הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט

megimo

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי,

בן 30, גובה 1.70 .

אשמח להמלצה לשיפור התוכנית - אין מספיק קלוריות אבל מרגיש שאני לא יכול לדחוף עוד אוכל.

ארוחה 0 (אם יש אימון בוקר): פרי + 2 תמרים.

ארוחה 1:
אופציה 1 (המועדפת) :שייק: 300 מל חלב + 3 כפות שיבולת שועל + סקופ חלבון+ כף חמאת בוטנים+ בננה
אופציה 2: 2 כוסות דגני בוקר + כוס חלב + פרי
אופציה 3: 2 פרוסות לחם דגנים מלא + חצי קוטג' + 2 ירקות + פרי
אופציה 4 :80 גרם גרנולה + גביע יוגורט + כפית סילן +פרי

ארוחה 2:
אחת מבין אופציות 2-4 מארוחה 1 / 60 גרם מיקס אגוזי מלך, קשיו , בוטנים, שקדים. (לא קלויים)

ארוחה 3 :
150-200 גרם אורז + 150 גרם מנת בשר + 2 ירקות (בד"כ מנה שמוזמנת לעבודה)

ארוחה 4:
150-200 גרם קוסקוס+מרק / פסטה/ כוסמת + 2 פירות

*אימון בד"כ נכנס פה*

ארוחה 5:

150-200 גרם דג (סלמון/ טונה קפואה/ אמנון) + 150-200 גרם תפו"א/ בטטה בתנור + 2 ירקות

ארוחה 6:
2 פרוסות לחם דגנים מלא + גבנצ + 2 ירקות + 2 ביצים קשות + 2 פירות

חלבונים: 146
פחממות: 246
שומנים: 66
סה"כ קלוריות: 2300
מטרה: מסה

אבל מרגיש שאני לא יכול לדחוף עוד אוכל.
אתה לא יכול להוסיף גם בקטנה? נניח במקום 60 גרם אגוזים לאכול 80 גרם, במקום 2 פרוסות לחם לאכול 3-4, במקום 2 ביצים לאכול 3 וכו
אם תוסיף קצת מכל דבר יצא שהוספת הרבה. בנוסף אתה יכול גם להכין לעצמך איזה נשנוש כזה לכל היום שאתה אוכל במקביל לארוחות, משהו קליל אבל עם הרבה קלוריות ולא משביע.

אם אתה במסה, ולא מצליח להכניס את כל הקלוריות, הייתי מציע לשתות חלק מהן: מיץ תפוזים או שייק חלבון יכולים להיות פתרון נהדר.
במקסימום, אתה גם יכול להוסיף משהו ממש ממש טעים, כמו גלידה. בהצלחה.

אהלן,
אין משקל ו"נייטרלי" שחישבת אז קצת קשה להגיד את דעתי על התפריט.
אם אתה במסה, ולא מצליח להכניס את כל הקלוריות, הייתי מציע לשתות חלק מהן: מיץ תפוזים או שייק חלבון יכולים להיות פתרון נהדר.
במקסימום, אתה גם יכול להוסיף משהו ממש ממש טעים, כמו גלידה. בהצלחה.

חמאת בוטנים טבעית\טחינה גולמית היו בשבילי כמו רמאות ברגע שגיליתי אותם. מאסות של 3.5K\4K קלוריות היו פשוטות פתאום (5K עדיין היה מאוד קשה חחחח)

אהלן,
אין משקל ו"נייטרלי" שחישבת אז קצת קשה להגיד את דעתי על התפריט.

חמאת בוטנים טבעית\טחינה גולמית היו בשבילי כמו רמאות ברגע שגיליתי אותם. מאסות של 3.5K\4K קלוריות היו פשוטות פתאום (5K עדיין היה מאוד קשה חחחח)
חשבתי לרגע שאני בסביבת טסט של הפורום החדש (כי אני מטריל עם עצמי הרבה בנעוצים שלך שעדיין שרדו עד הלום).

אתה עוד חי?

חשבתי לרגע שאני בסביבת טסט של הפורום החדש (כי אני מטריל עם עצמי הרבה בנעוצים שלך שעדיין שרדו עד הלום).

אתה עוד חי?
🤣🤣🤣🤣🤣
איש יקר, אני חי ונושם.
בנתיים.👏👏👏😅.

מקווה שאתה בטוב 🍻

בן 30, גובה 1.70 .

אשמח להמלצה לשיפור התוכנית - אין מספיק קלוריות אבל מרגיש שאני לא יכול לדחוף עוד אוכל.

כמה אתה שוקל? כמה זמן אתה בתהליך? איך נראתה העלייה במשקל עד עכשיו?
אין מספיק מידע כדי לעזור לך.

אתה עוד חי?
אני מבקש להגיב רק דברים שקשורים לנושא שמגימו שאל
פעם הבאה אאלץ לתת לך באן

ועוד פעם אני אומרת - כל אחד והקושי שלו
אנחנו לא בתחרות חחחחח

לי יותר קל לאכול ולך יותר קשה לאכול 😃
מוכן לשים כסף שאת לא מצליחה יום אחד לאכול 5 אלף קלוריות ולא לסבול תנסי פעם אחת זה נשמע כיף בתיאוריה לעשות את זה כל יום זה סיוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית