דיון רק החזק ינצח : הרחיבו את עצמכם ---> מאמר חדש!!!

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
מה מצב הרחב גבי שלכם? לוקה בחסר? אולי אתם עושים משהו שאינו נכון, יותר מדי סטים או חזרות או אולי אפילו תרגילים שגויים, המאמר הבא מאת ביל סטאר ית את המענה לכל השאלות איך להשיג רחב גבי גדול.

רק החזק ינצח – הרחיבו את עצמכם - לחץ כאן

תהנו!!!

למה הוא ממליץ לעשות פולי לשיפור הגב??
ולמה הוא ממליץ לעשות את המתח בתחילת האימון??
"עיבדו על המשיכות הגבוהות והמתח בהתמדה, והרחב גבי שלכם יגיב; מספיק כדי שהגב שלכם יראה בטעות כאילו גידל לעצמו משפחה שלמה מאחורה."

הוא ממליץ לעשות את המתח בתחילת האימון כי המאמר מיועד למי שרוצה להתמקד ספציפית על הרחב גבי.

זה בסיכום המאמר, מכאן ניתן להסיק שהוא ממליץ על HIGH PULLS ומתח, הוא פשוט מציין את הפולי כאופציה.

תודה.
סנאצ'ים ככל הנראה אני כבר לא אעשה, וביחס למתח - אני לא מבין את ההמלצה שלו למתח באחיזה רחבה.
עד כמה שאני מכיר, אחיזה צרה (ועדיף בסופינציה) מעמיסה יותר על הרחב גבי.

תודה.
סנאצ'ים ככל הנראה אני כבר לא אעשה, וביחס למתח - אני לא מבין את ההמלצה שלו למתח באחיזה רחבה.
עד כמה שאני מכיר, אחיזה צרה (ועדיף בסופינציה) מעמיסה יותר על הרחב גבי.

למה לא תעשה סנאצ'ים?

תודה על התרגום, לא לשכוח שהמאמרים מכוונים למתקדמים יותר והטיפים הם בנוסף לבלוק הקבוע של
סקוואט+לחיצה+משיכה

אני עושה היי פולס + דדליפט + מתח + פאוורסנצ'/קלין (משולב כתרגילי עזר, משיכה עיקרית או ביום הקל שלי)
מרגישים את כל הרחב גבי עובד

מאמר מיותר לפי דעתי.. (אני לא מתכוון לעשות סנאצ'ים באמת בשביל הגב ואני מאמין שמתח עובד יותר חזק)
ולפי מה שאני יודע עדיף מתח לעשות באחיזה קצת יותר רחבה מרוחב הכתפיים ולא האחיזה הכי רחבה שאפשר כמו שהוא כותב.

coldmetal המאמר מיותר לבילדרים זה נכון, רובם יעדיפו לעשות דדליפט 140 קילו עם רצועות, "מסור" לרבע תנועה עם דאמבלים של 50 קילו ולבכות שאין להם במכון דאמבל כבד יותר

אנחנו מחפשים להשתפר ולהתחזק, אני לא יודע מה המטרה שלך...

היי פולס ומתח כן ישרתו את המטרה שלך
אתה נתפס לפאוורסנאצ'

תקח מהמאמר את מה שכן יתרום לך

לא רואה סיבה לעשות משיכות גבוהות אם אתה עושה דדליפט ומתח. זה תרגיל שטוב רק למרימי משקולות.

לא רואה סיבה לעשות משיכות גבוהות אם אתה עושה דדליפט ומתח. זה תרגיל שטוב רק למרימי משקולות.

המאמר נכתב למתאמנים שהם לא מתחילים
אני מסכים איתך שהרוב לא צריכים היי פולס
אבל לדעתי הוא תרגיל יותר טוב מ BOR

המאמר נכתב למתאמנים שהם לא מתחילים
אני מסכים איתך שהרוב לא צריכים היי פולס
אבל לדעתי הוא תרגיל יותר טוב מ BOR
לא חושב שגם מתאמנים ברמה יותר גבוהה צריכים איזה תרגיל נוסף למטרות היפרטרופיה מלבד מתח ודדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית