הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק אני לא עושה כתפיים ביום חזה?

נחמן בן גאולה

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
מה קורה אנשים
משום מה כל בן אדם שאני אומר לו שאני עושה כתפיים עם גב ולא עם חזה הוא חושב שאני מטורף. ואומר לכם תאמת אני לא מבין איך אנשים עובדים חזה ובאותו אימון גם כתפיים. כשאני ניסיתי את זה כמה פעמים בקושי הצלחתי להזיז משקל שהוא חימום אצלי מתי שאני מאמן חזה וכתפיים בנפרד.
גם אתם כמוני או שאני מוזר?

לא חובה בכלל
אבל כנראה יותר נוח לרוב האנשים לעשות גם כתף קדמית ו"לסיים" עם הלחיצות
והסיבה שלא הצלחת להזיז את המשקל שהוא חימום היא משום שהכתף הקדמית מאוד מעורבת בכל תרגילי החזה שאתה עושה

גם אני עושה גב וכתפיים באותו אימון, אימון A חזה רגליים יד אחורית אימון B גב כתפיים יד קדמית, בגלל שכתפיים הם מייצבים מאוד קריטיים בתרגילי חזה אני מרגיש שלעשות את שניהם באותו אימון פוגע לי במשקלי עבודה שלהם אבל זה לא מדע מדויק כל אחד שיחלק איך שנוח לו.

גם אני עושה גב וכתפיים באותו אימון, אימון A חזה רגליים יד אחורית אימון B גב כתפיים יד קדמית, בגלל שכתפיים הם מייצבים מאוד קריטיים בתרגילי חזה אני מרגיש שלעשות את שניהם באותו אימון פוגע לי במשקלי עבודה שלהם אבל זה לא מדע מדויק כל אחד שיחלק איך שנוח לו.
זה כן מדע מדוייק לעשות כתפיים עם חזה פוגע במשקלי עבודה עוד לא יצא לי לראות מישהו טבעי וחזק שעושה את שניהם ביחד

ניסיתי את כל הווירציאות, המסקנה שאהבתי יותר חזה וכתפיים ביחד מאשר עם כתפיים ורגליים.

האימון נטו נהיה ארוך אבל אין לי בעיה עם זה.

שורה תחתונה, אין באמת הבדל תעשה מה שעוזר לך להתקדם והכי חשוב להנות מהתוכנית, אל תסבול

ניסיתי את כל הווירציאות, המסקנה שאהבתי יותר חזה וכתפיים ביחד מאשר עם כתפיים ורגליים.

האימון נטו נהיה ארוך אבל אין לי בעיה עם זה.

שורה תחתונה, אין באמת הבדל תעשה מה שעוזר לך להתקדם והכי חשוב להנות מהתוכנית, אל תסבול
יש הבדל משמעותי בכוח
אחרי בנצ' הפרס שלך יפגע חזק (או להפך)

יש הבדל משמעותי בכוח
אחרי בנצ' הפרס שלך יפגע חזק (או להפך)
מצד אחד לאחר אימון בווליום שאני עושה ברגליים, אני מגיע נורא תשוש לכתפיים, לכל תוכנית יש את החסרונות שלה, ואת היתרונות שלה, תתאים בדביל עצמך ואת התיעדוף כלפייך.

מצד אחד לאחר אימון בווליום שאני עושה ברגליים, אני מגיע נורא תשוש לכתפיים, לכל תוכנית יש את החסרונות שלה, ואת היתרונות שלה, תתאים בדביל עצמך ואת התיעדוף כלפייך.
אני מוכן לשתף אותך בפטנט ששווה מילאירדים עושים את הפרס לפני הרגליים אז אימון רגליים ואז ממשיכים

הטיפים מעולים אבל מה קרה למישמיש2,3,4...mishmish וכו
המשתמש הקודם נפדק (לא באן) סתם האתר דפוק ועכשיו שנכנסים אליו זה פשוט דף לבן אני יכול לתת לך תסיסמה ותראה
ואז פתחתי עוד שנים אבל נחסמו אוטומטי על איימיל ספאם א כתבתי סתם שם

המשתמש הקודם נפדק (לא באן) סתם האתר דפוק ועכשיו שנכנסים אליו זה פשוט דף לבן אני יכול לתת לך תסיסמה ותראה
ואז פתחתי עוד שנים אבל נחסמו אוטומטי על איימיל ספאם א כתבתי סתם שם
חחח עד שהיה לך משתמש עם הרבה מוניטין 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית