האמת שאין לי מושג מה לעשות כל כך, אני אתחיל בזה שלפני שנה התחלתי לרוץ שלפני זה במשך 2-3 שנים לא הייתי עושה ספורט בכללי חוץ מאימוני כוח, ריצה ראשונה שלי התחילה בריצה של 10 דקות, יום אחרי עשיתי ריצה והתחילו לי כאבים מאוד חזקים ברגליים באזור השוק אחרי שתי דקות, נחתי כמה ימים ניסיתי לרוץ שוב והתחילו עוד פעם כאבים יותר חזקים, נחתי חודש והכאבים עדיין היו שם שרצתי, הלכתי לאורתופד, הוא שלח אותי לצילום והוא אמר שזה כנראה שברי מאמץ, אחרי חודשיים עשיתי את הצילום ולא היה כלום, נחתי חודשיים לאחר הצילום והטעות הגדולה שלי שישר הלכתי לאימון ראשון בכושר קרבי ששם נתנו לעשות ריצה במשך 20 דקות של כמה קילומטרים שזה בחיים לא עשיתי, ואחר כך אקטים מאוד אינטנסיביים עם משקל על דיונה והיה לי מאוד קשוח, הלב שלי כאב כל הלילה אבל לא היו לי כאבים ברגליים, יום אחרי קמתי יצאתי מהבית ניסיתי ללכת ואז התחילו כאבים מאוד חזקים וישר חזרתי הביתה, אחרי כמה ימים הכאבים רק התחזקו לרמה שלא יכולתי ללכת, אחרי חודש הלכתי למכון פיזיותרפיה שיקום פציעות, ושם סיפרתי מה קרה לי והמאמן נתן לי אבחון שיש לי L>R MTTS הוא נתן לי תכנית אימונים עם תרגילים של סקוואט, דדליפט, הליכה צידית, סקוואט על רגל אחת ועליות תאומים, וריצה על אופניים/הליפטיקל שעל זה אין לי כאבים בכלל, הציוד היה שם ברמה גבוהה ועזר לי די הרבה, בכמה חודשים שהייתי שם זה עזר לי המון אבל הפציעה תמיד מורגשת בין אם זה מתי שאני נוגע באותו אזור ואני מרגיש כאב או שהייתי מנסה לשחק כדורסל וכו, בכלל ב4-5 חודשים הראשונים היה קשה לי לרוץ, במשחק כדורסל אחד שהתאמצתי הרגשתי עוד פעם כאבים חזקים ומשם זה עליות וירידות עם הפציעה.
בכללי יש לי פלטפוס די מוגזם, יש לי נעלי ריצה עם מדרסים יקרים. בחודשים האחרונים חוץ מאימוני כוח, התוכנית אימונים שנתנו לי וריצה על אלפטיקל לא עשיתי כלום, דחיתי את היום סיירות שהיה בינואר וחודש הבא יש יום סיירות ואני לא בטוח שאני אצליח לעשות אותו בלי להיפצע, אני מתאמן על דיונות בזחילות ואין לי בעיה ועלייה על דיונה עם שק בהליכה מהירה גם אין לי בעיה, הבעיה שלי זה יותר הריצה או הספרינטים, כי אתמול עשיתי ריצה דקה מנוחה דקה ריצה חמש סטים (מה שנתנו לי בפיזיותרפיה לעשות פעם) והיו כאבים ברמה של 1-2 די קלים אבל הרגשתי את הפציעה והיום אני גם מרגיש אותה ואני מפחד שאם אני אמשיך זה יחמיר כי עכשיו זה די סביל.
אני כנראה אוותר על היום סיירות ואנסה לעשות גיבוש גולני, אני אראה מה יהיה עד חודש הבא
הפחד שלי זה שזה יחמיר ממש בצבא ואני אצטרך לוותר על קרבי, אני מתגייס עוד חודשיים, יש פה אנשים שאולי היו במצב דומה לשלי? הבנתי שאפשר לקבל פטור זמני מריצות בצבא למי שיש שברי מאמץ, מישהו יודע לכמה זמן זה? אני במצב של חוסר מודעות מוחלט, אני אשמח לטיפים לצבא או בכללי שיעזרו לבעיה שלי
בכללי יש לי פלטפוס די מוגזם, יש לי נעלי ריצה עם מדרסים יקרים. בחודשים האחרונים חוץ מאימוני כוח, התוכנית אימונים שנתנו לי וריצה על אלפטיקל לא עשיתי כלום, דחיתי את היום סיירות שהיה בינואר וחודש הבא יש יום סיירות ואני לא בטוח שאני אצליח לעשות אותו בלי להיפצע, אני מתאמן על דיונות בזחילות ואין לי בעיה ועלייה על דיונה עם שק בהליכה מהירה גם אין לי בעיה, הבעיה שלי זה יותר הריצה או הספרינטים, כי אתמול עשיתי ריצה דקה מנוחה דקה ריצה חמש סטים (מה שנתנו לי בפיזיותרפיה לעשות פעם) והיו כאבים ברמה של 1-2 די קלים אבל הרגשתי את הפציעה והיום אני גם מרגיש אותה ואני מפחד שאם אני אמשיך זה יחמיר כי עכשיו זה די סביל.
אני כנראה אוותר על היום סיירות ואנסה לעשות גיבוש גולני, אני אראה מה יהיה עד חודש הבא
הפחד שלי זה שזה יחמיר ממש בצבא ואני אצטרך לוותר על קרבי, אני מתגייס עוד חודשיים, יש פה אנשים שאולי היו במצב דומה לשלי? הבנתי שאפשר לקבל פטור זמני מריצות בצבא למי שיש שברי מאמץ, מישהו יודע לכמה זמן זה? אני במצב של חוסר מודעות מוחלט, אני אשמח לטיפים לצבא או בכללי שיעזרו לבעיה שלי