הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חופשה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
היי לכולם,
טסה לחול לשבוע, מבחינת תזונה - אני לא רוצה לשמור יותר מידי מצד שני לא ככ רוצה להרוס את מה שבניתי- אני הכי בן אדם של להנות ולשחרר שצריך וזה כולה שבוע שגם אם אפריז - כמה כבר אפשר להרוס(למרות שיש לי תיאבון בלי עין הרע נהג משאית קטן לידי) מבחינתי יש לי חיים שלמים ולא כל יום זה חופשה.

אבל עכשיו שאני בריברס(ניטרלי) על קלוריות גבוהות. לדעתכם אחרי השבוע לצאת למיני קאט? אפשרי לחזור לאותם קלוריות כמו שאני עכשיו? או שלהתחיל מקלוריות נמוכות יותר?

לא חושב שזה קריטי מה שתעשי.
בחופשה שלי אני משתדל לאכול פחות ג'אנק, לדלג ארוחות אם אין לי תיאבון, כי בקלות אני יכול לאבד את הראש בטעות.

היי לכולם,
טסה לחול לשבוע, מבחינת תזונה - אני לא רוצה לשמור יותר מידי מצד שני לא ככ רוצה להרוס את מה שבניתי- אני הכי בן אדם של להנות ולשחרר שצריך וזה כולה שבוע שגם אם אפריז - כמה כבר אפשר להרוס(למרות שיש לי תיאבון בלי עין הרע נהג משאית קטן לידי) מבחינתי יש לי חיים שלמים ולא כל יום זה חופשה.

אבל עכשיו שאני בריברס(ניטרלי) על קלוריות גבוהות. לדעתכם אחרי השבוע לצאת למיני קאט? אפשרי לחזור לאותם קלוריות כמו שאני עכשיו? או שלהתחיל מקלוריות נמוכות יותר?

לדעתי בשביל שבוע חופש לא צריך לשבור את הראש מה לעשות כשתחזרי, צאי, תהני, תתפרעי וכשתחזרי אם יפריע לך שעלית קצת אז תורידי לכמה ימים קלוריות בכדי לאזן.

עשי חיים:s85:

שבועיים וחצי 🙄
אפשרי במקום לצאת למיני קאט אחרי החופשה, לצאת למיני קאט לפני החופשה
"דברים שמעניינים מאמנים" עמוד בפייסבוק הכין ספר של איזה 800 עמודים על מלא דברים בסגנון לדיאטה, זה אחד מהם, הוא מן הסתם מפרט הרבה יותר
יכולה לחפש בפייסבוק, שווה קריאה
אם לא תמצאי תצטטי בבוקר אני אשלח לך לינק

אפשר פשוט ללכת לחופשה.. להנות.. לחיות!!
וכשחוזרים לארץ חוזרים לשיגרת אימונים...

לא קורה כלום עם מנוחה של שבוע , שבועיים או חודש!! לא מאבדים שריר.. מקסימום מעלים כמה גרמים/ק"ג של שומן/נוזלים..
(תלוי בכמה רסן משחררים)

בחיים חשוב גם לדעת מתי להנות! 🍻

תשתדלי לחלק את היום לארוחות קבועות (3/4 ארוחות או לפי הרגל), להשתדל לא לאכול בכוח ולמשל אני לפעמים מעדיף לדחות ארוחות.
לאכול חלבון בעיקר וכמובן לצעוד בגדר היכולת והכיף.
לאחר מכן תחזרי לקלוריות הקבועות ותעקבי אחרי השקילות בשבוע העוקב, הנוזלים אמורים להתאזן.

וכמובן, תהני המון ואל תחסכי מעצמך כלום.

לא קורה כלום עם מנוחה של שבוע , שבועיים או חודש!!

לגבי אימונים אני מסכים, לגבי תזונה אני ממש מסתייג. לא קורה כלום מחודש של שחרור? משבוע של שחרור אני עולה 5 קילו, ב3 שבועות שחרור אני עולה 6-7 קילו שומן לפחות

לגבי אימונים אני מסכים, לגבי תזונה אני ממש מסתייג. לא קורה כלום מחודש של שחרור? משבוע של שחרור אני עולה 5 קילו, ב3 שבועות שחרור אני עולה 6-7 קילו שומן לפחות

פה אני מדבר על כמה את משחרר את הרסן...
או שתהיה בנטרלי או שתהיה בגירעון קל.

אני לא מעודד חופשות ובולמוסי אכילה ☝️

פה אני מדבר על כמה את משחרר את הרסן...
או שתהיה בנטרלי או שתהיה בגירעון קל.

אני לא מעודד חופשות ובולמוסי אכילה ☝️

המינוח לא קורה כולם נראה לי קצת מוגזם. נראה לי שכל אדם שבתחום יותר משנה יודע כמה זמן של חיטוב פחות או יותר מתווסף לשחרור שלו מהתזונה.

אני חושב שטיפ יותר טוב ופחות כללי יהיה - תהני עכשיו ומקסימום תאריכי את החיטוב כי לסבול קצת בחיטוב זה יותר סבבה מלהצטער שלא נהנית בחופשה כמו שצריך.

המינוח לא קורה כולם נראה לי קצת מוגזם. נראה לי שכל אדם שבתחום יותר משנה יודע כמה זמן של חיטוב פחות או יותר מתווסף לשחרור שלו מהתזונה.

אני חושב שטיפ יותר טוב ופחות כללי יהיה - תהני עכשיו ומקסימום תאריכי את החיטוב כי לסבול קצת בחיטוב זה יותר סבבה מלהצטער שלא נהנית בחופשה כמו שצריך.

אחי לא קורה כלום!
אתה יכול לצאת לתקופה מהגדרה של 'חיטוב', 'מסה'..
בסופו של דבר חוזרים להתאמן ומאזנים את 'נזקי' החופשה.

תאמין לי שזה גם בריא מנטלית לקחת קצת חופש.

אחי לא קורה כלום!
אתה יכול לצאת לתקופה מהגדרה של 'חיטוב', 'מסה'..
בסופו של דבר חוזרים להתאמן ומאזנים את 'נזקי' החופשה.

תאמין לי שזה גם בריא מנטלית לקחת קצת חופש.

טוב הוספת סימן קריאה אז כנראה שאתה צודק

אתה בפלוס קלורי של מעל 70,000 קלוריות ב3 שבועות?
פלוס של 50,000 קלוריות בשבוע?
(וזה בהנחה שהכל הולך לשומן, וזה לא)

אתה בפלוס קלורי של מעל 70,000 קלוריות ב3 שבועות?
פלוס של 50,000 קלוריות בשבוע?
(וזה בהנחה שהכל הולך לשומן, וזה לא)

כדי להגיע ל6.5 קילו שומן (על הנייר) ב3 שבועות צריך להיות כל יום בפלוס של 2383, אם אני פשוט אוכל לפי ״מה שמחשק וכמה שמתחשק״ בלי לנסות דווקא להגיע להרבה קלוריות - נראה לי שאני אסגור סביב ה6000 קל׳ ביום. לפחות בשבועיים הראשונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית