הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה נכון שאם אני עושה תרגילים מורכבים לא צריך הרבה לבודד?

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
קראתי פה בפורום שאם אני עושה בנץ' פרס למשל,לא צריך לתת הרבה מבודדים ליד אחורית. מספיק איזה אחד או שניים. זה נכון?

תלוי ברמה, להתחלה אפשר לומר שתרגיל מבודד אחד יספיק אבל ככל שאתה מתקדם יותר צריך יותר נפח.

• פותח/ת השרשור
תלוי ברמה, להתחלה אפשר לומר שתרגיל מבודד אחד יספיק אבל ככל שאתה מתקדם יותר צריך יותר נפח.
אני כרגע עושה בנץ' לחזה ושלושה מבודדים ליד אחורית
תקרא על volume landmarks
וואלה אולי אני אראה סרטון,חיפשתי אבל לא מבין כל-כך את מה שאני קורא

אני כרגע עושה בנץ' לחזה ושלושה מבודדים ליד אחורית

וואלה אולי אני אראה סרטון,חיפשתי אבל לא מבין כל-כך את מה שאני קורא
קשה לעזור בלי לדעת איך נראה כל האימון, אבל שלושה מבודדים ליד האחורית זה יותר מדי לרוב המוחלט של המתאמנים

תקרא/ תשמע/ תצפה על mev וmrv. אין קשר למורכבים/ מבודדים, יש קשר לשריר המטרה. אני ממליץ על Mike israetel כמקור ידע לנושא, יש לו גם אחלה הסברים ופירוטים ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
תקרא/ תשמע/ תצפה על mev וmrv. אין קשר למורכבים/ מבודדים, יש קשר לשריר המטרה. אני ממליץ על Mike israetel כמקור ידע לנושא, יש לו גם אחלה הסברים ופירוטים ביוטיוב.
אה וואלה זה בדיוק הבחור שראיתי את הסרטון שלו. די מסובך אבל אני אצפה בעוד ואני אבין

אה וואלה זה בדיוק הבחור שראיתי את הסרטון שלו. די מסובך אבל אני אצפה בעוד ואני אבין
אז אולי כדאי שתצפה בסרטונים בסיסיים יותר שלו. בכל מקרה הבחור אחד המובילים בתחום בכל העולם, גם סרטונים אחרים שלו מומלצים.

אפשר להגיד שבאופן כללי לא צריך יותר ממה שרשמת, בתור התחלה, תמיד חכם להתחיל עם מינימום ועם הזמן לשנות בהתאם, כמובן שתמיד תסתכל על המטרה שלך ותתאים אותה לאימונים שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית