הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקדונלדס כל יום

danielllo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
7
2
0
אם זה נכנס לי בערכים , לא מזמין צ’יפס ושותה רק דיאט/זירו , האם יש לזה אפקט שלילי? לא אכפת לי מכולסטרול וכל זה רק מעליה במסת שריר ואיך שהגוף נראה . מזמין רק תהמבורגר נאגטס , ושתיה דיאט
ככה כל יום בגלל חוסר זמן וזה זמין לי.

אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"

גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי

הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול
אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"

גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי

הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול
על האש לג בעומר כיתה ו'

אתה יכול לראות באפליקציה של מקדולנדב
את הערכים התזונתיים של מהה שאתה מזמין
לרוב האוכל שם יש כמות גבוה מאוד של שומן רווי , נתרן , כולרסטרול , ושומן טראנס

מתכון להתקף לב בגיל צעיר

אם אתה תאכל רק מקדונלדס אתה תיראה כמו הליצן של מקדונלדס

2b38da0254008a3bc887a464b877e4f7.jpg
Screenshot_20221004-133132_Chrome.jpg

Screenshot_20221004-133159_Chrome.jpg

לאכול פעם ביום מקדונלדס?
כנראה שלא יקרה יותר מידי, לטוב או לרע.

תשתדל לצרוך מאקרו ומיקרו נוטריאנטים בצורה מספקת, סביר להניח שאתה תחיה.
אם אתה אוכל כל יום כמות שומן טראנס כזאת(שרק בהמבורגר שלהם היא הרבה יותר גבוהה ממה שמשרד הבריאות ממליץ) אז אתה בדרך הבטוחה לעלייה בכולסטרול וזה בלי לדבר על על כמויות הנתרן שבדרך כלל רק בהמבורגר שלהם סיימת יותר מחצי מהצריכה היומית.
די בטוח שנעשו מלא ניסויים כאלה של אנשים על עצמם ואתה רואה באופן ברור עלייה בכולסטרול

אם אתה אוכל כל יום כמות שומן טראנס כזאת(שרק בהמבורגר שלהם היא הרבה יותר גבוהה ממה שמשרד הבריאות ממליץ) אז אתה בדרך הבטוחה לעלייה בכולסטרול וזה בלי לדבר על על כמויות הנתרן שבדרך כלל רק בהמבורגר שלהם סיימת יותר מחצי מהצריכה היומית.
די בטוח שנעשו מלא ניסויים כאלה של אנשים על עצמם ואתה רואה באופן ברור עלייה בכולסטרול
ובתזונה היומית של האוכלוסיה אין שומן טראנס מעבר?
ד״א, ניסויים אולי לא אבל אם יש לך מחקרים שנעשו בעניין אתה מוזמן לשתף.

ובתזונה היומית של האוכלוסיה אין שומן טראנס מעבר?
ד״א, ניסויים אולי לא אבל אם יש לך מחקרים שנעשו בעניין אתה מוזמן לשתף.
לא ברמות כאלה. תחשוב שאתה מוסיף עוד מלא שומן טראנס(אם אני לא טועה, זה 1.7 גרם שומן טראנס למאה גרם בהמבורגר שלהם כשהתקן בכלל אומר לא יותר מ0.5) וזה ששומן טראנס במיוחד כשמגיע ממזון מהיר מעלה את הסיכון למחלות לב ואת הכולסטרול זאת עובדה.
ואני לא מדבר על הכמויות נתרן הפסיכיות שאתה מוסיף לתזונה שלך מהמבורגר מסכן, שאם תאכל כאלה כמויות, יתר לחץ דם מובטח.

0.9.
שוב, לא משהו שלא רואים אצל אוכלוסיה כללית.
אתה כותב 0.9 כאלו כל התפריט זה הערך..
בחייאת כנראה לא אכלת שם הרבה זמן, זה ערך של מק רויאל מסכן שלא משביע את אחותי הקטנה.
לך לדאבל מק רויאל כל הביג למיניהם

אתה כותב 0.9 כאלו כל התפריט זה הערך..
בחייאת כנראה לא אכלת שם הרבה זמן, זה ערך של מק רויאל מסכן שלא משביע את אחותי הקטנה.
לך לדאבל מק רויאל כל הביג למיניהם
הנקודה היא שמאכל אחד לא יגרום לך יותר מידי לכאן או לכאן בהנחה ושאר התזונה שלך מאוזנת ומגוונת בהתאם.

הנקודה היא שמאכל אחד לא יגרום לך יותר מידי לכאן או לכאן בהנחה ושאר התזונה שלך מאוזנת ומגוונת בהתאם.
אם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.

אם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.
אני משוגע על מקדולנדס
וגם דב לא קטן..
ברגע שאני מגזים (נאמר פעמיים בשבוע)
אני מייד מרגיש זיפת

אני משוגע על מקדולנדס
וגם דב לא קטן..
ברגע שאני מגזים (נאמר פעמיים בשבוע)
אני מייד מרגיש זיפת
זה לא איזה המצאה חדשה.
כמויות כאלה של שומן טראנס ונתרן בתזונה וזה יכול להשפיע

• Although there is no safe level of trans fat consumption, the World Health Organization recommends that total trans fat intake does not exceed 1% of total energy intake, which translates to less than 2.2 g per day for a 2,000-calorie diet.
אני לא אומר שזה בריא, אני אומר שזה לא ישנה הרבה לכאן או לכאן בהנחה ושאר התזונה מגוונת בהתאם.
(אגב, מי שאוכל דאבל מק כל יום כנראה לא בחיטוב)

בקיצור, בקשר לדאבל-מק-
נתרן לא מגיע אפילו לחצי (2,300 מ"ג)
כולסטרול לא מגיע אפילו לחצי (300 מ"ג)
שומן טראנס בקושי מגיע לחצי (תלוי צריכה קלורית)

לא יודע מה כולכם אוכלים תסביך על המבורגר של מקדונלס
פעם ביום לאכול המבורגר אחד שהוא 500-600 קלוריות מהסהכ קלוריות היומיות שלכם זה לא בעיה בכלל, אני כל יום אוכל 2 דונאטס שזה שווה ל500 קלוריות אתם רוצים להגיד לי שאני ימות בגיל 40 ֿ? שאני לא יראה שום התקדמות בחדכ ? איזה שטויות במיץ עגבניות.

גבר תאכל המבורגר/מקדונלס מה שבא לך הכל בחיים זה איזון ואם פעם ביום בא לך המבורגר של מקדונלס אז לך על זה.

עריכה :
נ.ב
גם שהייתי בחיטוב להגיע ל8% שומן הייתי מכניס דונאט אחד ביום אז שאף אחד פה לא יבלבל את השכל, איזון זה הכל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית