עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש יתרון על להתאמן בלי פחמימה? חוץ מזה שאחרי כמה תרגילים אין לך אנרגיה?
אני יודע שלא .. פשוט מאמן אמר לי שהאנרגיה באה מהשומן שאין פחמימה, רק רציתי לוודא. אני יודע שלא פשןט היה נשמע מוזררק יתרונות!!
פחות אנרגיה , פחות כוח להרים משקלים...
מאיפה הגיע הטיפשות הזאת של להתאמן ללא פחמימות?? למה למנוע מהגוף אנרגיה? 🤬
אני יודע שלא .. פשוט מאמן אמר לי שהאנרגיה באה מהשומן שאין פחמימה, רק רציתי לוודא. אני יודע שלא פשןט היה נשמע מוזר
אתה צודק, אבל הטענה שלו לא נכונה?אנרגיה באה משומן , חלבון.. אבל בעיקר מפחמימות!!!
לא אחי לאזה הזוי להגיד שאם לא אוכלים פחמימה באימון, אז האנרגיה מהשומן ושורפים. שומן יותר
לא יודע מה איתך אבל ברגע שאין לי פחמימה אני לא רק מאבד שומן, אני מאבד את הרצון לחיותאם לא אוכלים בכלל.. אז בכלל שורפים שומן.
🤣
כנל בלי פחמימה מעדיף להיות שמןלא יודע מה איתך אבל ברגע שאין לי פחמימה אני לא רק מאבד שומן, אני מאבד את הרצון לחיות
הטענה נכונהאתה צודק, אבל הטענה שלו לא נכונה?
הטענה הזו פחות נכונה, זה שהגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה לא אומר שתשרוף דווקא שומן ותרזה.זה הזוי להגיד שאם לא אוכלים פחמימה באימון, אז האנרגיה מהשומן ושורפים. שומן יותר
איך זה?הטענה הזו פחות נכונה, זה שהגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה לא אומר שתשרוף דווקא שומן ותרזה.
גירעון קלורי מדיאטה דלת פחמימה תביא אותך ככל הנראה לאותן תוצאות כמו דיאטה עתירת פחמימה.
איך מה?איך זה?
איך זה שהגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה לא אומר שתשרוף דווקא שומן?איך מה?
שהגוף משתמש בגלוקוז אתה בהכרח לא שורף שומן?איך זה שהגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה לא אומר שתשרוף דווקא שומן?
איך זה שהגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה לא אומר שתשרוף דווקא שומן?
הגוף משתמש בעיקר בפחמימה לא מענייני זמינות (במזון) אלא בגלל מסלולי אספקת אנרגיה.נצילות. דומה לכך שאורז הוא לא באמת פחמימה, לצורך העניין, אלא יש בו אחוז גבוה של פחמימה ביחס לשאר. הגוף משתמש בעיקר בפחמימה לצורך אנרגיה, כי היא הכי זמינה לו. זה לא אומר שהוא לא משתמש בשאר.
הגוף משתמש בעיקר בפחמימה לא מענייני זמינות (במזון) אלא בגלל מסלולי אספקת אנרגיה.
הזמינות הגבוהה היא מכיוון שהפחמימות כבר בשרירים ובזרם הדם בהנחה ואנחנו לא קטוגנים.
במאמצים עצימים סביר להניח שהגוף ישתמש במסלולים מבוססי גליקוגן,
במאמצים אירוביים לאורך זמן יעבור להשתמש בשומן.
בכל מקרה לרוב הגוף עובר את כל המסלולים במאמץ, וזה לא משנה הרבה גם ככה.
אין יתרון וזה שתעשה אירובי מתון וארוך לא אומר שתרזה יותר מאשר אם תעשה ספרינטים קצרים.
(בהנחה ושרפת את אותן הקלוריות בדיוק)
תלוי באימון כוח ותלוי באימון אירובי.אירובי ישרוף לי הרבה יותר שומן מאימון כח?