הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד ליפטינג לבית

• פותח/ת השרשור OriFX
  • פורסם בתאריך

OriFX

משתמש מתחיל
133
11
נק' מוניטין:
11
133
11
אהלן
כרגע יש ברשותי ציוד מלא כדי להתאמן לבית ( כלוב , מוטות , פלטות ) אך אף אחד מהן לא ציוד אולימפי.
זה נקנה בתקופת הקורונה בזול יחסית בכוונה ממחשבה שארצה לחזור לחדר כושר .
אך לאחר שהבנתי את הנוחות והכיף שלהתאמן בבית לבד אני מעוניין לשדרג את הציוד שלי לאולימפי מלא ברמה גבוהה .
אני צריך לקנות כלוב שיאפשר לי לעשות מתח / מקבילים וכמובן עם מעמד לבנץ' פרס ולסקואט.
ספה איכותית
מוט
ופלטות
חשוב לציין שאין לי שאיפות גבוהות להרים משקלים מעבר ל150 קילו + כך שקשה לי להאמין שיש לי צורך ממוט עכשיו ב2000 שקל .
אשמח לעזרתכם לגבי איפה ניתן לקנות ציוד כזה במחיר המשתלם ביותר ושיתאים לי למטרות .
אני גר בוילה עם מקום מסודר להתאמן(בחוץ) וקיימים לי אריחי בלימה.
תודה

כלוב שלי שוחה בחלודה ולא קורה לו כלום. אבל הוא מיוחד
אז אתה אומר שחלודה בכלוב ובפלטות זה לא נורא?

זה כן, זה תהליך איטי והדרגתי בו החלודה הולכת לכרסם לעומק המתכת של הכלוב שלו והוא בסופו של דבר יפגע ויאבד מהכח והעוצמה שלו.
להגיד כי יש חלודה ועכשיו הכל בסדר לכן תמיד הכל יהיה בסדר ו"הכלוב שלי מיוחד" זה עקום מאד ועצה רעה , מומלץ לצבוע איזורים חלודים כדי לעצור את החימצון שנוצר עיי המגע של חמצן ולחות עם המשטח החשוף

זה כן, זה תהליך איטי והדרגתי בו החלודה הולכת לכרסם לעומק המתכת של הכלוב שלו והוא בסופו של דבר יפגע ויאבד מהכח והעוצמה שלו.
להגיד כי יש חלודה ועכשיו הכל בסדר לכן תמיד הכל יהיה בסדר ו"הכלוב שלי מיוחד" זה עקום מאד ועצה רעה , מומלץ לצבוע איזורים חלודים כדי לעצור את החימצון שנוצר עיי המגע של חמצן ולחות עם המשטח החשוף

זה לא כזה נורא. ותלוי כלוב.

הכלוב שלי עובי 6ממ עד 1סמ באזורים מסוימים אז כן חלודה שיטחית לא סוף העולם

כלוב 50/50 עובי 2 יהיה סיפור אחר אבל.
לא מתמלא חלודה, לא מתעקם, אין לי עוד רעיונות...

לא בטוח שהבנתי... יעני משתלם רק אם אני מתאמן רק בבית ולא הולך לחדכ הציבורי?

אז אתה אומר שחלודה בכלוב ובפלטות זה לא נורא?
כל מוט מעבר לפחות אל חלד יתמלא חלודה. לא הופך אותם לרעים פשוט דורשים תחזוקה

וכן אם אתה ממשיך לשלם 2000 בשנה למכון ציבורי למה שתשקיע גם בציוד לבית שבקושי תשתמש בו?

המוטות עם האל חלד- כמה זה משפיע? זה באמת לא מחליד? ומה זה תחזוקה מינימלית?

צבוע הכוונה לא בצבע כסוף מתכתי כזה?
תיאורטית הוא יכול להחליד, אבל כמו שאמרו לך כבר - אצל רוג למשל יחליפו לך את המוט אם הוא החליד. תחזוקה מינימלית אומרת להעביר מברשת ניילון על המוט מדי פעם כדי להוריד את העור המת והמגנזיום שמצטבר עליו. ספציפית מגנזיום הייתי ממליץ לנקות מיד אחרי שסיימת להשתמש במגנזיום על המוט באימון מסויים. חוץ מזה שמן פעם בכמה חודשים בטח לא יזיק. במצב של להחזיק את הציוד בחוץ הייתי הולך אקסטרה בטיחותי ומשמן את המוט כל חודש-חודשיים כדי באמת להיות בטוח שהוא לא יחליד לי.

זה לא כזה נורא. ותלוי כלוב.

הכלוב שלי עובי 6ממ עד 1סמ באזורים מסוימים אז כן חלודה שיטחית לא סוף העולם

כלוב 50/50 עובי 2 יהיה סיפור אחר אבל.

כל מוט מעבר לפחות אל חלד יתמלא חלודה. לא הופך אותם לרעים פשוט דורשים תחזוקה

וכן אם אתה ממשיך לשלם 2000 בשנה למכון ציבורי למה שתשקיע גם בציוד לבית שבקושי תשתמש בו?

כואב לי כל כך כל פעם שאני רואה את הסרטון הזה:cray:

אה אז כן, אם אבנה חדכ ביתי אני לא אלך לציבורי. את הסרטון אראה עוד מעט כרגע אני לא יכול לראות.
תודה לכם, החזרתם לי תקווה.

אה אז כן, אם אבנה חדכ ביתי אני לא אלך לציבורי. את הסרטון אראה עוד מעט כרגע אני לא יכול לראות.
תודה לכם, החזרתם לי תקווה.
אם יש לך את הכישרון ואתה רוצה לחסוך הרבה כסף, הייתי מכין כלוב ובנץ' מעץ.
זה גם שקט יותר, ולא פחות חזק, אבל זה תופס הרבה מקום כי הנפח שלו גדול יותר.
לגבי מוט, יש לי את שלי רק שנתיים, זה The bear מסל ספורט, אני מאוד מרוצה ממנו.
הוא לא ממש טוב לסקוואט בנץ' או דדליפט, הוא מאוד ממוצע, הוא בסדר בכל תרגיל ולא ממש מתאים לתרגיל ספציפי.
החיספוס שלו עדין מה שטוב למתאמן מתחיל שלא רוצה להיחתך, פחות טוב למשקלים כבדים. אבל אני אוהב מוט קשיח וחלק, זה עובד יותר על הגריפ. אבל לא מאמין שהוא עמיד בגשם.

זה רק למוכשרים המשימה הזאת.
הנה הסרטון שיהיה למגיבים מושג על מה אני מדבר

באתי להגיד. בעיה להמליץ על דבר כזה שאתה לא מודע א לרמת המיומנות של האדם. טעות יכולה לעלות בחיים ממש ככה. בלי קשר לכך שצריך ציוד שאולי אין. אז לא לא הייתי ממליץ. (אגב רק אומר אני מבין מהפוסט שלך שאנחנו באותו בראש)

במיוחד שאתה קונה יד 2 ערך המכירה נשאר זהה אז תוכל למכור לאחר זמן מה בעלות אולי רווח

באתי להגיד. בעיה להמליץ על דבר כזה שאתה לא מודע א לרמת המיומנות של האדם. טעות יכולה לעלות בחיים ממש ככה. בלי קשר לכך שצריך ציוד שאולי אין. אז לא לא הייתי ממליץ. (אגב רק אומר אני מבין מהפוסט שלך שאנחנו באותו בראש)

במיוחד שאתה קונה יד 2 ערך המכירה נשאר זהה אז תוכל למכור לאחר זמן מה בעלות אולי רווח
אין ספק שלבנות דבר כזה זה רק למי שבאמת סומך על עצמו שהוא יכול, אני הייתי עושה את זה אם לא היה לי את מה שיש לי.

ואני בעד לשלם כמה שפחות בשביל כמה שיותר. את הצלחות שלי קניתי יד שניה באמת.
יש לי חבר עם מוט אלייקו יקר, אני באמת לא מבחין בהבדל בין המוט שלו לשלי. שלו עלה בסביבות 5000, שלי 950 במקום 1500 כי קניתי מוט ששומש פעם אחת במשחקי הקרוספיט.

@Whale @yanivgoft מה אתם אומרים? זה יותר טוב או פחות טוב מלקנות?
גם כשאתה מוכשר מאד עץ לא יהיה יציב כמו ברזל, וסביר להניח שאתה לא מוכשר כמו DIY duke. כמו כן, בארץ חומרים זה מאד יקר ועם כמות הזמן שתשקיע בבנייה של זה אתה יכול לעבוד ולהרוויח את הציוד בחזרה. זה פרוייקט ששווה לעשות אם אתה אוהב לעשות דברים כאלה גם ככה ואתה טוב במה שאתה עושה. שקלתי בעצמי לעשות לא מעט מהדברים שלי והבנתי שזה פשוט לא שווה את זה.

זה פרוייקט ששווה לעשות אם אתה אוהב לעשות דברים כאלה גם ככה ואתה טוב במה שאתה עושה. שקלתי בעצמי לעשות לא מעט מהדברים שלי והבנתי שזה פשוט לא שווה את זה.

נכון. זה מתאים יותר למי שנהנה מזה והתעסקות עם עץ ובניה זה כבר גם ככה תחביב אצלו.
כמו וויטליפטינג, אני מניח שאימון בשביל מישהו שזה תחביב בשבילו זה לא מרגיש כמו בזבוז זמן.

כמובן שתמיד אפשר להיכנס לתחביב חדש, אבל אולי לא כדאי לקחת כלוב בטיחות בתור פרויקט ראשון

נערך לאחרונה:
@Whale

תן הצצה.
הדור הבא..

מכיר, לך תתעסק עם המנגנון הזה

אני אישית הולך על שילוב של משקולות יד בסט ומתכוננות למשקלים גבוהים

(5-30 קג בסט לתרגילי עזר)

וידיות ללחיצות וחתירות

מכיר, לך תתעסק עם המנגנון הזה

אני אישית הולך על שילוב של משקולות יד בסט ומתכוננות למשקלים גבוהים

(5-30 קג בסט לתרגילי עזר)

וידיות ללחיצות וחתירות
זה המגנון *לטעמי* הכי בטוח ממה שראיתי
מדמבלים מתחברים/משתנים

זה המגנון *לטעמי* הכי בטוח ממה שראיתי
מדמבלים מתחברים/משתנים
rogue_app_loadable_dumbbell.png

ללחיצות כבדות, שבהם פחות סביר שתתתעסק עם דרופ סטים וכו'

ומצורף הסט לתרגילי עזר שבהם נוח שינוי משקל מהיר.

הידיות האלו עם סוגרים טובים הם כמו טנק

קבצים מצורפים

• 20210613_182432.jpg
    20210613_182432.jpg
    KB 167.1 · צפיות: 54
rogue_app_loadable_dumbbell.png

ללחיצות כבדות, שבהם פחות סביר שתתתעסק עם דרופ סטים וכו'

ומצורף הסט לתרגילי עזר שבהם נוח שינוי משקל מהיר.

הידיות האלו עם סוגרים טובים הם כמו טנק
הדמבלים ״הקבועים״ שלך,כאילו נלקחו מהמכון שרוני קולמן,היה מתאמן בו!

וואסח רציני מאוד!

הדמבלים ״הקבועים״ שלך,כאילו נלקחו מהמכון שרוני קולמן,היה מתאמן בו!

וואסח רציני מאוד!
מציאת המאה לדעתי

עלו לי גרושים כי הם חלודות

אבל... חיפוש זריז של york roundheads מראה לך את הערך שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית