הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחת מאסה ב% שומן גבוהים

• פותח/ת השרשור hadror
  • פורסם בתאריך

hadror

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום לכולם

התחלתי מאסה , שוקל 104 קילו לאחר תקופת חיטוב מיגעת של 8 חודשים בהן הישלתי כ 20 קילו בצורה מבוקרת כרגע עומד על 20% להערכתי.
בכל תקופת החיטוב למדתי את העבודה בתרגילים המורכבים אך מרגיש תקוע במשקלי העבודה

עברו שבועיים בתפריט ניטרלי ועוד כמה ימים בחיובי(500 קל) והמשקל מטפס כלפי מעלה לטעמי מהר מידי (4 קילו בשבועיים)אך גם משקלי העבודה עולים בהתאם,עושה תוכנית SS.
האם עלייה זו שכיחה? אציין כי יצאתי מתקופה בה הייתי בגירעון של 600 קל בתפריט דל פחמימות עם העמסות פעם בשבוע
התפריט כיום מכיל 400 גרם פחמימות,250 חלבון,100 שומן סה"כ 3500 קל
האם כדאי להוריד פחמימות להעלות שומן וחלבונים כדי למתן את עליית המשקל?

אם יש לך נטייה להשמנה יכול להיות שאתה צריך להחליף תפריט - 400 גרם פחמימות ליום זה יחסית הרבה. בכל אופן, במצב שלך שאתה רוצה לרדת בשומן אפשר לעשות SS אבל צריך לתכנן את זה אחרת ולאו דווקא לכוון לעלייה במשקל גוף.
בכל אופן צריך לראות את התפריט שלך ואת התוכנית בשביל לדעת טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אכן יש לי נטייה להשמנה אך גם נטייה להעלות מסה במהירות.
אני מעוניין בתקופה ה קרובה להיות במאסה כדי לצאת ממעגל החיטוב של 8 החודשים האחרונים ולו רק כדי לראות כיצד יגיב הגוף בתקופהזו.
שלד התפריט לקוח מתוך הפורטל:
ארוחה 1
כוס שיבולת שועל (לפני בישול)
• 2 כפות צימוקים
• 2 כוסות חלב 1%
כף חמאת בוטנים
ארוחה 2
3 פרוסות לחם
• 4 פרוסות גבינה צהובה 9%
ירקות
פרי
ארוחה 3
• 2 פסטה • 200 גרם חזה עוף
סלט ירקות + כף שמן זית
ארוחה 4

• 2 פרוסות לחם
• 2 כפות דבש
פרי
אחרי אימון
סקופ וחצי סוכר ענבים
סקופ חלבון
ארוחה 5
• 3פרוסות לחם
• 2 ביצים \ טונה בשמן
סלט ירקות
חצי אבוקדו\כף טחינה
ארוחה 6
חצי כוס שיבולת שועל \ 2 פרוסות לחם
כוס חלב
כף חמאת בוטנים
פרי
ערכים:
קלוריות: 3500
פחמימה: 470~
חלבון: 200~
שומן: 90~
תוכנית האימונים: SS

VADJIO אכן מרגיש כי עליתי בנוזלים

אם נצא מנקודת הנחה שהנתון שנתת מדויק, להתחיל מאסה על 20% שומן נשמע לי כמו מתכון לחזרה מהירה לחיטוב ארוך נוסף.

אני מסכים עם דניאל. ואני לא חושב שהתפריט ממש מתאים לך, אילו אני הייתי במצבך הייתי מקצץ לפחות חצי מהפחמימות ונשאר על נייטרלי או חיובי קל (אם אתה בכל זאת לא רוצה להמשיך עם החיטוב).

• פותח/ת השרשור
כמובן שלא רוצה להמשיך עם החיטוב ,האם תורגש העלייה במאסה במידה ואשאר על ניטרלי? ואיך SS עם משקלים מתקדמים יסתדרו עם תפריט שכזה,הרי כמעט כל אחד בפורום שמבצע את התוכנית אוכל הרבה מעבר לתחזוקה שלו

כמובן שלא רוצה להמשיך עם החיטוב ,האם תורגש העלייה במאסה במידה ואשאר על ניטרלי? ואיך SS עם משקלים מתקדמים יסתדרו עם תפריט שכזה,הרי כמעט כל אחד בפורום שמבצע את התוכנית אוכל הרבה מעבר לתחזוקה שלו

נכון, אבל זה לא מחויב המציאות. הנה, תקרא את האשכול הזה, ובייחוד את ההבהרה של ריפטו לגבי SS

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12079&highlight=YNDTP

• פותח/ת השרשור
בכל מקרהמעלה 3 תמונות תנו חוות דעתכם על % השומן -
הע\ארות יתקבלו בברכה

קבצים מצורפים

• פרונט 6-6.JPG
    פרונט 6-6.JPG
    KB 37.3 · צפיות: 160
  • גב 6-6.JPG
    גב 6-6.JPG
    KB 35.2 · צפיות: 251
  • רגליים 6-6.JPG
    רגליים 6-6.JPG
    KB 31.4 · צפיות: 131
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית