הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הפציעה רצינית? ומה לעשות על מנת לשמר את מסת השריר

LironH2121

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אנשי lbs, במהלך האימון שעשיתי אתמול, איבדתי שליטה בארנולד פרס כשהיד הייתה מיושרת כלפי מעלה ופצעתי את הכתף. אמנם לאחר הפציעה הצלחתי לתפקד ואפילו לגמור את האימון(בארנולד פרס היה התרגיל האחרון לכתפיים), אך היום אינני מסוגל להזיז את הכתף בחופשיות ומעבר לקו הכתפיים.
האם אתם מכירים פציעות מסוג זה? האם הם מצריכות ניתוח? אשמח גם לדעת איך אני אמור לשמר את מסת השריר שצברתי, האם להפסיק לחלוטין עם המסה ולעבור לניטרלי? וכך אצליח לחסוך קצת עלייה באחוזי שומן אבל ההחלמה תהיה יותר ארוכה בהתאם.
אשמח לעזרה וייעוץ מכם

כאב בכתף שהתחיל בזמן מתח
זה פוסט שפתחתי לפני כמעט שנה. מניח שהפציעה אצלך היא משהו שונה אבל נראה לי שתשובה של ניר מתאימה גם כאן.
חוץ מזה תראה בפוסט שם, יום-יומיים אחרי הפציעה הייתי ממש מוגבל בתנועת הכתף ברמה של קושי לעשות דברים יומיומיים, אחרי יומיים זה התחיל להיחלש, אחרי שבוע חזרתי להתאמן כמעט כרגיל ואחרי איזה שבועיים לא נשאר זכר לזה.
מה שאני רוצה להגיד זה אל תילחץ לפני הזמן.

זו רק פציעה, זה לא סוף העולם.
מן הסתם אף אחד פה לא יכול לומר לך מה בידיוק יש לך והאם תצטרך ניתוח או לא, אבל תנשום, קח איבופרופן, ותראה מה קורה בימים הקרובים, כרגע זה עוד מוקדם מדי לומר מה יש לך.
אם יש לך סימנים מחשידים כמו שטף דם, נפיחות ניכרת, בעיות בתפקוד הזרוע או נימלולים, מיד לרופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית