לוג חיטוב - UD2

• פותח/ת השרשור Benpi93
  • פורסם בתאריך
מעניין 😃
אין לי הרבה מה להוסיף ללוג שלך, רק שתודה שאתה מעדכן, כי אני מתכנן בסיום המאסה לנסות UD2.
אז אולי אלמד בזכותך ממה להמנע.

תמשיך ככה ובהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בכיף
עד עכשיו התוכנית הלכה דיי בקלות,רק הקטע של הבית ספר הפריע לי דיי חזק,אבל יום שני בגרות אחרונה ואני אוכל להשקיע הרבה יותר,אני אשדרג קצת את התפריט ויוסיף עוד קצת אירובי והשעות שינה רק יוסיפו או ישמרו על המשקל על המוט 😃

הקטע שמעצבן אותי זה שאימון עצים אחד בשבוע זה משעמם :(

דרך אגב חח איזה הפתעה לקבל פה תגובה פתאום,לא צפיתי את זה.

חחח,
כן מכיר את הקטע של התגובה..
אל תדאג, נרשמתי ללוג שלך, ואם יהיה לי מה לומר, אני אומר 😃
למרות ששוב, ניסיון רב, אין לי ממש.

שוב, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
18.6
משקל בוקר 80.8

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:56 ----------

אה שכחתי לרשום שבדקתי היקפים בקטנה

מותן 90 --> 88
יד נשאר אותו דבר
רגל זה ירד ב 0.3-0.5,לא משמעותי כרגע גם ככה היה לי הרבה שומן שם (🤡)
סבבה בינתיים,לאט אבל בטוח

מתפוצץ הראש מסינוסיטיס או משהו כזה,מקווה שבערב לפחות אני ישתחרר קצת חחח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגידו,100 ~ גרם שומן בהעמסה זה יותר מדיי? או של 100 אפשר להגיע?

דרך אגב,מחר אני לא יעשה אימון עצימות,אני אצטרך לדחות את זה ביום בגלל שבשני יש לי בגרות ובראשון אני ילמד (מה שלא עשיתי כל השבוע) אז בשני אני יתאמן

---------- התגובה התווספה 20-06-2010 ב 11:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה 19-06-2010 ב 17:01 ----------

אני מרגיש שעשיתי העמסה הרבה יותר טובה מעפעם שעברה
משקל בוקר אחרי העמסה, 83.2,עליתי ליותר ממה ששקלתי העמסה קודמת,אבל זה לטובה 😃

הדדליפט שלך נראה לא טוב.
הכתפיים נראה שלא עוברות את המוט (אולי לא מספיק), אתה מאבד כל אקסטנשן בגב בעלייה (הגב התחתון מתעגל לגמרי), וגם הירידה שלך לא טובה.
אני חושב שאתה שם משקל שגדול על זוקפי הגב שלך, אני מציע לך להוריד משקל ולעבוד עם טכניקה נכונה באקסטנשן כל התנועה וככה הגב שלך יתחזק ולא תרים סתם משקלים גדולים עם הרגליים בטכניקה גרועה.

• פותח/ת השרשור
למרות שהרגשתי חרא היה אימון סבבה (דחיתי אותו ביום ככה שאולי היה קצת זמן לנוח)
סוף סוף נגמר הבגרויות

סקוואט 100 5-5-5 , הלכתי היום הרבה אז הרגליים כאבו,היה קשה יחסית
פרס 60 4-3-3 PR , כל PR בחיטוב הוא טוב
דדליפט 125 -5 PR היה קצת יותר קל מה 3 שעשיתי שבוע שעבר (125 ל3),הטכניקה הרגישה לי יותר טוב חוץ מהחזרה האחרונה והשלישית,עשיתי אחיזה משולבת אז היה הרבה יותר נוח,אני אעלה סרטון עוד מעט

עשיתי אחרי זה 20 דקות אירובי למרות שלא היה לי כוח

---------- התגובה התווספה 22-06-2010 ב 02:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-06-2010 ב 21:25 ----------

אתם אומרים לעשות מחר ריקון גליקוגן למרות שהיום היה אימון עצים?

דרך אגב,כבר אני מרגיש שנמאס לי,בשבועיים~ האחרונים אני כמעט ולא רואה שינוי,רק בשבוע הראשון היה שינוי משמעותי (כנראה נוזלים),אני חושב שאני יעשה איזה 120-150 דקות אירובי בשבוע,נשמע בסדר?

בכל מקרה נראה לי שאני יוריד 5-10 שומן ו 10-15 חלבון,למרות שאני אוכל 1100-1300 קלוריות אני לא יורד במשקל הרבה משבוע לשבוע

---------- התגובה התווספה ב 15:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:04 ----------

עשיתי אימון בוקר על בטן ריקה
ריקון גליקוגן (כמו תמיד)
ועוד 30 דקות אירובי

הכל שורף,והכל תפוס עוד מהאימון העצים אתמול

החלטתי גם להוריד קצת בשומן בתפריט כי אני בקושי יורד במשקל גוף

• פותח/ת השרשור
אני יודע,פשוט קמתי בבוקר בלי חשק לכלום,עשיתי את זה רק כדי לעשות את זה ולגמור עם זה

---------- התגובה התווספה ב 18:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:22 ----------

דרך אגב

זה התפריט בערך,ועוד יש לי 6 כדורי אומגה 3 ביום שזה עוד 6 גרם שומן ממה שכתוב

סה"כ קלוריות: 1242 קלוריות סה"כ חלבון: 163.6 גרם סה"כ שומן: 58.5(64 עם האומגה) גרם סה"כ פחמימות: 17 גרם סה"כ כולסטרול: 1155.2 מ"ג

חשבתי להוריד 10 שומן ולהוסיף 20 חלבון,או שאולי פשוט להוריד 10 שומן וזהו,כי גם ככה החלבון יוצא פי 2 מהמשקל גוף אפילו קצת יותר

בעקרון האומגה 3 (6 כדורים) זה עוד 50 קלוריות ועוד 50 פה ו50 שם וזה 1400-1500 שזה אמור להיות
1100-1300

החלטתי להוריד את החלמון של הביצה ולהוסיף ביצה אחת (זאת אומרת ביצה אחת שלמה + 4 חלבוני ביצה)
ואז זה יוצא יותר טוב
סה"כ קלוריות: 1176 קלוריות סה"כ חלבון: 161.6 גרם סה"כ שומן: 46.3 גרם סה"כ פחמימות: 28.6 גרם סה"כ כולסטרול: 455.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 5 גרם

נערך לאחרונה:
אתה כבר רואה שיפור על פני המראה?
גם אני ב UD2 מיום שני...
והפרוטוקל, איזה פרוטוקול אתה עושה? איזה עצימות? ריצה או הליכה?

• פותח/ת השרשור
לא עושה פרוטוקולים עדיין,אולי משבוע הבא אני יעשה
מוסיף אירובי בימים של הריקון גליקוגן ובימים הדלים בכללי כי קשה לי לאכול 1200 קלוריות (שורף כולה 200~ באירובי וזה קשה לי חח,לא בנוי לזה)

אתמול התחלתי את השבוע השלישי,זאת אומרת 15
בשביל 15 יום יש אחלה שינוי,אבל ברור שהוא לא משמעותי כל כך עדיין

פפאקקק איך אתה יכול להוסיף אירובי בימים של הריקון?!?!
דבר ראשון האימון עצמו לוקח לי שעה וחצי וזה בהנחה שאני עושה בול דקה בין סט לסט... ואני עושה דקה בין סט לסט ובין מעבר לשריר אחר..
ודבר שני אני אומר לך לפעמים בא לי כבר אשכרה להקיא באימון...
אז אחרי אימון כזה זבא להקיא ועוד של שעה וחצי מינימום אתה מתכוון לעשות פאקין אירובי?!?!
או שבמחשבה שניה אולי אתה עושה את האירובי בשאר היום?
דבר שלישי.. כשתתחיל עם הפרוטוקל באיזה תבחר ובאיזה עצימות תעשה אותו?
ועוד משהו... אתה מתכוון להתחיל עם יהומבין? או שאתה כבר עם אפדרין או קלן?
וואי כמה שאלות חחחחח.... גם יש לך ל טירוזין וחומצה אלפא ליפויק?

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא אשתמש ביהומבין,אין לי איך להשיג כל כך וההורים בטוח לא יהיו בעניין (אני עוד לא בן 17 אפילו)
בכל מקרה אין לי מושג לגבי הפרוטוקולים שבוע הבא אני יקרא וישאל כמה חברה שעשו אותם מה הם ממליצים

בכל מקרה היום היה ריקון גליקוגן גם,הכל שרף לי ותפוס (כי היה גם אתמול ריקון)
ישר אחרי הריקון עשיתי 10 דקות ריצה (אני שמן) ואז 30 דקות הליכה
הייתי על סף להתעלף באימון עצמו,באירובי פחות

בכל מקרה אני חושב שמחר יהיה לי צ'יט,לחבר יש יומולדת ויהיה שם אלכוהול ואוכל ואני לא מתכוון ללכת לשם כמו טמבל סתם ככה,נחגוג קצת

• פותח/ת השרשור
אני לא באמת שמן חח,אני חושב שאני פחות מ 13% כרגע

בקיצור היום היה משו בערב והתפטתי לאכול אז אני דיי בטוח שעברתי ב 3-4 שעות האלה 200 גרם פחמימה
בכל מקרה מחר בבוקר אני יעניש את עצמי בשעה וחצי אירובי בעצימות נמוכה על הבוקר

אני חושב שאני יוותר על העמסה השבוע,כי גם מחר אני יעבור 200+ פחמימה

איך אני שונא שאנשים מענישים את עצמם חחח..
בכל מקרה, אם חרגת זה לא סוף העולם וזה לא יהיה לך כל כך טוב לעשות שעה וחצי אירובי כי הגוף שלך לא יתאושש מזה אז זה לא יתן לך כלום...
עדיף שתעשה בין 45-60 דקות וזה מספיק...
פשוט תמשיך ותעשה את זה כמה שיותר נקי "בתור עונש" על מה שאכלת

• פותח/ת השרשור
עשיתי שעה אירובי בעצימות נמוכה-בינונית

בכל מקרה,אני יעשה סוג של העמסה מהיום בערב עד מחר בערב ומחר בבוקר אני יעשה אימון נפח כדי שהעמסה לא תהיי כל כך בולשיט,ואז חוזר ביום שלישי לשבוע הרביעי

• פותח/ת השרשור
טוב השבוע הזה דיי התחרבש

בחמישי ושישי אכלתי מלא פחמימה
מחר (שבת) אני יעשה אימון עצים,יום שני אימון התאוששות ויום שלישי אני חוזר בחזרה לעצמי

פפאקקק איך אתה יכול להוסיף אירובי בימים של הריקון?!?!?

אני כבר 5 שבועות עושה UD2 ורק עכשיו אני יתחיל לעשות פרוטוקולים.ועדיין,לא נראה לי שאני אצליח לרוץ אחרי ריקון.צריך להיות ממש מטורף כדי לעשות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית