי שעוד יודע ורוצה לעזור.

תפעיל שיקול דעת

להשאיר ציוד בגשם בחוץ יחליד בצורה מוגזמת ויהרס, סתם חבל

אפשר לשים ברזנט על הציוד, אפשר לבנות פלטפורמה כך שהציוד לא ישב בתוך שלולית מים.

אפשר לרכוש מחסן גדול מספיק לציוד.

אפשר לקנות ציוד נייד גם כן שיהיה אפשר להעביר למקום אימונים מאכסון בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית