הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ציוד ליפטינג לבית

• פותח/ת השרשור OriFX
  • פורסם בתאריך

OriFX

משתמש מתחיל
133
11
נק' מוניטין:
11
133
11
אהלן
כרגע יש ברשותי ציוד מלא כדי להתאמן לבית ( כלוב , מוטות , פלטות ) אך אף אחד מהן לא ציוד אולימפי.
זה נקנה בתקופת הקורונה בזול יחסית בכוונה ממחשבה שארצה לחזור לחדר כושר .
אך לאחר שהבנתי את הנוחות והכיף שלהתאמן בבית לבד אני מעוניין לשדרג את הציוד שלי לאולימפי מלא ברמה גבוהה .
אני צריך לקנות כלוב שיאפשר לי לעשות מתח / מקבילים וכמובן עם מעמד לבנץ' פרס ולסקואט.
ספה איכותית
מוט
ופלטות
חשוב לציין שאין לי שאיפות גבוהות להרים משקלים מעבר ל150 קילו + כך שקשה לי להאמין שיש לי צורך ממוט עכשיו ב2000 שקל .
אשמח לעזרתכם לגבי איפה ניתן לקנות ציוד כזה במחיר המשתלם ביותר ושיתאים לי למטרות .
אני גר בוילה עם מקום מסודר להתאמן(בחוץ) וקיימים לי אריחי בלימה.
תודה

הייתי בטוח שאת הסלעים,מוצאים ומלטשים להם..
מסתבר שמכינים להם בתוך שבלונה,עם קצת ״עיצוב״.
מדהים כשלעצמו!
יש אבנים טבעיות ויש אבני אטלס שעושים מתבניות

אני קמצן אז יש לי רק טבעיות. כי זה חינם..

חח אהבתי את הטבעיות בחינם:lol:
לא ידעתי שאתה מתאמן על סטרונגמן חשבתי שרק על פאוורליפטינג.
מתאמן על מה שבאלי

ממש לא פוארליפטר, אפילו אם המטרות כרגע הם משקלי עבודה בSBD

@Whale
לטיפולך.
ואל תשכח מי הראה לך את זה ראשון!

קבצים מצורפים

• E50AD3BE-10F8-4007-808B-C442D4A0B030.jpeg
    E50AD3BE-10F8-4007-808B-C442D4A0B030.jpeg
    KB 108.7 · צפיות: 71
@Whale
לטיפולך.
פעם ראשונה שאני רואה בנץ לעמדת דאמבלים - בגדר חלום ! מה שכן נראה קצת מסובך להחזיר צריך ממש לדייק .

מרשים ביותר ! בהחלט דבר שצריכים , קשה מאוד לעבור למצב של שכיבה מישיבה שמחזיקים דאמבל כבד

פעם ראשונה שאני רואה בנץ לעמדת דאמבלים - בגדר חלום ! מה שכן נראה קצת מסובך להחזיר צריך ממש לדייק .

מרשים ביותר ! בהחלט דבר שצריכים , קשה מאוד לעבור למצב של שכיבה מישיבה שמחזיקים דאמבל כבד
אל תשכח מי הביא את זה לפורום 😉

ואם אין שני חברים?
ככה אתה מרים לראק,ואיך שאתה מוציא את הדמבלים,המוטות הולכים מעט אחורה וחוזרים.
אפשר לעגן שוב את הדמבלים,או להוריד לריצפה!

שאלה על ציוד בחוץ- מה עושים בחורף? מה עושים כשיורד גשם? ואחרי הגשם אם אני רוצה להתאמן המשטח גומי לא יהיה סחוט במים? ואם הציוד עשוי מאל חלד הוא עמיד גם מגשם וקור?
תודה.
@yanivgoft , @Whale ,@מי שעוד יודע ורוצה לעזור.

שאלה על ציוד בחוץ- מה עושים בחורף? מה עושים כשיורד גשם? ואחרי הגשם אם אני רוצה להתאמן המשטח גומי לא יהיה סחוט במים? ואם הציוד עשוי מאל חלד הוא עמיד גם מגשם וקור?

אמרו פה שלכל הפחות יהיה תחת קורת גג.

@Whale
לטיפולך.

בחיי שאימון האחרון היה לי לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים. לא רק שלא הצלחתי להרים את המשקולות באף יד לברך. כמעט התרסקתי שבאתי לשכב על הספסל. (בחלק של ההקפצה מהגרף לחזה).

הייתי מחליף את הדבר הזה בכל המכשירים חסרי התועלת במכון בשנייה

העברתי את זה לכמה חברים שעוסקים ביבוא של מוצרי ספורט.
לונג סטורי שורט

מישו הולך להתעשר 😉

תודה.
@yanivgoft , @Whale ,@מי שעוד יודע ורוצה לעזור.
כמו שאמרו לך אחרים - רצוי שתהיה לך לפחות קורת גג לציוד.

בחיי שאימון האחרון היה לי לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים. לא רק שלא הצלחתי להרים את המשקולות באף יד לברך. כמעט התרסקתי שבאתי לשכב על הספסל. (בחלק של ההקפצה מהגרף לחזה).

הייתי מחליף את הדבר הזה בכל המכשירים חסרי התועלת במכון בשנייה
לא הצלחת להרים את המשקל לברך אבל רצית ללחוץ אותו מהחזה?

אם כבר מכשירים יעילים כאלה... לדעתי זה הדבר הכי טוב שיכול להיות בחדר כושר-

מדהים כמה יש מכשירים שלא כלכך מועילים , וכמה יש מכשירים שפשוט יכולים לעשות את ההבדל (נשמע קיצוני אה?) אבל זה פשוט ספה שיכולה לגרום לאדם שדוחק לבד לדחוק הרבה יותר מימה שהוא דחק רק בגלל החשש שאולי אני אתקע , בכלל מצויין למי שמתאמן לבד , וגם לכאלה שיש עזרה ומפחדים עדיין להיכנס לעוד חזרה אחרונה .

הדבר העיקרי זה נושא הבנץ ששם באמת הבנאדם נמצא מתחת למוט , לא יודע אם יש עוד תרגיל שנפצעו מהמשקולות עצמם כלכך הרבה כמו הבנץ .

לא הצלחת להרים את המשקל לברך אבל רצית ללחוץ אותו מהחזה?

אם כבר מכשירים יעילים כאלה... לדעתי זה הדבר הכי טוב שיכול להיות בחדר כושר-

או פשוט לכוון את המוטות ביטחון ככה שעם קשת המוט לא נוגע בהן ובלי הקשת הוא כן ואז אין שום בעיה להיכשל בבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית