עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"
גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי
הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול
על האש לג בעומר כיתה ו'אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"
גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי
הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול
אחי יש להם שילובים טובים, הם ממש השתפרויומנגס? עדיף המבורגר משוחזר
ואיזה נודים זה עושה לי
😆🤣איכס מה יש לכם
המבורגר נורמלי
וויטרינה/יומנגס וכו'
חחחח אחלה המבורגרים אני מכין כל פעם קופסא ועושה 2 המבורגרים כפוליםעל האש לג בעומר כיתה ו'
זה שאלה או...?יש כמו חזה עוף מתובלן וחתוך לרצועות על אורז עם סלט ירקות ומעל טחינה, לערבב הכל
לקחת.
לצד פחית זירו + כוס מלאה בקרח?
אם אתה אוכל כל יום כמות שומן טראנס כזאת(שרק בהמבורגר שלהם היא הרבה יותר גבוהה ממה שמשרד הבריאות ממליץ) אז אתה בדרך הבטוחה לעלייה בכולסטרול וזה בלי לדבר על על כמויות הנתרן שבדרך כלל רק בהמבורגר שלהם סיימת יותר מחצי מהצריכה היומית.לאכול פעם ביום מקדונלדס?
כנראה שלא יקרה יותר מידי, לטוב או לרע.
תשתדל לצרוך מאקרו ומיקרו נוטריאנטים בצורה מספקת, סביר להניח שאתה תחיה.
ובתזונה היומית של האוכלוסיה אין שומן טראנס מעבר?אם אתה אוכל כל יום כמות שומן טראנס כזאת(שרק בהמבורגר שלהם היא הרבה יותר גבוהה ממה שמשרד הבריאות ממליץ) אז אתה בדרך הבטוחה לעלייה בכולסטרול וזה בלי לדבר על על כמויות הנתרן שבדרך כלל רק בהמבורגר שלהם סיימת יותר מחצי מהצריכה היומית.
די בטוח שנעשו מלא ניסויים כאלה של אנשים על עצמם ואתה רואה באופן ברור עלייה בכולסטרול
לא ברמות כאלה. תחשוב שאתה מוסיף עוד מלא שומן טראנס(אם אני לא טועה, זה 1.7 גרם שומן טראנס למאה גרם בהמבורגר שלהם כשהתקן בכלל אומר לא יותר מ0.5) וזה ששומן טראנס במיוחד כשמגיע ממזון מהיר מעלה את הסיכון למחלות לב ואת הכולסטרול זאת עובדה.ובתזונה היומית של האוכלוסיה אין שומן טראנס מעבר?
ד״א, ניסויים אולי לא אבל אם יש לך מחקרים שנעשו בעניין אתה מוזמן לשתף.
0.9.לא ברמות כאלה. תחשוב שאתה מוסיף עוד מלא שומן טראנס(אם אני לא טועה, זה 1.7 גרם שומן טראנס למאה גרם בהמבורגר
אתה כותב 0.9 כאלו כל התפריט זה הערך..0.9.
שוב, לא משהו שלא רואים אצל אוכלוסיה כללית.
הנקודה היא שמאכל אחד לא יגרום לך יותר מידי לכאן או לכאן בהנחה ושאר התזונה שלך מאוזנת ומגוונת בהתאם.אתה כותב 0.9 כאלו כל התפריט זה הערך..
בחייאת כנראה לא אכלת שם הרבה זמן, זה ערך של מק רויאל מסכן שלא משביע את אחותי הקטנה.
לך לדאבל מק רויאל כל הביג למיניהם
אם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.הנקודה היא שמאכל אחד לא יגרום לך יותר מידי לכאן או לכאן בהנחה ושאר התזונה שלך מאוזנת ומגוונת בהתאם.
אני משוגע על מקדולנדסאם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.
זה לא איזה המצאה חדשה.אני משוגע על מקדולנדס
וגם דב לא קטן..
ברגע שאני מגזים (נאמר פעמיים בשבוע)
אני מייד מרגיש זיפת
אם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.